Beauty

Zenner Beauty tools review + look

21 april 2017
Zenner-Beauty-tools-GoodGirlsCompany

Tot voor kort kende ik Zenner vooral van de hippe knippjes en haaraccessoires. Hier van geef ik regelmatig een setje weg op mijn blog. Maar sinds kort hebben ze ook Zenner Beauty tools. 5 kwasten die je kan gebruiken bij het maken van je dagelijkse make up look. Ik testte ze alle 5 en vertel wat ik er van vind.

Zenner-Beauty-tools-review-GoodGirlsCompany

Sinds ik weer werk, draag ik eigenlijk dagelijks make up. Van sommige vrouwen, krijg ik dan wel eens de opmerking “Dat je daar ’s ochtends de tijd voor hebt!” Nu scheelt het dat mijn normale look geen hogere wiskunde is en ik goed kan plannen. Maar als je investeert in goede beauty tools is dat zeker de moeite waard. Het scheelt een hoop tijd en frustratie.

Video Zenner Beauty tools

Zenner Beauty tools

“ De ronde kant maakt het mogelijk om make up aan te brengen op moeilijk bereikbare plekken en is geschikt voor het blenden van voor het blenden van je foundation. De vlakken kant volgt de contouren rondom je neus en ogen. Geschikt voor foundation”

spons-kwast-Zenner-Beauty-tools-GoodGirlsCompany

Blending kwast (€ 4,99)

Ik heb nog nooit een blending kwast gebruikt. In eerste instantie wist ik ook niet zo goed wat ik er mee aan moest. Mijn foundation had ik al aangebracht met de blending spons en ook de concealer had ik hier al mee gedaan. Dit ben ik namelijk zo gewend. Never change a wininig team. Bij het bekijken van make- up video’s was het mij al een paar keer op gevallen dat sommige meiden hun blending spons gebruiken om te baken. Zelf had ik het 1 keer geprobeerd maar vond dat niet zo’n succes. Ik gebruik mijn blender graag alleen voor (liquid) concealer en foundation. Dan blijft hij schoner. Nu de gelegenheid zich voordeed, wilde ik wel eens kijken of ik hem ook gebruiken kon om mijn banana powder te baken. (Het resultaat hiervan zie je in de video).

“Deze eivormige spons vormt zich naar het profiel van je gezicht. De puntige vorm maakt het mogelijk om make up aan te brengen op moeilijk bereikbare plekken. Geschikt voor foundation en concealer”

beauty-blender-Beauty-tools-GoodGirlsCompany

Blending spons (€ 5,99)

Bij het zien van deze Beauty tool, moest ik meteen aan de originele Beauty Blender denken. Zowel qua vorm als kleur. De Beauty Blender bezat ik tot voor kort, maar hij was echt wel aan vervanging toe. Vandaar dat ik nu al weer een tijdje de Miracle Complexion Sponge van Real Techniques gebruik. Een stuk goedkoper. Ook deze spons zit rond dezelfde prijs. Maar het grote voordeel is dat hij ze oude vertrouwde vorm heeft. Want als ik eerlijk ben, ben ik namelijk nog niet helemaal overtuigd van min overstap. Nu speelde het ook mee dat ook mijn favoriete foundation van MAC ook op was. Dus naast nieuwe blender had ik ook een nieuwe foundation. En dat was geen match made in heaven. Inmiddels ben ik weer terug bij mijn oude vertrouwde MAC foundation en moet ik eerlijk zeggen dat ik deze ronde vorm echt wel kan waarderen. Niet helemaal de real deal maar zeker niet onaardig.

” Dankzij de ergonomische vorm, brengt deze kwast nauwkeurig en vlekkeloos make-up aan in elk hoekje van je gezicht. Geschikt voor oogschaduw crème en concealer”

oogschaduw-kwast-Zenner-Beauty-tools-GoodGirlsCompany

Oogschaduw kwast (€ 2,99)

Deze oogschaduw kwast is rond en klein. En klein is fijn tenminste wanneer je oogschaduw in de hoek van je ook aan wilt brengen. Hij is lekker precies. Ook op het bewegend ooglid kan je hem nog gebruiken. Het duurt wel even voordat je hem helemaal ingekleurd hebt, maar het gaat. Voor de crease prefereer ik een grotere. Vooral ook om te blenden dat gaat met dit kwastje een beetje lastig.  Daarvoor vind ik hem te klein en de haartjes te stug.

