Babyspullen Moeder & Kind

Zo gebruik ik mijn draagdoek #4 Emy

15 oktober 2015
Zo gebruik ik mijn draagdoek-Emy Cilissen-GoodGirlsCompany

Het was even een tijdje stil, rondom het thema draagdoek maar dat betekent niet dat ik het vergeten ben. Tijd om het weer even extra leven in te blazen. In de afgelopen weken zijn Gwen, Linda en Marlieke aan het woord geweest. Zij hebben verteld over hun draagdoek en wanneer zij deze gebruiken. Deze keer is het de beurt aan Emy Cilessen,moeder van 3 jongens en blogger voor Kaboutertuinwinkel. Een webwinkel met leuke spulletjes voor kleine kinderen. Je vindt er handgemaakte exclusieve producten en leuke kraam- en verjaardagscadeautje.

Heb je je drager voor de geboorte of na de geboorte van je kind aangeschaft?
Ik draag met geweven doek en met een voorgevormde drager. Een van de doeken heb ik voor de geboorte al gekocht. De drager heb ik gekocht toen F 1,5 jaar was.

Heb je van tevoren informatie opgezocht over dragen? ( Zo ja waarom wel/niet)
Echt informatie heb ik deze “draagperiode” niet echt opgezocht. F is mijn derde kindje en ik was al overtuigd dat dragen goed is voor je kindje. Wel heb ik filmpjes bekeken hoe ik de doek moest knopen.

Wat voor drager heb je?
Ik heb twee geweven draagdoeken en een voorgevormde drager, de Wompat.

Waarom heb je voor dit type gekozen?
Mijn twee oudste kindjes heb ik gedragen met een tricot draagdoek, maar het knopen vond ik tegenvallen. Vaak zat het te los en op een gegeven moment ging hij doorhangen. Daarom wilde ik bij de derde een geweven doek. De voorgevormde drager heb ik gekocht om hem sneller op mijn rug mee te kunnen nemen bij het o.a. naar school brengen van de jongens.

Wat vind jij voordelen van dragen?
Ik vind het lichamelijke contact met mijn kindje heel fijn.
Hij neemt echt deel mee in de dagelijkse dingen. Als ik een boodschap doe heeft hij veel meer contact met mensen dan wanneer hij in de kinderwagen zit.
Een drager is ook heel compact. Je kan makkelijk door smalle paadjes in winkels, en ook in de auto neemt het weinig ruimte in.

Wanneer gebruik je je draagdoek/drager?
Ik draag F dagelijks!

 • Reply
  Zo gebruik ik mijn draagdoek #5 Marsha - GoodGirlsCompany
  31 oktober 2015 at 06:01

  […] Emy […]

 • Reply
  Marjolein
  15 oktober 2015 at 21:52

  Heb mijn draagdoek heel veel gebruikt. Helaas vind ik Marnix nu echt te groot (2 jaar). Maar oh, wat mis ik die tijd dat hij aan me vastgeplakt zat!

 • Reply
  lin mommysworld
  15 oktober 2015 at 09:44

  Ah als ik dit lees mis ik het dragen van Jay en Luca best erg! Geniet er nog heerlijk van !!

 • Reply
  Kaboutertuin
  15 oktober 2015 at 09:16

  Hey wat leuk! Je hebt mijn artikel online gezet 🙂 ik ga hem even delen op social media 😉

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!