back to school Schoolkind Schoolspullen

Mama Challenge Zeeman back to school shoplog

20 juli 2016
Zeeman back to school shoplog-GoodGirlsCompany

Heb je de Zeeman back to school collectie al gezien? In deze shoplog laat ik je zien welke spulletjes wij kochten. En nog belangrijker: hoeveel ze kosten.
In de laatste weken voor de vakantie moet er altijd een hoop gebeuren. Een van die vaste klusjes is nieuwe schoolspullen kopen. Voor beide meiden kocht ik nieuwe potloden, gummetjes, een etui en pennendoos. Na een heel schooljaar is de helft meestal wel versleten of op magische wijze verdwenen. Zolang ik de spulletjes voor hun betaal, vind ik het belangrijk om ook een beetje op de prijs te letten. Daarom doken we de plaatselijke Zeeman in op zoek naar de allerleukste budget schoolspullen om ons Mama Challenge back to school opdracht in te vullen.

Wanneer ik mijn dochters eens een weekendje heb, probeer ik altijd even iets speciaals te doen. Meestal gaan we dan samen de stad in. Meisjesmeisje als we zijn, houden we erg van winkelen. We hoeven nog niet eens altijd geld uit te geven. Maar gewoon samen zijn, gezellig praten en genieten van de levendigheid is genoeg. Maar deze keer hadden we een missie: Zeeman back to school spullen kopen. Ik had het beide meiden al een tijdje beloofd. Het maximaal aantal keren dat ik het nog kon uitstellen was op en hun geduld ook.

Budget schoolspullen-GoodGirlsCompany

Zeeman back to school

Dat ze bij Zeeman leuke budget schoolspullen hebben, wisten we al. Dit hadden we al ontdekt toen we bij een ander winkelcentrum waren. Toen deden we aan ‘kijken, kijken en niks kopen’. Dus deze keer wisten beide meiden precies wat ze wilden hebben. En hoe ze de setjes onderling zouden gaan verdelen.

De Zeeman back to school collectie heeft een selectie schoolspullen die je zou kunnen typeren als ‘voor jongens’. Denk aan donkere kleuren zoals grijs, zwart en donkerblauw. Maar er is een ook collectie met spulletjes in pasteltinten zoals roze mint en lichtgeel. Wij kozen natuurlijk voor deze laatste.

Zeeman back to school shoplog

setje post-its

Als eerste kozen mijn dochters post-its memoblaadjes uit. We vonden een setjes van 3 verschillende kleurtjes met verschillende printjes. Een heeft een mintgroen randje met zwarte polkadots. De ander is roze met hartjes en de gele is in de vorm van een tekstballonetje met het woord Note. Dit setje van 3 kost € 0,79.

bureausetje

Hoe schattig is dit kleine roze bureausetje waar een schaartje in zit, een mini plakbandrolletje, paperclips en niet apparaatje. Beide meisjes vielen er als een blok voor. Ik kocht twee setjes in roze maar hij is ook verkrijgbaar in mint. De prijs is hetzelfde € 2,79

Memokubus

De memokubus heeft eigenlijk alle stationery voor een klein mini kantoortje. Leuke kleine post-its waar je iets op kan krabbelen, memoblaadjes en een handig opbergvakjes voor een gummetje € 1,99

Zeeman back to school-etui met Awesome erop-GoodGirlsCompany

Etui

Miss B kon het leuke etuitje waar Totally Awesome op staat natuurlijk niet laten liggen. De schattige pasteltinten met die zwart witte kriebeltjes geven een leuk effect. Er zijn ook bijpassende mappen uit dezelfde serie verkrijgbaar. Het etui  kost € 0,99.

Bureauspulletjes

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar wanneer ik handige spulletjes zoals paperclips, punaises en klemmetjes zoek, kan ik ze dus nooit vinden. Grote kans dat ze ergens onderin de knutselkist van beide dochters zitten. Dus kocht ik nu even een leuk setje in mint voor mijzelf. Voor die € 0.99 ga ik echt niet verder zoeken.

