Dierentuin Gelderland Nederland Uitstapjes met kinderen video en vlogs

Zoë & Silos de Mangrove Musical

13 juli 2017
Zoe_en_Silos_De_Mangrove_Musical_Burgers_Zoo_GoodGirlsCompany

Zoë & Silos De Mangrove Musical is de nieuwste muzikale show van Van Hoorne. Je kan hem van 8 juli t/m 27 augustus bekijken in het Auditorium van het Safari Meeting Centre van Burgers’ Zoo Arnhem. Wij gingen er een en maakten een leuke video.


Gisteren werd de grootste overdekte Mangrove ter wereld geopend in de Burgers ’Zoo Arnhem. Ter ere van deze nieuwe ecodisplay draait deze zomer Zoë & Silos De Mangrove Musical. Een leuk, muzikaal familie feest.


Klik hier wanneer de video niet goed wordt weergegeven.

Deep Ocean Monsters

Vorig jaar bezochten Miss C en ik de succesvolle première van de musical Deep Ocean Monsters. Onwijs leuk omdat we naast de show ook een kijkje achter de schermen kregen bij de Arnhemse dierentuin. Als vaste bezoekers komen we er graag, maar tot nu toe hadden we nog nooit het voorrecht om de plekken te bezoeken die normaliter voor publiek gesloten blijven.
In de musical Deep Ocean Monsters leerden we Zoë kennen als een enthousiast meisje dat niets liever wil dan later dierverzorger worden in Burgers’ Zoo. Meer dan 80.000 bezoekers zagen deze musical en spraken hun waardering uit met een gemiddeld rapportcijfer van 8,7. Bovendien gaf 75% van hen aan ook daadwerkelijk iets geleerd te hebben van de musical.

Zoe_en_Silos_De_Mangrove_Musical_Mickey_Burgers_Zoo_GoodGirlsCompany

Zoë & Silos De Mangrove Musical

In het dierenpark ontmoette Zoë een nieuwe vriend: Silos. Silos’ vader is park ranger in het natuurgebied in Belize dat Burgers’ Zoo al 28 jaar succesvol beschermt en dat de inspiratiebron vormt voor het nieuwste ecodisplay Burgers’ Mangrove. In de mangrove van Belize maken Zoë en Silos een kleurrijke, muzikale reis. Tijdens deze reis maken ze kennis met een Cecilia de Caribische zeekoe, Mickey de Morphovlinder en Knars een wenkkrab.
Kinderen leren spelenderwijs weer allerlei leuke wetenswaardigheden over de verschillende dieren. Zo blijkt Mickey de blauwe morphovlinder helemaal niet blauw te zijn.

Zoe_en_Silos_De_Mangrove_Musical_Knars_Burgers_Zoo_GoodGirlsCompany

Review Zoë & Silos De Mangrove Musical

Ik ging samen met mijn twee jarige dochter naar Zoë & Silos De Mangrove Musical. Vorig jaar was ze ook al mee geweest, maar nu ze ouder wordt, beleeft ze een show ook echt veel meer. En dat is leuk. Dieren spreken momenteel tot haar verbeelding en ze is dol op vrolijke liedjes. Ze zat dan ook vrolijk in haar handjes te klappen en keek haar ogen uit.
Veel kinderen vinden het vaak toch een beetje spannend in het donker. Maar doordat de musical black light heeft, lichtten bepaalde accenten op en is het erg kleurrijk. Daarnaast is de show ook niet eng of spannend. Juist eerder erg grappig. Mooi vind ik dat het ook diepere boodschap bevat: je bent goed zoals je bent. Iedereen is bijzonder en heeft eigenschappen die hem/haar uniek maken. En natuurlijk niet onbelangrijk; het heeft swingende liedjes die je weer zo weer lekker mee zingt

Praktische informatie over Zoë & Silos De Mangrove Musical

  • Zoë & Silos De Mangrove Musical draait nog tot en met zondag 27 augustus 2017 dagelijks meerdere malen in het auditorium.
  • Een bezoek aan de musical zit inbegrepen bij de entreeprijs
  • Raken jij en je kinderen niet uitgezongen? Neem de liedjes dan mee naar huis. In het parkwinkeltje kan je een cd kopen waarop alle liedjes uit de musical staan, zodat je in huiselijke kring nog eens heerlijk kan nagenieten van de sfeer.
  • Bekijk Burgerszoo.nl/musical voor meer informatie.

Andere leuke uitjes voor de zomervakantie

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]