Persoonlijk video en vlogs Zwangerschap

Zwangerschapsdagboek 8 | 21 weken zwanger + zo gaat het met mij

13 oktober 2019
21 weken zwanger

Super bedankt voor alle lieve reacties op de gender reveal! In zwangerschapsdagboek 8 laat ik je de eerste babyspulletjes zien die ik gekocht en gekregen heb voor onze zoon. Je ziet onze familiewieg en ik licht een tipje van de sluier op over hoe de babykamer eruit gaat zien…. .

Zwangerschapsdagboek 8


Klik hier als je het niet goed kan zien.

Ik ben over de helft en we weten inmiddels wat de baby is: een jongen. Een week na de onthulling zijn we een beetje aan het idee gewend dat ons huishouden in de toekomst minder roze wordt. Ontwikkelen we langzaam onze stijl en kopen we voorzichtig de eerste babyspullen.

Ik vertel je over hoe ik mij lichamelijk voel. Weken voelde ik me beroerd door mijn enorme ijzergebrek. Wat dit keer ook zo zorgelijk is dat ik onder behandeling van de gynaecoloog sta. Ik vertel je over mijn zwangerschapskwaaltjes van het tweede trimester. Maar praat ook over een onderwerp waar te weinig over gesproken wordt: geestelijke gezondheid. Juist omdat het deze week Mental Health Day was, vond ik het belangrijk om hier in de video extra aandacht aan te besteden. Zoals in alle video’s vertel ik er open en eerlijk over.

Linkjes Babyspullen

En als laatste laat ik in de  video je verschillende babyproducten zien. Omdat het er naar uitziet dat ik de ene maand een kind op de wereld zet en een paar weken later ga verhuizen wil ik de uitzet zo minimalistisch mogelijk houden. Immers: alles wat ik aanschaf moet ik ook weer uit elkaar halen en mee verhuizen.  Daarom kreeg ik van Stokke verschillende producten opgestuurd.  Producten die je makkelijk uit elkaar haalt maar waarbij je geen concessies hoeft te doen op de kwaliteit. Waaronder een Tripp Trapp met New born set (de nieuwe versie) en Storage, Flexibath standaard en sit voor in bad.

Zoals beloofd, hieronder de linkjes waar een en ander vandaan komt.

Bella kids

De babykraam

De Babygarage

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter, Instagram, Facebook

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]