Family Diary Persoonlijk video en vlogs Zwangerschap

Zwangerschapsdagboek 2| dit was de zwaarste week van mijn zwangerschap

2 september 2019
Het eerste trimester

In zwangerschapsdagboek 2 blik ik terug op het eerste trimester. In verwachting zijn is namelijk niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Ik vertel over mijn zwaarste week in deze zwangerschap. De week waarvan je weet dat die komen gaat maar die je eigenlijk over wilt slaan.

Verder praat ik over gendervoorkeur, baalmoment, en hoe mijn andere dochters het vinden dat ze er een broertje of zusje bij krijgen. Als jullie vragen hebben, plaats ze dan onder de video ik verzamel ze namelijk voor mijn social media Q&A video over de zwangerschap waarin ik al jullie vragen beantwoord.

Video Zwangerschapsdagboek 2

Ook leuk om te lezen:

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]