Lifestyle

Mommy Monday winactie Zenner Mermaids

27 maart 2017
Zenner Mermaids-GoodGirlsCompany

Zeemeerminnen zijn in. Hun lange blonde lokken met ingewikkeld vlechtwerk zoals de vissengraat spreken tot de fantasie van vele meisjes. De nieuwe collectie van Zenner Mermaids collectie staat in het teken van een prachtige fantasiewereld vol met zeemeerminnen, zeepaardjes, zandkastelen en de mooiste schelpen. Zenner Mermaids ligt pas 17 april in de winkels maar is vandaag al te winnen als Mommy Monday winactie

De klok is verzet en als het even mee zit wordt het vandaag mooi lenteweer. Laat het mooie weer maar komen. Lekker zandkastelen bouwen, schelpen zoeken en met je voeten in het water. Wat houdt je tegen? Je haar zal niet uit model raken met de nieuwe knipjes uit de Zenner Mermaids collectie.

Zenner-Mermaids-snap clips-GoodGirlsCompany

Zenner Mermaids

Heb jij ook een Kleine Zeemeermin thuis. Zet haar in het zonnetje met de Zenner Mermaids collectie! De nieuwe zomercollectie van Zenner heeft alles waar je dochtertje van droomt. Tover jehaar om tot een echte zeemeermin door de swirls met schelp of zeester in het haar te draaien. De finishing touch voor iedere visgraatvlecht! Kunstige zeebouwerken bouw je makkelijker met je haren uit je gezicht. Dit doet je door snapclips met zeesterren, glitter strikjes of mooie kleurrijke bloemen. De mooie snapclips maken van ieder meisje een echte waterprinses. Je moet haast wel een koude kikker zijn om hier niet wild van te worden.

Zenner Mermaids-strerretjes clips-GoodGirlsCompany

Blauwe houdt van jou

Blauw is de kleur van de lucht op een zomerse dag. Maar blauw is ook de kleur van de haarband die bij deze collectie hoort. En zeg nou eerlijk, volgens mij staat iedereen deze kleur toch? De haarband met een vlotte strik vrolijkt de losse haren op en zorgt ervoor dat alle haren uit het gezicht gehouden worden. Dit is precies wat een meisje nodig heeft wanneer zij druk aan het spelen is in het zonnetje.

De losse plukjes en natte haren kunnen naar achter geklemd worden met de stervormige sierklemmetjes. Dit kan ook heel schattig zijn bij een vlechtje. Niet alleen handig, maar ook nog eens ontzettend leuk! Na een frisse duik in de zee zet je lange haren vast met een cable elastic. En deze kan je ook nog eens als hippe accessoire om je pols dragen. Door de leuke kleurtjes passen de cable elastics helemaal in het strandthema.

Zenner Mermaids-zeesterren-clips-GoodGirlsCompany

Win Zenner Mermaids

Van mijn PR bureau kreeg ik 3 haaraccessoires uit de Zenner Mermaids collectie opgestuurd. Deze collectie is vanaf 6 maart in de winkel te vinden. Maar je kan hem vandaag al op mijn blog winnen. Leuk om te winnen voor je dochtertje. Wat je daar voor moet doen?

Voorwaarden

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres).
 • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met maandag 27 februari. De winnaar krijgt dinsdag 28 februari  via e-mail persoonlijk bericht van mij. Je verplicht jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is een samenwerking.

 • Reply
  Susan | susanblogt.nl
  7 april 2017 at 10:24

  Ik wil heel graag meedoen! Niet voor een kind (die heb ik niet), maar voor mijzelf! Waarschijnlijk ben ik een van de zeldzame 23-jarige die helemaal gek is van zeemeerminnen. Ik heb je Facebookpagina geliked en ik volg je YouTubekanaal. Ik snap alleen niet wanneer de winactie voorbij is. Want het artikel is geplaatst op 27 maart, maar onderin staat dat de winactie afgelopen is op 27 februari.
  Liefs, Susan

 • Reply
  Linda Smeets
  2 april 2017 at 19:05

  Prachtig! Het haar van onze dochter wordt nu al wat langer en in vind het leuk om er leuke speldjes, kraaltjes, vlechtjes, bandjes in te doen. Ik doe daarom dan ook graag mee.

 • Reply
  Marian B
  31 maart 2017 at 21:37

  Dat lijkt me wel handig en mooi! Ik doe mee voor mijn dochtertje.

 • Reply
  Jolein koolske
  28 maart 2017 at 20:47

  Zooooo leuk !!! Jammer dat ik je geen foto kan laten zien want anders zie je wel waarom ik dolgraag mee doe 🙂 Mijn oudste dochter is 4 en heeft bijna haren tot aan haar billen en mijn jongste dochter is 3 en heeft ookal best lang haar. 🙂 Ik doe altijd mooie vlechtjes en andere leuks en krijg er veel reacties op hahahah

 • Reply
  Patricia
  27 maart 2017 at 21:18

  Super leuk!!! Ik doe graag mee voor mijn
  5-jarige dochter! Ze speelt vaak zeemeermin onder de douche! 😀

 • Reply
  Marian Zw.
  27 maart 2017 at 16:29

  Superleuk! Ik doe mee voor mijn meisje.

 • Reply
  Liesbeth
  27 maart 2017 at 14:31

  Superleuk voor mijn kleinste nichtje! Ik doe graag mee!

  • Reply
   Sharon
   27 maart 2017 at 15:49

   2 zemmerminnetjes thuis thuis met lange blonde haren. Allebei gek op Ariël en de jongste (die bijna jarig is) houdt van zeesterren. Dus wij gaan duimen 👍

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!