Beauty

Zenner Beauty tools review + look

21 april 2017
Zenner-Beauty-tools-GoodGirlsCompany

Tot voor kort kende ik Zenner vooral van de hippe knippjes en haaraccessoires. Hier van geef ik regelmatig een setje weg op mijn blog. Maar sinds kort hebben ze ook Zenner Beauty tools. 5 kwasten die je kan gebruiken bij het maken van je dagelijkse make up look. Ik testte ze alle 5 en vertel wat ik er van vind.

Zenner-Beauty-tools-review-GoodGirlsCompany

Sinds ik weer werk, draag ik eigenlijk dagelijks make up. Van sommige vrouwen, krijg ik dan wel eens de opmerking “Dat je daar ’s ochtends de tijd voor hebt!” Nu scheelt het dat mijn normale look geen hogere wiskunde is en ik goed kan plannen. Maar als je investeert in goede beauty tools is dat zeker de moeite waard. Het scheelt een hoop tijd en frustratie.

Video Zenner Beauty tools

Zenner Beauty tools

“ De ronde kant maakt het mogelijk om make up aan te brengen op moeilijk bereikbare plekken en is geschikt voor het blenden van voor het blenden van je foundation. De vlakken kant volgt de contouren rondom je neus en ogen. Geschikt voor foundation”

spons-kwast-Zenner-Beauty-tools-GoodGirlsCompany

Blending kwast (€ 4,99)

Ik heb nog nooit een blending kwast gebruikt. In eerste instantie wist ik ook niet zo goed wat ik er mee aan moest. Mijn foundation had ik al aangebracht met de blending spons en ook de concealer had ik hier al mee gedaan. Dit ben ik namelijk zo gewend. Never change a wininig team. Bij het bekijken van make- up video’s was het mij al een paar keer op gevallen dat sommige meiden hun blending spons gebruiken om te baken. Zelf had ik het 1 keer geprobeerd maar vond dat niet zo’n succes. Ik gebruik mijn blender graag alleen voor (liquid) concealer en foundation. Dan blijft hij schoner. Nu de gelegenheid zich voordeed, wilde ik wel eens kijken of ik hem ook gebruiken kon om mijn banana powder te baken. (Het resultaat hiervan zie je in de video).

“Deze eivormige spons vormt zich naar het profiel van je gezicht. De puntige vorm maakt het mogelijk om make up aan te brengen op moeilijk bereikbare plekken. Geschikt voor foundation en concealer”

beauty-blender-Beauty-tools-GoodGirlsCompany

Blending spons (€ 5,99)

Bij het zien van deze Beauty tool, moest ik meteen aan de originele Beauty Blender denken. Zowel qua vorm als kleur. De Beauty Blender bezat ik tot voor kort, maar hij was echt wel aan vervanging toe. Vandaar dat ik nu al weer een tijdje de Miracle Complexion Sponge van Real Techniques gebruik. Een stuk goedkoper. Ook deze spons zit rond dezelfde prijs. Maar het grote voordeel is dat hij ze oude vertrouwde vorm heeft. Want als ik eerlijk ben, ben ik namelijk nog niet helemaal overtuigd van min overstap. Nu speelde het ook mee dat ook mijn favoriete foundation van MAC ook op was. Dus naast nieuwe blender had ik ook een nieuwe foundation. En dat was geen match made in heaven. Inmiddels ben ik weer terug bij mijn oude vertrouwde MAC foundation en moet ik eerlijk zeggen dat ik deze ronde vorm echt wel kan waarderen. Niet helemaal de real deal maar zeker niet onaardig.

” Dankzij de ergonomische vorm, brengt deze kwast nauwkeurig en vlekkeloos make-up aan in elk hoekje van je gezicht. Geschikt voor oogschaduw crème en concealer”

oogschaduw-kwast-Zenner-Beauty-tools-GoodGirlsCompany

Oogschaduw kwast (€ 2,99)

Deze oogschaduw kwast is rond en klein. En klein is fijn tenminste wanneer je oogschaduw in de hoek van je ook aan wilt brengen. Hij is lekker precies. Ook op het bewegend ooglid kan je hem nog gebruiken. Het duurt wel even voordat je hem helemaal ingekleurd hebt, maar het gaat. Voor de crease prefereer ik een grotere. Vooral ook om te blenden dat gaat met dit kwastje een beetje lastig.  Daarvoor vind ik hem te klein en de haartjes te stug.

“Dankzij de waaiervorm is deze kwast uitermate geschikt om make up op poeder basis, zoals high lighter aan te brengen op je gezicht. Geschikt voor high lighter”

fan-brush-Zenner-Beauty-tools-GoodGirlsCompany

Fan brush (€ 2,99)

aan bovenstaande beschrijving is geen woord gelogen. Deze fan brush laat zich goed gebruiken om high lighter aan te brengen. Hoewel ik dat zelf meestal met een angled contour kwast doe, geeft een fan brush kan je het met een fan brush net iets subtieler aanbrengen.

“Deze kwast is stevig en van zacht materiaal. Met de zachte kwast kan je nauwkeurig en gelijkmatig bronzer en blush op je huid aanbrengen. Geschikt voor bronzer en blush”

kabuki-kwast-Zenner-Beauty-tools-GoodGirlsCompany

Kabuki kwast (€ 5,99)

Het dragen van een bronzer maakt eigenlijk geen onderdeel uit van mijn dagelijkse routine. Vandaar dat ik ook geen kabuki kwast heb. En blush, tja die doe ik meestal met een kleine kwastje. Ik vond de kwast fijn om overtollig poeder van het baken mee weg te vegen en te blenden.

review-Beauty-tools-GoodGirlsCompany

Mijn ervaringen met Zenner Beauty tools

Al met al vormen de Zenner Beauty tools een leuk  is kwastensetje. Ik ben erg te spreken over de blending kwast. Mijn eerste ervaring hiermee is vrijwel gelijk positief en deze zou ik dus ook makkelijk in mijn dagelijkse routine kunnen opnemen.

Kende jij de Zenner Beauty tools al?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Daniëlle
  22 april 2017 at 11:58

  Ik wist helemaal niet dat Zenner kwasten had. Klinkt op zich goed.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!