“Dankzij de waaiervorm is deze kwast uitermate geschikt om make up op poeder basis, zoals high lighter aan te brengen op je gezicht. Geschikt voor high lighter”

fan-brush-Zenner-Beauty-tools-GoodGirlsCompany

Fan brush (€ 2,99)

aan bovenstaande beschrijving is geen woord gelogen. Deze fan brush laat zich goed gebruiken om high lighter aan te brengen. Hoewel ik dat zelf meestal met een angled contour kwast doe, geeft een fan brush kan je het met een fan brush net iets subtieler aanbrengen.

“Deze kwast is stevig en van zacht materiaal. Met de zachte kwast kan je nauwkeurig en gelijkmatig bronzer en blush op je huid aanbrengen. Geschikt voor bronzer en blush”

kabuki-kwast-Zenner-Beauty-tools-GoodGirlsCompany

Kabuki kwast (€ 5,99)

Het dragen van een bronzer maakt eigenlijk geen onderdeel uit van mijn dagelijkse routine. Vandaar dat ik ook geen kabuki kwast heb. En blush, tja die doe ik meestal met een kleine kwastje. Ik vond de kwast fijn om overtollig poeder van het baken mee weg te vegen en te blenden.

review-Beauty-tools-GoodGirlsCompany

Mijn ervaringen met Zenner Beauty tools

Al met al vormen de Zenner Beauty tools een leuk  is kwastensetje. Ik ben erg te spreken over de blending kwast. Mijn eerste ervaring hiermee is vrijwel gelijk positief en deze zou ik dus ook makkelijk in mijn dagelijkse routine kunnen opnemen.

Kende jij de Zenner Beauty tools al?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Daniëlle
  22 april 2017 at 11:58