Zeeman back to school-GoodGirlsCompany

Pennenblikje

Terwijl Miss B voor een etui koos, wilde Miss G een pennendoos. Dit leuke zwarte pennenbakje is versierd met mintgroene, roze en gele stippen. Hij is gemaakt van blik en kost € 0,99.

Gummetjes

Ook vonden we een setje van 2 gummetjes. De een is een roze waarop staat ‘Don’t erase me’. De ander is een mintgroene waar een ijsje op staat. Ze zijn verkrijgbaar als setjes en kosten € 0,99.

Zeeman schoolspullen shoplog-GoodGirlsCompany

En tot slot

notitieblokjes

Deze notitieblokjes konden we niet laten liggen. Wij gebruiken dat soort boekjes overal voor. Blogideeën opschrijven, lieve briefjes naar elkaar of instructies voor de schoonmaakster Het zijn er drie voor maar € 0,99. Het papier heeft lijntjes.

potloden

Als laatste kochten we dit setje van 3 potloden. Hij kost € 0,49 en past perfect bij de rest van de schoolspullen.

Welk product uit de Zeeman back to school collectie, vind jij het leukst?

Wat deden andere bloggers?

 

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Marijke
  28 juli 2016 at 10:32

  sst niet verder vertellen, maar mijn dochter is pas 9. Dus Hanneke ging op zoek naar spullen voor het kamp van haar dochter.

  Enne ik sla de Zeeman voorlopig nog maar even over….. wat een leuke spullen en ook al is het niet heel ernstig voor de portemonnee, mijn huis puilt straks nog eens uit…

  • Reply
   Josan
   28 juli 2016 at 11:48

   Aaaah okay, thanks voor de verduidelijking 😀

 • Reply
  ByJon
  23 juli 2016 at 08:49

  Wat een mooie schoolspullen heeft Zeeman. Hier is de vakantie net begonnen dus nog even niet aan school denken, maar van zulke spullen word je wel blij 🙂

  • Reply
   Josan
   28 juli 2016 at 11:51

   Hier ook. Maar ik ben bang dat het straks uitverkocht is.

 • Reply
  MizFlurry
  22 juli 2016 at 23:49

  Wat een leuke spullen en mooie foto’s. Ik vind de etui het leukst.

  • Reply
   Josan
   28 juli 2016 at 11:53

   Dank je wel Fleur. Ja de spulletjes zijn zo leuk dat ik ook wel weer naar school wil.

 • Reply
  Yvonne
  22 juli 2016 at 12:21

  Leuke spulletjes! Voor Marc wil ik beginnen bij de Action, maar ik wist niet dat de Zeeman zulke dingen had! Ook de moeite waard om te gaan kijken.

  • Reply
   Josan
   28 juli 2016 at 11:54

   Ik ben nog niet bij Action geweest. Maar het loont zeker om ook even in de budget winkels te gaan kijken. Het is leuk en scheelt ook voor je portemonnee.

   • Reply
    Yvonne
    28 juli 2016 at 15:50

    Ja, het scheelt zeker veel!

 • Reply
  Lotus Writings
  21 juli 2016 at 05:50

  Mooie spullen, leuke kleuren en voor een heel zacht prijsje. Zou zelf wel zo’n notitieblok willen, altijd handig! Ga deze vakantie nog weleens kijken daar!

 • Reply
  MetMirjam
  20 juli 2016 at 22:41

  Jaaa dat schattige bureausetje heb ik in mijn handen gehad! Ik had het bijna gekocht tot ik erachter kwam dat ik eigenlijk niet wist waarvoor ik het dan zou moeten gebruiken haha – maar zó schattig!

 • Reply
  Bettie
  20 juli 2016 at 22:27

  Ik merk dat Zeeman steeds leukere dingetjes krijgt in het assortiment. Nu heb ik niet erg veel nodig voor mijn afstuderen, maar als dit een aantal jaar eerder was kocht ik dit zeker.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]