Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Meisjeskleding

GIRLS OUTFIT: zomerjurkje van Primark

16 mei 2016
Jurkje Primark-GoodGirlsCompany-zomerjurkjes voor tiener meiden

Mijn oudste dochter houdt van jurken. In de blogpost over Hip kon haar nieuwste zomerjurkje van Primark al bewonderen. Het witte jurkje met navy en rode strepen is echt een eye catcher en het staat haar bovendien erg leuk.

jurkje Primark-rood wit en blauw-GoodGirlsCompany

Zomerjurkje van Primark

Met de Primark heb ik een haat/liefdeverhouding. Meestal mijd ik de winkel. Ik hoef alleen maar de stroom bruine kartonnen tassen van dagjestoeristen te tellen om een indruk te krijgen van hoe druk het bij de winkelketen is. En meestal is het aantal mij te druk om even rustig bij de Primark rond te kijken.

Maar nu ik weer huisvrouw ben, heb ik doordeweeks ook veel meer tijd om het gemis aan kinderkleding in de kasten van mijn oudste dochters aan te vullen. Een taak die mij op het lijf geschreven is. Doorgaans doe ik dat meestal online. Maar daar kon ik niks geschikt vinden.

Zomerjurkje van Primark-GoodGirlsCompany-wit jurkje met kapmouwtjesIk zette mijn weerzin tegen offline winkelen aan de kant. Stopte Miss C in de kinderwagen en trok op een doordeweeks dag de stoute schoenen aan. Tijd om de Ierse winkelketen met een bezoekje te verblijden.

Zomerjurkje van Primark

Miss G had een aantal nieuwe zomerjurkjes nodig want die van vorig jaar zijn te kort geworden. Voorheen kon ik zowat met alles thuiskomen, maar nu ze ene prepuber wordt, begint ze daar ook steeds meer een mening over te hebben. De tijd van wijduitlopende tule rokken met glitters en kant lijkt zijn einde te naderen. (Snik) Ze wil best een jurk aan maar dan wel graag minder prinsessenachtig.

Primark jurk navy met kapmouwtjes

Elegant A-lijn jurkje

Toevallig liep ik in de winkel tegen een wel heel bekend exemplaar aan. Dit zomerjurkje van Primark had ik al gespot tijdens de preview van de nieuwe lentecollectie. Maar tot dan toe had ik hem nog niet eerder in de winkel gezien. Het model heeft een beetje een A-lijn. De kapmouwtjes worden off shoulder gedragen en hij heeft bovendien ook nog bandjes. De stof is versierd met rode en navy strepen .

Het jurkje valt iets over de knie wat het een elegant uitstraling geeft. Mijn pre puber dochter vond hem meteen geweldig. We gaan een nieuwe kledingfase in, maar het lijkt erop dat mijn eerste voorzichtige stapjes naar tienerkleding positief worden ontvangen.

Hoe doen jullie dat met  ouder kinderen? Koop jij ok nog steeds alle kledingvan je kinderen?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]