Meisjeskleding Moeder & Kind

Z8 limited edition herfst / winter 2015

30 oktober 2015
Z8 limited edition-Z8 Limited edition winter 2105-GoodGirlsCompany

Wie mijn op Instagram volgt ziet Miss C regelmatig voorbij komen in een wit pakje met zwarte kruisen. Dit is een van mijn favoriete kledingstukken voor haar. Het komt uit de Z8 Limited edition collectie van afgelopen voorjaar. Groot was mijn vreugde dan ook toen ik enkele weken geleden opving dat Z8 ook deze herfst/winter een nieuwe zwart witte kledingcollectie gaat uitbrengen. Ik had op internet al de catalogus bekeken, maar miste nog een aantal mooie grote plaatjes. Maar nu zie er ook zijn, moet ik dit even met jullie delen. Kijk en geniet.

Z8_limited_edition_goodgirlscompany-monochrome

De monochrome trend is een trend die maar niet over lijkt te waaien. Hoe meer ik mij er in verdiep hoe meer leuke merken ik leer kennen. Zo nu en dan noem ik Miss C dan ook liefkozend mijn Monochrome Baby. Als ik haar niet had gehad, was het namelijk volledig aan mij voorbij gegaan. Maar nu kan ik mij ongegeneerd uitleven. Het staat haar erg leuk dat zwart en witte. Ook al is veel genderneutrale toestand niet aan mij besteed, dit vind ik dan wel weer leuk. Het vormt een lekker tegenwicht tegen al het roze.

Z8_limited_edition_GoodGirlsCompany

Z8 limited edition herfst / winter 2015

Zwart witte kinderkleding is in. Persoonlijk vind ik het erg stoer en eigenwijs staan. Vooral omdat de kledingstukken vaak zijn voorzien van de gaafste prints. Dat zie je in deze collectie ook. Het T-shirt met ‘Best Baby Ever’ staat bijvoorbeeld hoog op mijn verlanglijstje. Zo noemt Miss G haar zusje namelijk altijd. Ook het zwarte boxpakje met witte kruizen MOET ik natuurlijk hebben. Combineer het met bijpassend speendoekje en mutsje en je baby is helemaal monochrome-proof.

Z8 Limited edition-GoodGirlsCompany

Deze Z8 Limited edition is weer net zo gaaf als zijn voorganger. Of misschien zelfs wel cooler. Hoezo? In tegenstelling tot de lente collectie zijn de kledingstukken namelijk niet alleen maar beschikbaar in de maten 50 t/m 68. Er zijn ook verschillend ekledingstkkken beschikbaar tot en met maat 128! En laat ik dat nu geweldig vinden! Zo kan mijn middelste dochter ook gezellig mee doen. De heerlijk rekbare katoenen stofjes van Z8 zijn haar ook op het lijf geschreven.

 Z8_limited_edition_zwart-witte-kinderkleding

Zelf heb ik inmiddels al boxpakje Caiden en jurkje Adila gekocht. Ik kan niet wachten om het mijn dochter een te trekken en hoop er net zo veel plezier aan te beleven als aan de witte varriant.

Wil jij ook een aantal leuke Z8 limited edition kledingstukken kopen?

Je vindt ze bij:

Kixx-online en

Welk kledingstuk vind jij supergaaf?

    Praat mee!

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Instagram

    Volg mij op Instagram!