  Ik wist helemaal niet dat Zenner kwasten had. Klinkt op zich goed.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Haar van Chloé weer behandelt met de spray van @xtluis_nl Als school volgende week weer begint zijn wij er in elk geval klaar voor #motherhoodintheraw #bestofmom #childhoodunplugged #ig_motherhood #joyfulmamas #choosejoy #clickinmoms #justmomlife #momlifestyle #momsunite #letthembelittle #ipreview #hairstyle #moederdochter #dutchmom #discoverunder2k #herfstvakantie #herfst
 • Mijn man en ik zitten dus totaal niet op 1 lijn qua babynamen betreft. 😩 Echt als ik niet ingrijp mijn zoon in wording een naam die heel hip is....30 jaar geleden. 😂😩⁣
⁣
⭐Hoe hebben jullie dat uiteindelijk gedaan?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#babyboy #zwanger #dutchmom #preggers #pregnancydiary #pregnant_world #dutchmoms #pregnantstyle #babyboy💙 #babyboy👶 #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #babyontheway #motherhoodunplugged #momlifeisthebestlife #22weekspregnant #boysmom #flatlays #motherhoodthroughinstagram #mom_hub #flatlaystyle #flatlayoftheday
 • Ongelooflijk wat vloog die #herfstvakantie voorbij! 😱😩Ik begin net zo lekker aan het ritme te wennen! Een hele week lang geen wekker zetten. ⏰ Beetje aanrommelen. Opruimen, schoonmaken, hutten bouwen en natuurlijk te pas en te onpas eten. 🍡🍕🍟🍔 Gelukkig hebben we nu eerst weekend voor de boeg! ⁣
⁣
⭐Wat zijn jouw weekendplannen?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #weekend😍 #littlefierceones #nestingly #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #weekend❤⁣
#fridaay #honestlyparents #friyay🙌 #friyay🎉 #parenthood_unveiled #parenthood_moments #dutchmoms #raisingthefuture #dutchmom
 • Zoals je aan haar pyjama kan zien is Egeltje plof het favoriete spelletje van Chloé op dit moment. Ook jij kan dit leuke spelletje van @hasbro winnen. Kijk op https://www.goodgirlscompany.nl/review-egeltje-plof-hasbro-gaming/⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #discoverunder2k #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #dutchmom #dutchmoms #kidsforreal #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #hasbro #egeltjeplof #gekregen #winactie #sinterklaas
 • Ik houd van waardevolle familie tradities. Nu het #herfstvakantie is neem ik daar extra de tijd voor 🤗 Dit meisje kijkt er al de hele week naar uit dat ze met al haar knuffels bij mij in bed mag slapen 😍 😴⁣
⁣
⭐Heb jij al vakantie en hebben jullie als gezin speciale vakantietradities?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #dutchmoms #dutchmom #kidsforreal #daugher #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #herfst
 • Wat een dag! 😢Pas aan het einde van de middag kon ik wat eten én het binnenhouden 🤢🤮 Ik weet dat zulke dagen erbij horen maar baalde wel. 😨😰Gelukkig regende het buiten pijpenstelen 💨🌧 en zag de lucht 50 tinten grijs. Met baby gaat overigens alles goed 💙Hopelijk is het morgen een betere dag. #zwanger #dutchmom #dutchmom #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #bloggermum #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #blogonmama
 • Ik geloof in meisjes. Die gender stereotypen durven te doorbreken. Nee zeggen tegen dat wat tegen hun gevoel in gaat. Hun lichamelijk en geestelijk welzijn voorop durven te stellen. Andere vrouwen opbouwen in plaats van naar beneden halen. Drukker zijn met hun eigen leven dan met dat van anderen. Voor wie de wereld aan hun voeten ligt. Zo voed ik mijn dochters op. En wat is jouw nalatenschap? #wereldmeisjesdag2019 #wereldmeisjesdag #thefutureisfemale #likeagirl #girlboss #worldgirls #girlpower💪 #girlpower #raisingqueens #stronggirls #mightygirl #bestofmom #bethechange #hustlehardgirl #kickassgirls
 • Team blauw 💙 it is! Van verbazing zijn we inmiddels helemaal om. De eerste baby boy spulletjes zijn gekocht. Chloé is helemaal in de wolken. @grace_de_ridder krijgt aanbiedingen voor echo’s omdat men denkt dat zij zwanger is 😂🤣🙈 #genderreveal #genderreveals #team💙 #dutchmom #dutchmoms #zwanger #zwangerschap #moederdochter #babyboy #expectingmom #preggers #preggo #pregnancyannouncement #inverwachting #moederdochter #babycute #siblings #siblinglove #mixedkids
 • Team Blauw 💙 of Team roze 💖 De video met de gender reveil van Baby Lexi staat eindelijk op YouTube. Benieuwd hoe de grote zussen reageren? ===> https://youtu.be/bwWhx4ZUgjE #genderreveal #dutchmom #dutchmoms #themillenialmom #zwangerschapsaankondiging #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement #pregnancy #pregnancydiary #pregnancy #pregnant_world #teampink #teamblue #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnanyphoto #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babybump #baby #babyontheway
 • INSPIRATIE GEZOCHT⭐ Het leuke tasje heb ik al, (via @bella_kids_nl ) maar hij is nog een beetje leeg. Wat gaven jullie als bedankje aan de kraamverzorgster? #zwangerschapsaankondiging #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement #inspiratie #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #tips #momlifeisthebestlife #motherhoodunplugged #motherhoodthroughinstagram #motherhoodrising #dailyparenting #schwanger #ig_motherhood
 • WEEKEND⭐. Ik ga echt alleen maar dingen doen die ik leuk vind. Dus voetjes in het water en standje relax aan.⁣
⁣
Wat zijn jouw plannen?⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#weekend😍 #weekend❤ #friday #friyay #discoverunder5k #ig_motherhood #slowlife #dailyparenting #motherhoodrising #motherhoodthroughinstagram #motherhoodunplugged #uniteinmotherhood #uniteinmotherhood #childofig #vsco_kids #umh_kids #illuminatechildhood #simplychildren #dearestviewfinder #vsco_mom #mytinymoments #letthekids #momsofinstagram #thesincerestoryteller #ourcandidlife #slowliving #simpleliving #momsofig #treasuringlittlememories #magicofchildhood

Dit zijn wij!