Family Diary Persoonlijk

Zwangerschapsupdate week 33

12 april 2015
Wat neem je mee in vluchtkoffertjes ziekenhuis?

Het einde is in zicht! Nog 7 weken te gaan voordat ik ben uitgerekend. We beseffen allebei steeds meer dat het nu echt gaat gebeuren. Spannend,  maar we hebben er heel veel zin in. Ik ben zo nieuwsgierig naar hoe ze eruit ziet. Ook heeft ons uitstelgedrag nu eindelijk plaats gemaakt voor actie. Een groot deel van de babyuitzet en kinderkleding is uit gewassen. Ik heb weer heel wat hydrofiele luiers, doekjes en rompertjes staan strijken. Het kostte wat energie maar het geeft ook rust. Benieuwd wat ik deze week nog meer gedaan heb!  Je leest het is mijn zwangerschapsupdate week 33.

Het Paasweekend zal voor mij niet de boeken in gaan als een van de beste. Ik voelde me behoorlijk beroerd. Door mijn medicijnen kon ik al een paar dagen niet naar het toilet. Zoals dat dan gebruikelijk is, heb je daar altijd het meest last van als alle winkels gesloten zijn en je bent aangewezen op de huisartsenpost. Er zat niks anders op dan veel tijd in bed door te brengen.

Gelukkig maakte ik de verloren tijd in de loop van de week weer goed. Ledikantlakens, wiegdekens, waskussenhoezen en vele roze kledingstukken zijn inmiddels gewassen en liggen schoon en gestreken in commode of kledingkast. Ik ben nog even aan het puzzelen met de indeling. Maar mocht de baby nu komen dan heb ik een setje kleding klaar liggen.

Inrichten van de mintgroene babykamer

Ook de verdere inrichting van mijn mintgroen met grijze kinderkamer begint steeds meer vorm te krijgen. De meubeltjes staan waar ik ze hebben wil en het wandplankje hangt. De muur was lindegroen. Dat heb ik zo gelaten. Ik heb niet meer de zin en puf om hem mintgroen te verven. Uiteindelijk vind ik het ook niet heel storend. Maar met de accessoires is het wel even passen en meten om er voor te zorgen dat het niet vloekt. Ook het grijs is het en der vervangen voor taupe. Deze kleur vind ik net wat warmer.

Babykamer mintgroen-Babypark Kesteren-Sproet en Sprout-mintgroene spullen babykamer-GoodGirlsCompany-muurschildering met paper pom poms

Sneak peak mintgroene babykamer. Hij is nog niet helemaal af maar het is een begin.

 

Mijn persoonlijke muurschildering

Recht tegenover de lindegroene muur hebben we de muur geëgaliseerd en taupe geverfd. Op deze muur werd gisteren een muurschildering gemaakt. Ik wilde iets met een tak en pom poms als bloemen.  Gelukkig heeft Mats Art mijn ideeën voor een muurschildering heel mooi waar gemaakt.

Muurschildering Mats Art_GoodGirlsCompany

Muurschildering gemaakt door Mats Art

 

In de slaapkamer hangt nu ook de familiewieg weer aan zijn vertrouwde haak in het plafond. Hij is al weer 8 jaar oud, maar fungeert nog steeds prima. Bovendien hebben mijn andere dochters hebben hier ook in geslapen. Soms besef ik met pijn in mijn hart dat dit mijn laatste kindje is die van deze heerlijk, veilige omgeving kan genieten. Maar ik ben ook blij en dankbaar dat ze die mogelijkheid heeft. De eerste nachten zullen vast kort zijn, maar ik wil de periode dat ze op mijn kamer slaapt bewust meemaken zodat ik het kan afsluiten.

Leander cradle-mintgroene babyspullen-GoodGirlsCompany-hangwieg

Baby nummer 3 zal slapen in de familieweig boven het bed: de Leander Cradle

 

De controle bij de verloskundige verliep prima. Ook al vind ik het steeds zwaarder worden, met de baby gaat het goed. Ze groeit goed en ligt al met haar hoofdje naar beneden. Drie weken geleden ontdekte mijn verloskundige al dat ze een beetje in ingedaald maar dat is nu nog meer. Nog even en ze ligt definitief vast. Over 2 weken krijg ik een liggingsecho en een consult over wat te doen als de bevalling begint.

Voor het eerst naar Samenbevallen

Ook zijn mijn man en ik deze week voor het eerst naar de zwangerschapscursus geweest. We hebben gekozen voor de herhalingscursus van Samen bevallen. Deze cursus heb ik ook gevolgd tijdens de zwangerschap van Miss G. Omdat het zijn eerste is en mijn derde kind wilde ik heel bewust een cursus samen doen. Dan gaat het voor hem ook meer leven. De eerste avond is inmiddels achter de rug. Ik vind het leuk om andere stellen te ontmoeten die ook deze speciale periode mee maken en om ervaringen te delen. En mijn man beseft nu ook steeds meer: het gaat nu echt gebeuren!

