Mama

Zwangerschapscadeau Arnhem

26 januari 2015

Voor de aanstaande moeder zijn er verschillende cadeaudozen. Nationaal kan je kiezen uit de Blije Doos van Prenatal en de Ouders van Nu zwangerbox. Voor zwangere vrouwen in Arnhem en omgeving is er: zwangerschapscadeau Arnhem. Een cadeaubox vol leuke cadeautjes van lokale ondernemers. Je zal je er over verbazen hoeveel leuke, belangrijke, prachtige producten en diensten je dichtbij Arnhem kan vinden.

Als blogger uit de regio Arnhem wist ik natuurlijk allang welke leuke unieke bedrijfjes je hier in de regio vindt. Toch was het een vriendin die mij tipte over deze doos. Tijdens de zwangerschap van Miss B had ik er namelijk nog niet van gehoord. Via de website vroeg ik er een aan. Wat bleek? Het ophaalpunt voor de doos bleek vlakbij mijn huis te zijn. Enkele straten verderop kon ik de doos ophalen en ontdekte ik meteen een leuke nieuwe webwinkel. Super leuk, want hier had ik tot voor kort geen idee van.

Deelnemende ondernemers aan de cadeaubox zijn: It’s a Mo design, Say no more webshop, By kaja’s, Mooie portretten, Adelene’s voetverzorging en Kapsalon Betty. Natuurlijk vind je ook informatie over zwangerschapscursussen zoals die van Samen Bevallen en Hand en Hart Yoga in. En tijdens je zwangerschap of na de geboorte van je kleintje geniet je gezellig van babymassage bij Brechtje. Wil ja na de geboorte weer snel lekker in je vel zitten? Dan ga je voor bootcamp Schuytgraaf. Lekker trainen in de buitenlucht.

Het leuke aan deze lokale cadeaubox is dat er spulletjes en informatie in zit die uit de regio komt. Bij landelijke cadeauboxen kan het wel eens zijn dat je flyers of informatie ontvangt waar je niet altijd wat mee kunt. Soms is de afstand simpelweg te ver. In de doos zat naast informatiemateriaal ook ene aantal spulletjes en crèmepjes. Het leuke is dat de aanstaande moeder kan aangeven of ze een meisjes- jongens of uniseks box wil ontvangen.

Zwangerschapscadeau Arnhem wordt gemaakt in samenwerking met Arnhemse Moeders. Een platform voor Arnhemse meisjes die Arnhemse moeders worden. Initiatiefneemster Lisa is zelf ook moeder van een zoontje. De wereld is klein, dus we hebben elkaar ook al eens gesproken en onze ideeën gedeeld. Wie weet wat de toekomst brengt.

Voorwaarden:
Net zoals bij het aanvragen van de landelijke cadeauboxen geldt voor zwangerschapscadeau Arnhem ook bepaalde voorwaarden;

 1. je bent 20 weken (of meer zwanger)
 2. woonachtig in een van de volgende plaatsen: Arnhem, Driel, Heteren, Elst, Valburg of Huissen
 3. je ontvangt maximaal 1 box per persoon en deze wordt alleen aan de aanstaande moeder uitgereikt
 4. bij bestelling geef je je NAW-gegevens, uitgerekende datum en email door.
 5. deze gegevens worden niet doorgeven aan derden. Behalve aan de deelnemende ondernemers.
 6. je kan de cadeaubox op afspraak ophalen in Arnhem. Lukt dat niet? Dan kan hij voor € 7,95 aan verzendkosten aan je worden opgestuurd.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Instagram

  Volg mij op Instagram!