Kerst Spelen

Wat zit er in de Playmobil Adventskalender?

16 november 2017

Samen met je kind(eren) aftellen naar Kerst wordt nog leuker met een Adventskalender. Wij maakten de Playmobil Adventskalender open en laten je zien wat erin zit.

Toen ik klein was, had je alleen Adventskalenders met chocolaatjes. Tegenwoordig heb je hele gave speelgoed adventskalenders. In plaats van een chocolaatje zit er achter elk deurtje een stukje speelgoed. En dat is wel zo leuk. Na het uitpakken kan je er meteen mee spelen. Mijn oudste dochters maakten de Playmobil Adventskalender open en lieten zich verrassen door de leuke Playmobil manege die je er mee kan maken.

inhoud Playmobil adventskalender-GoodGirlsCompany

Video Wat zit er in de Playmobil Adventskalender?

Klik hier als je de video niet kan zien

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

 • Reply
  Lisanne Bons
  3 december 2017 at 17:47

  Na het kijken van het filmpje op YouTube was mijn dochter helemaal verliefd op de playmobil paarden adventskalender. Ze heeft hem gekregen (net zoals de hatchimal suprice 2ling en de LOL suprice). Ik vind de filmpjes die je met je dochter maakt echt super handig om te besluiten of we bepaald speelgoed nu wel of niet aanschaffen. Er is namelijk zoveel.

  • Reply
   Josan
   4 december 2017 at 17:02

   Fijn dat je het je helpt. We hebben nog niet veel views maar we doen het puur omdat we het leuk vinden. Ik denk dat beeld toch wat meer zegt dan tekst. Vind speelgoed sowieso lastig hoor. Het is zo slecetief wat kinderen leuk vinden. Ik besef ook dat mijn kinderen niet de standaard zijn.

 • Reply
  beauty adventskalenders van 2017 - GoodGirlsCompany
  17 november 2017 at 11:31

  […] Wat zit er in de Playmobil Adventskalender […]

 • Reply
  Speelgoed adventskalenders voor kinderen, dit zijn onze favorieten
  17 november 2017 at 11:31

  […] lieten we je zien wat er in de Playmobil Adventskalender zit. Maar er zijn natuurlijk veel meer speelgoed adventskalenders voor kinderen. In dit artikel […]

Praat mee!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.