Babyspullen

Hebben! De nieuwe Zoedt monochrome babyuitzet

28 juni 2017
invulboek-voor-de-creche-en-oppas-GoodGirlsCompany

Ik had even behoefte om leuke dingetjes met jullie te delen. En de Zoedt monochrome babyuitzet mag toch echt wel even in het zonnetje staan. Zoedt heeft een nieuwe collectie babytextiel en mensen daar word je blij van. Ook deze monochrome serie is wederom zelf bedacht en ontworpen. En pluspunt: het past perfect bij de andere producten van het lifestyle merk.

Zoedt Monochrome babyuitzet

De nieuwste Zoedt Monochrome babyuitzet bestaat uit handige babyproducten niet alleen heel handig zijn, maar ook nog eens mooi om te zien. Denk aan slaapzakken, swaddles en slabben die passen binnen de monochrome trend van tegenwoordig. Kortom en heerlijk Zoe(d)t zijn! Het babytextiel van Zoedt is voorzien van hippe zwart-wit prints met pijltjes, blaadjes, snoepjes en teksten. En zijn onderling perfect te mixen en matchen.

Zoedt_monochrome_babyuitzet_GoodGirlsCompany

Multifunctionele swaddles

Aanstaande ouders moeten vaak een hoop babyspullen aanschaffen voor hun kleintje. Daarom is het zo fijn dat de zwart-witte swaddles (€ 19,95) multifunctioneel zijn. Deze grote hydrofiele doeken gebruik je bijvoorbeeld als handdoek, inbakerdoek, speelkleed, op het aankleedkussen, in het ledikant of in de wandelwagen. Ze zien er mooi uit en door hun veelzijdigheid zijn ze het ideale kraamcadeau. Een swaddle komt altijd van pas!

Zoedt_monochrome_babyuitzet_slaapzak_GoodGirlsCompany

Zoe(d)te slaapzakken

Pasgeboren baby’tjes brengen een groot deel van de dag slapend door. In de nieuwe slaapzakken slaapt elk kind Zoe(d)t. De slaapzakken (€ 34,95) zijn gemaakt van dubbel laags zacht katoen en door hun slimme vulling bijna het hele jaar door te gebruiken. De trappelzakken hebben ook wederom een mooie zwart-wit print met blaadjes, pijltjes, snoepjes of teksten. En natuurlijk zijn ze beschikbaar in verschillende babymaten.

Naast slaapzakken, zijn er ook slabbetjes. Voor de eerste maaltijd van je kind. Het eerste hapje van je kindje is een mijlpaal. Maar het zorgt er ook voor dat alles er onder zit. Slabbetjes zijn dan ook een must-have. En omdat het oog natuurlijk ook wat wil, ontwierp Zoedt een prachtige collectie slabben voor vriendelijke prijsjes (€ 7,95).

Zoedt_monochrome_babyuitzet_slabber_GoodGirlsCompany

Oppasboek, voor mooie herinneringen

Waarschijnlijk moet je er nog niet meteen aan denken, maar er komt een moment waarop je je kleintje loslaat. Veilig in de armen van een oppas of crèche die je vertrouwt. Wat is het dan fijn om de belevenissen van je kindje terug te kunnen lezen in een overdrachtboek. Het stijlvolle zwart-witte oppasboek is geschikt voor crèche en oppas. Het is speciaal ontworpen voor kindjes die regelmatig naar de kinderopvang, gastouder, opa of oma gaan. Schrijf bij het berichtje van thuis hoe je baby geslapen heeft en of er bijzonderheden zijn. De oppas kan bijhouden hoe de dag verlopen is. Zo vang je alle mooie herinneringen in een boek en blijf je daarnaast direct op de hoogte van de ontwikkelingen en mijlpalen van je kind. Het boekje biedt ook ruimte voor foto’s, zodat er een mooi naslagwerk ontstaat. Het oppasboek voor crèche en oppas (€ 18,95) is verkrijgbaar in A5 formaat met een hardcover omslag.

Wel item uit de Zoedt monochrome babyuitzet vind jij een absolute musthave?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]