Meisjeskleding

Yume kinderkleding

26 januari 2016
Yumee-AW-2015-GoodGirlsCompany-kinderkleding-uit-Rusland.jpg

Ooit was er een tijd waarin ik wat minder over mijn eigen leven schreef, maar des te meer over kindermode. Als sind mijn dochter klein zijn, heb ik een zwak voor kindermode. Nee, ik hoef niet alles te bezitten om het te kunnen waarderen of er van te kunnen genieten. Sommige merken zoals bijvoorbeeld Mischka Aoki zal ik nooit kunnen kopen. Jurken van € 1000,- gaan echt niet tot de garderobe van mijn meiden behoren. Toch kijk ik elk seizoen uit naar hun nieuwe kledinglijn. Omdat het kunstzinnig mooi is. Het contact dat ik al 6 jaar lang met dit merk heb, goed verloopt en het mij inspireert om binnen mijn budget mooie kleding te zoeken. Op een van mijn zoektochten vond ik het Russische Yume kinderkleding.

Yumee AW 2015-GoodGirlsCompany-nostalgische kinderkleding

Yume kinderkleding maakt kleding met een vleugje nostalgie. Wars van de hele monochrome trend of uniseks trend vind je bij dit kinderkledingmerk overduidelijk kleding die voor jongens of meisjes bestemd is.

Yumee herfst-winter 2015-GoodGirlsCompany-kinderkleding uit Rusland

 Yumee-hersft-winter-2015-GoodGirlsCompany-kinderkleding-uit-Rusland.jpg

Hun laatste herfst winter collectie heeft kledingstukken met een boho touch en feel. Ik versta geen Russisch maar de slogan life in them kon ik dan wel weer iets mee. Dat is dus ook precies het gevoel wat je bij deze kleding krijgt.

Yumee hersftwinter 2015-GoodGirlsCompany-kinderkleding uit Rusland

Yumee AW 2015

Yume kinderkleding

Yume kinderkleding maakt iets  waar je kinderen in kunnen spelen, en gewoon kind kunnen zijn. Netjes wanneer nodig en met voldoende bewegingsvrijheid om te rennen, springen, spelen en ontdekken. Momenteel is er nog geen lente collectie online, maar moet je het even doen met prachtige plaatjes uit de herfst /wintercollectie van 2015.

Yumee-herft winter 2015-GoodGirlsCompany-kinderkleding uit Rusland

Yumee herft winter 2015-GoodGirlsCompany-kinderkleding uit Rusland

Liefs Josan

 

 

 

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

  • Reply
    Nicole Orriëns
    26 januari 2016 at 10:46

    Ik vind het mooi. Ik houd wel van een beetje nostalgie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]