Baby's en kinderen Meisjeskleding

Z8 zomer 2016 Girls

23 januari 2016
Z8 zomer 2016 Girls-GoodGirlsompany-kinderkleding

Ik weet het. Maandag schreef ik dat ik vrijdag (gisteren dus) de nieuwe collectie van Z8 Girls zomer 2016 online zou plaatsen. Maar dat deed ik dus niet. What happened? Z8 heeft aankomende maandag hun beruchte uitverkoop. Daarom is de webshop momenteel gesloten. Ik vind het een beetje vreemd om eerst uitgebreid over de collectie te schrijven en je vervolgens naar een website te lozen die momenteel niet bereikbaar is. Vandaar dat ik even rustig de tijd nam om de mogelijkheden te bekijken. Maar na een nachtje erover slapen, kreeg ik een nieuw idee er zijn natuurlijk ook gewone verschillende webshops die het kledingmerk Z8 verkopen. Dus probleem opgelost! Kijken jullie even gezellig mee naar de nieuwe Z8 zomer 2016 Girls collectie?

Z8 zomer 2016-GoodGirlsompany-meisjeskleding

Ook voor de oudere meisjes overheerst het ice cream thema. Pastelroze wordt afgewisseld met neon roze waardoor een eigenwijze roze kleurexplosie ontstaat. Net zoals bij de wintercollectie vormen de kleuren blauw en navy de tegenkleur. Daardoor straalt de collectie aan de ene kant  de vertrouwde Z8 look uit. Aan de andere kant (voor het geval je geen fan was van de wintercollectie) mist het daardoor ook een beetje aan originaliteit.

Z8 zomer 2016 Girls-GoodGirlsompany-meisjeskleding

De hoge kniekousen, sportieve jurkjes en rokjes doen me toch erg denken aan items uit eerdere collecties. Bijvoorbeeld aan de zomercollectie van 2015. Ook door het kleurgebruik.  

Naarmate een kind ouder wordt, houd ik er wel van als ik een beetje kan afwisselen met kleuren. Of niet twee jaar achter elkaar ben aangewezen op dezelfde soort kledingstukken.

Z8 meisjes 2016-GoodGirlsompany-kinderkleding

Maar moeders die helemaal weg zijn van deze sportieve look halen hun hart op bij het zien van de  Z8  zomer 2016 Girls collectie. De collecties heeft tulle rokjes, jurken, leggings en zelfs een jumpsuit! Het is een echte meisjescollectie maar door de sportieve look ook juist wel heel stoer.

Z8 Girls zomer 2016-GoodGirlsompany-kinderkleding

Wat vind jij van de nieuwe  Z8  zomer 2016 Girls? En houd jij van deze neonroze kleur?

Je koopt de Z8 Limited edition collectie onder andere bij:

 

Liefs Josan

 

 

 

♥ Dit blog bevat Affiliate links. Door er op de klikken ontvang ik een bepaald bedrag. Ik word er niet rijk van maar het houdt GoodGirlsCompany wel in de lucht.

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  Z8 Newborn Limited Edition Ice Ice Baby
  31 maart 2016 at 12:15

  […] tijdje terug schreef ik al over kleding uit de Z8 zomer 2016 collectie. Zowel de kleding voor new borns als voor grotere meisjes heeft were een aantal pareltjes […]

 • Reply
  Joyce
  24 januari 2016 at 11:51

  Dit had ik beter niet kunnen bekijken!

 • Reply
  poweredbyflowers
  23 januari 2016 at 21:53

  Op deze foto’s te veel roze naar mijn smaak. Maar ik vind hun collecties altijd wel zalig! Ik hou meer van de Unisex stuks 🙂

 • Reply
  Nesrin
  23 januari 2016 at 19:28

  Ik ken dit merk niet en het ziet er echt heel leuk uit. Stoer en girly, I like it!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!