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • Mijn man en ik zitten dus totaal niet op 1 lijn qua babynamen betreft. 😩 Echt als ik niet ingrijp mijn zoon in wording een naam die heel hip is....30 jaar geleden. 😂😩⁣
⁣
⭐Hoe hebben jullie dat uiteindelijk gedaan?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#babyboy #zwanger #dutchmom #preggers #pregnancydiary #pregnant_world #dutchmoms #pregnantstyle #babyboy💙 #babyboy👶 #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #babyontheway #motherhoodunplugged #momlifeisthebestlife #22weekspregnant #boysmom #flatlays #motherhoodthroughinstagram #mom_hub #flatlaystyle #flatlayoftheday
  • Ongelooflijk wat vloog die #herfstvakantie voorbij! 😱😩Ik begin net zo lekker aan het ritme te wennen! Een hele week lang geen wekker zetten. ⏰ Beetje aanrommelen. Opruimen, schoonmaken, hutten bouwen en natuurlijk te pas en te onpas eten. 🍡🍕🍟🍔 Gelukkig hebben we nu eerst weekend voor de boeg! ⁣
⁣
⭐Wat zijn jouw weekendplannen?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #weekend😍 #littlefierceones #nestingly #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #weekend❤⁣
#fridaay #honestlyparents #friyay🙌 #friyay🎉 #parenthood_unveiled #parenthood_moments #dutchmoms #raisingthefuture #dutchmom
  • Zoals je aan haar pyjama kan zien is Egeltje plof het favoriete spelletje van Chloé op dit moment. Ook jij kan dit leuke spelletje van @hasbro winnen. Kijk op https://www.goodgirlscompany.nl/review-egeltje-plof-hasbro-gaming/⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #discoverunder2k #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #dutchmom #dutchmoms #kidsforreal #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #hasbro #egeltjeplof #gekregen #winactie #sinterklaas
  • Ik houd van waardevolle familie tradities. Nu het #herfstvakantie is neem ik daar extra de tijd voor 🤗 Dit meisje kijkt er al de hele week naar uit dat ze met al haar knuffels bij mij in bed mag slapen 😍 😴⁣
⁣
⭐Heb jij al vakantie en hebben jullie als gezin speciale vakantietradities?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #dutchmoms #dutchmom #kidsforreal #daugher #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #herfst
  • Wat een dag! 😢Pas aan het einde van de middag kon ik wat eten én het binnenhouden 🤢🤮 Ik weet dat zulke dagen erbij horen maar baalde wel. 😨😰Gelukkig regende het buiten pijpenstelen 💨🌧 en zag de lucht 50 tinten grijs. Met baby gaat overigens alles goed 💙Hopelijk is het morgen een betere dag. #zwanger #dutchmom #dutchmom #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #bloggermum #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #blogonmama
  • Ik geloof in meisjes. Die gender stereotypen durven te doorbreken. Nee zeggen tegen dat wat tegen hun gevoel in gaat. Hun lichamelijk en geestelijk welzijn voorop durven te stellen. Andere vrouwen opbouwen in plaats van naar beneden halen. Drukker zijn met hun eigen leven dan met dat van anderen. Voor wie de wereld aan hun voeten ligt. Zo voed ik mijn dochters op. En wat is jouw nalatenschap? #wereldmeisjesdag2019 #wereldmeisjesdag #thefutureisfemale #likeagirl #girlboss #worldgirls #girlpower💪 #girlpower #raisingqueens #stronggirls #mightygirl #bestofmom #bethechange #hustlehardgirl #kickassgirls
  • Team blauw 💙 it is! Van verbazing zijn we inmiddels helemaal om. De eerste baby boy spulletjes zijn gekocht. Chloé is helemaal in de wolken. @grace_de_ridder krijgt aanbiedingen voor echo’s omdat men denkt dat zij zwanger is 😂🤣🙈 #genderreveal #genderreveals #team💙 #dutchmom #dutchmoms #zwanger #zwangerschap #moederdochter #babyboy #expectingmom #preggers #preggo #pregnancyannouncement #inverwachting #moederdochter #babycute #siblings #siblinglove #mixedkids
  • Team Blauw 💙 of Team roze 💖 De video met de gender reveil van Baby Lexi staat eindelijk op YouTube. Benieuwd hoe de grote zussen reageren? ===> https://youtu.be/bwWhx4ZUgjE #genderreveal #dutchmom #dutchmoms #themillenialmom #zwangerschapsaankondiging #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement #pregnancy #pregnancydiary #pregnancy #pregnant_world #teampink #teamblue #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnanyphoto #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babybump #baby #babyontheway
  • INSPIRATIE GEZOCHT⭐ Het leuke tasje heb ik al, (via @bella_kids_nl ) maar hij is nog een beetje leeg. Wat gaven jullie als bedankje aan de kraamverzorgster? #zwangerschapsaankondiging #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement #inspiratie #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #tips #momlifeisthebestlife #motherhoodunplugged #motherhoodthroughinstagram #motherhoodrising #dailyparenting #schwanger #ig_motherhood
  • WEEKEND⭐. Ik ga echt alleen maar dingen doen die ik leuk vind. Dus voetjes in het water en standje relax aan.⁣
⁣
Wat zijn jouw plannen?⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#weekend😍 #weekend❤ #friday #friyay #discoverunder5k #ig_motherhood #slowlife #dailyparenting #motherhoodrising #motherhoodthroughinstagram #motherhoodunplugged #uniteinmotherhood #uniteinmotherhood #childofig #vsco_kids #umh_kids #illuminatechildhood #simplychildren #dearestviewfinder #vsco_mom #mytinymoments #letthekids #momsofinstagram #thesincerestoryteller #ourcandidlife #slowliving #simpleliving #momsofig #treasuringlittlememories #magicofchildhood
  • Vandaag is de dag!!!! EIN-DE-LIJK krijgen we te horen of Lexi een jongetje of een meisje is. Ik ben echt stik zenuwachtig hoor mensen! 😩😖Ook voor de reactie van de kinderen.🤓⁣
#zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #babyontheway #babybelly #20weekspregnant #20weeks ##melaninmagic #preggers #preggo #momlifeisthebestlife #motherhoodunplugged #motherhoodthroughinstagram #motherhoodrising #dailyparenting #dutchmom

  Dit zijn wij!