Baby's en kinderen Meisjeskleding

Z8 Newborn Limited Edition Ice Ice Baby

31 maart 2016
Z8 Newborn Limited Edition Ice Ice Baby-GoodGirlsCompany

Net zoals vorig jaar brengt Z8 ook deze zomer weer een newborn collectie uit. De Z8 Newborn Limited Edition Ice Ice Baby collectie is alleen al leuk om zijn naam. En bevat kleding met robot prints voor jongens. En felle frisgekleurde items voor de meisjes. Een tijdje terug schreef ik al over Z8 zomer 2016 collectie. Zowel de kleding voor new borns als voor grotere meisjes heeft weer een aantal pareltjes die niet in de kledingkast van elke mode minnende moeder mag ontbreken.

Z8 Newborn Limited Edition Ice Ice Baby

Z8 Limited Edition- Robots-T-shirt-GoodGirlsCompany

Natuurlijk  ga ik je niet vertellen hoe je je kind moet kleden. Ik vind het veel belangrijker om je te laten zien wat je kan kopen. Hoe je het vervolgens combineert mag je lekker zelf weten.  Ook mijn jongste dochtertje loopt regelmatig in kleding rond die ik officieel op de jongensafdeling kocht. Maak een stoer shirt af met een kanten rokje of voorzie haar haren van een leuke haarband en het is helemaal haar style.

Z8 Newborn Limited Edition Ice Ice Baby-meisjeskleding-GoodGirlsCompany

Z8 Newborn Limited Edition- Ice Ice Baby-GoodGirlsCompany

De Z8 Newborn Limited Edition Ice Ice Baby collectie valt vooral op door het gebruik van soepele materialen met hippe prints. Robots voor jongens en ijslolly’s voor meisjes. Maar hoe verschillend ede kleding en kleurkeuze ook is, allebei de collectie bevatten longsleeves en bijpassende broekjes . In frisse kleuren zoals navy, wit en geel voor de jongens en neon koraalrood voor de meisjes.

Z8 Limited Edition- Ice Ice Baby-girls-GoodGirlsCompany

Z8 Limited Edition- Ice Ice Baby T-shirt-GoodGirlsCompany

De Z8 Newborn Limited Edition Ice Ice Baby collectie heeft natuurlijk ook de welbekende boxpakjes. Bij de vorige collecties kocht ik er ook een aantal voor Miss C. Deze heb je in verschillende posts op mijn blog voorbij zien komen zoals hier en hier. Mijn ervaring is dat ze heerlijk zitten . Daarnaast trek je ze super makkelijk aan ene uit door de handige drukkknoopjes.

Z8 Newborn Limited Edition- Robot tee-GoodGirlsCompany

Je koopt de Z8 Limited edition collectie onder andere bij:

Liefs Josan

♥ Dit blog bevat Affiliate links.

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!