Baby's en kinderen Babyspullen

Zwart witte kinderwagens

29 januari 2015
Mima Xari Black Label_stokke Xplory black and white stripes+Joolz Day Tailor silver wheel_Bugaboo Cameleopn Andy Warhol cars

Zwart raakt nooit uit de mode. Elke fashionable moeder weet dat. De kleur kleedt mooi af en kan je overal bij combineren. Fabrikanten van kinderwagens proberen steeds meer in te spelen op de wensen van de veeleisende moeder. En zo komt het dat diverse kinderwagens met verschillende aanvullende bekleding geleverd worden.  Zoals jij niet elke  dag hetzelfde kledingstuk draagt maar houdt van variëren, zo wil je dat ook met je kinderwagen kunnen doen.  GoodGirlsCompany selecteerde 4 hippe tijdloze zwart witte kinderwagens: Joolz Tailor, Mima Xari, Stokke XPlory en Bugaboo.

Stokke-Xplory-Black_White-Stripes-GoodGirlsCompany-zwarte kinderwagens

Stokke Xplory Black & White stripes

Sinds najaar 2014 is er een  zwart met witte stylkit voor je Stokke Xplory op de markt.  De monochrome, zwart witte grafische look  is voor een beperkt aantal retailers gemaakt. Hierdoor blijft je Stokke uniek en ben je er als moeder van verzekerd dat je weinig andere moeders met een zelfde Stokke Xlory tegen het lijf zal lopen. In Nederland is de Stokke Black & White Stripes exclusief verkrijgbaar bij babyspeciaalzaak Prenatal

mima-xari-black-white-label-baby_black and white stroller

Mima Xari black & white edition

De  Mima Xari Black & White Label is een knap staaltje design meets fashion. Deze modieuze kinderwagen groeit met je kleintje mee. Door de unieke look weet je zeker dat je wagen een eye-catcher is. Door het zitgedeelte eraf te ritsen, krijg je een reiswieg. Na 6 maanden kan je het zitgedeelte er weer op ritsen. Hierdoor krijg je ene multifunctionele urban wandelwagen. Afhankelijk van de stand kijkt je kindje naar je toe of van je af de wijde wereld in.Bovendien is de Mima Xari zeer compact in te klappen.

Joolz Day Tailor

De Joolz Tailor pas je gemakkelijk aan je eigen wensen aan.  Zo creëer je de Joolz die bij jou past. Met zwarte bekleding bijvoorbeeld. De keuze is helemaal aan jou! Met het unieke online Tailor-programma kan je wel uit 120 verschillende kleurencombinaties kiezen. Kies je bekleding en wielen. Elk pakket bestaat uit een duwbeugel, veiligheidsbeugel, labels en ritstrekkers in één kleur waarmee je je eigen stijl creëert. Een complete Joolz Day Tailor kinderwagen bestaat uit een onderstel, wieg,stoel, boodschappenmand, regenhoes, verzorgingstas en slaapzak.

Bugaboo Cameleon3 Andy Warhol Cars

De Bugaboo Andy Warhol Cars brengt kunst en design samen. Amdy Warhol was ‘s werelds meest invloedrijke figuren in de moderne kunst en cultuur. Meer dan vijfentwintig jaar na zijn dood blijven het leven en werk van Andy Warhol een bron van inspiratie voor creatieve denkers wereldwijd. Van  Lady Gaga tot Jay-Z, en van Marc Jacobs en ook Bugaboo. Zijn vernieuwende benadering van kunst is was een bron van inspiratie bij het ontwerpen van de Bugaboo Andy Warhol ‘Cars’ collectie. Minimalistisch met duidelijke prints.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!