Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Meisjeskleding

Zeeman Kids winter 2016

17 augustus 2016
Zeeman Kids winter 2016_GoodGirlsCompany3

Toen ik afgelopen zaterdag de eerste beelden van de Baby collectie toonde, waren er ook veel lezers benieuwd naar de Zeeman Kids winter 2016 collectie. Ik beloofde ze zondag te plaatsen maar met 3 kinderen thuis zijn dat soort voorspellingen toch wat onberekenbaarder. Zondag deden we hele andere leuke dingen. Maar vandaag maak ik het goed.

Zeeman Kids winter 2016_GoodGirlsCompany

De Zeeman kids winter 2016 collecties is een sportieve collectie. Comfort speelt zowel voor de jongens als meisjescollectie een grote rol. Dit vertaalt zich vooral in soepel vallende kleding van joggingmaterialen en speelse prints. Dat biedt kinderen voldoende bewegingsvrijheid om te spelen, rennen en de wereld ontdekken. Maar het zit ook comfortabel genoeg voor als je even wilt uitrusten van al je avonturen. Dus ideaal voor bijvoorbeeld op vakantie maar ook fijn om in en rondom het huis te dragen.

Zeeman Kids winter 2016_GoodGirlsCompany2

Zeeman kids winter 2016

De Zeeman kids winter 2016 collectie bestaat uit 2 lijnen. Back t school en Nature lovers.  Waar de babycollectie soms nogal stereotype prints voor meisjes had, komen onze dochters er bij de kids collectie beter vanaf. Ja, er is roze maar in combinatie met zwart is je dochter meer eer rebelse ballerina dan een prinsesje. En zeker voor de stoerdere meiden is dat ook wel eens een keer een fijne verandering.

Zeeman Kids winter 2016_GoodGirlsCompany1

Back to school

Voor enkele Provincies is de zomervakantie nu echt voorbij. Kinderen moeten weer terug naar de schoolbanken. Ook wel weer leuk want dan zie je je vriendjes en vriendinnen weer. Waarschijnlijk heb je elkaar een hoop nieuwtjes te vertellen. Hoe kun je je terugkeer als Queen of the playground nu het beste vieren dan met een paar fonkelnieuwe jeans?

Zeeman kids winter 2016 musthaves_GoodGirlsCompany_Pyjama

Jongens dragen  sweaters en t-shirts met dinoprint. En de meisjes gaan weer met frisse moed de klaslokalen in. Zachtroze gecombineerd met zwart zorgt voor een stoere maar toch ook lieve look. Zo is er de roze tutu er ook in een zwarte versie.  En er is een zwarte tule jurk. Best of both worlds! Het leuke aan de collectie vind ik dat enkele T-shirts uniseks zijn. Zowel jongens als meisjes kunnen de zwart witte T-shirts met katten  dragen.

Zeeman Kids winter 2016_GoodGirlsCompany7

Nature lovers

De wilde natuur ligt aan je voeten met deze collectie van stoere prints, warme materialen en veel legergroene details. De meiden floreren met prints van wasberen en hertjes. Ook komen er stoere dierenprints voorbij en suède rokjes. Doortrekkend naar de noordpool mogen ijsberen, pinguïns en ijzige tinten zeker niet ontbreken.

Zeeman kids winter 2016 musthaves_GoodGirlsCompany

Zeeman kids winter 2016 musthaves

Net zoals bij de babycollectie heb ik uit deze collectie ook een favoriet item. Als balletmoeder heb ik een zwak voor tutu’s. Mijn dochters inmiddels iets minder. En als het roze is, hoeft het wat hen betreft sowieso niet. Maar omdat met de zwarte versie, kan het zomaar zijn dat ik dochter deze winter toch in een tutu krijg. Gezellig twinnen met mijn meisjes.

Wat zijn jouw favorieten uit de Zeeman kids winter 2016 collectie?

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  • Reply
    Rory
    19 augustus 2016 at 10:41

    De tutu’s en het mooie zwarte feestjurkje! Ik ben nog steeds ultrablij met het blauwe (lievelingskleur dochtertje) feestjurkje met tule en pailletjes wat ik vorig jaar spontaan had gekocht (het lag pas sinds die middag in de winkel dus ik was de eerste). Ik kocht het voor Kerst, maar ze droeg het op verjaardagen, feesten, een schooldag, kleuterdansen en nog veel vaker. Bijzonder goede aankoop. Ik zou het zo weer doen. Dus ik sta startklaar voor de tutu’s 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

Volg mij op Instagram!