DIY hacks en zelf maken

Webshop Wednesday XLKleurplaat

8 november 2017
persoonlijke Kleurplaat-kleurplaat voor volwassenen-GoodGirlsCompany

Hoe origineel is dit? Bij XL Kleurplaat kan je een persoonlijke kleurplaat bestellen met de naam van je kind.

Het jeukte al weer een tijdje om de webshop wednesday op te pakken. Uiteindelijk si dat toch een beetje hoe GoodGirlsCompany ooit begonnen is. Dus hierbij beginnen we weer… .Webshop Wednesday XLKleurplaat-GoodGirlsCompany

XLKleurplaat

Mijn kinderen zijn dol op tekenen en kleuren. Maar de meeste kleurplaten zijn niet bepaald uitdagend. Een paar krassen hier en daar en het is klaar. Vervolgens verdwijnt dat dng dan ergens in de prullenbak. Om ze iets langer bezig te houden, ben ik dus al overgestapt naar kleurboeken voor volwassenen. Maar de XL kleurplaat zorgt voor uren kleurplezier. En het leuke is dat je hem daarna als zelfgemaakte poster aan de muur kan hangen. Andersom kan natuurlijk ook. Hang de extra grote kleurplaat eerst ophangen aan de muur en begin dan met inkleuren. XLkleurplaat.nl heeft een uitgebreid en bijzonder assortiment aan XL kleurplaten.

extra grote Kleurplaat-kleurplaat voor volwassenen-GoodGirlsCompany

Niet alleen voor kinderen

Misschien dat je bij XLKleurplaat meteen aan je kinderen denkt, maar ook als volwassene kan je je hart ophalen. Volwassenen kunnen in de webshop terecht voor mooie platen met bloemen, blaadjes of letters. Voor kinderen zijn er kleurplaten met bijvoorbeeld stoere beestjes of het alfabet. Winter of zomer, Kerst of Pasen: voor iedere gelegenheid heeft XLkleurplaten.nl een extra grote plaat.

Kleurplaat met naam-kleurplaten voor volwassenen-GoodGirlsCompany

Wil je een speciale kleurplaat? Dat kan! Voor een bijzondere gelegenheid zoals een huwelijk of verjaardagsfeestje is het mogelijk om een persoonlijk kleurplaat te bestellen. Deze wordt helemaal gemaakt naar jouw wensen met zelfs je eigen naam. Met een XL Kleurplaat is je kind wel even zoet. De XL kleurplaat heeft een afmeting van 127 bij 90 centimeter. Ideaal om straks in de kerstvakantie lekker dagelijks een stukje vanaf te kleuren.

extra grote Kleurplaat-kleurplaat voor kerst-GoodGirlsCompany

Over XLkleurplaat.nl

XL Kleurplaat is een kleinschalig Nederlands merk en verkoopt zelfontworpen, extra grote kleurplaten via internet. Eigenaressen zijn Marieke Noppen en Anke van der Meer. Sinds deze zomer is hun webshop online.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Anke & Marieke
  8 november 2017 at 11:29

  Dankjewel voor het leuke bericht! 🙂

 • Reply
  lisanne bons
  8 november 2017 at 06:57

  Leuk idee

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]