Interactief en robotspeelgoed Reviews Spelen video en vlogs

WowWee Fingerlings Baby unicorn Gemma

30 maart 2018
Fingerlings eenhoorn

WowWee Fingerlings baby unicorn Gemma is een super schattige eenhoorn met mooie regenboog haartjes. Samen met haar zusjes Gigi en Alika zijn zij de nieuwste aanwinst van de Fingerlings familie. Wij pakten ze uit en speelden er mee.

WowWee Fingerlings Baby unicorn

Sinds de Figerlings afgelopen jaar werden geintroduceerd is de familie steeds groter gegroeid. Je hebt ze met glitters, twee kleuren en nu dus ook als Fingerlings unicorn! Helemaal leuk voor alle meiden die weg zijn van deze mytische fabeldieren.

WowWee Fingerlings baby Unicorn Gemma

Fingerlings baby Unicorn

WowWee Fingerlings baby unicorn Gigi, Gemma en Alika zijn je nieuwe, interactieve eenhoornvriendjes. Deze lieve Fingerlings eenhoorns houden zich vast aan je vinger. Omdat ze interactief zijn, reageren ze op beweging, geluid en aanraking. Blaas, aai, klap en ontdek welke magische geluidjes en bewegingen je eenhoorn in petto heeft. Ze zijn zo slim dat ze bovendien zelfs weten wanneer ze ondersteboven hangen. En dan gieren ze het uit van de pret. Laat je betoveren door de WowWee unicorn zusjes Gigi (wit), Gemma (roze) en Alika (lila).

Functies WowWee Fingerlings baby unicorn
  • Blaas in het gezicht van jouw baby unicorn en je krijgt een kusje terug
  • Druk met 2 vingers op het hoofdje van jouw Fingerling en je hoort een schattig scheetje
  • Hang je robotaapje ondersteboven en luister eens hoe enthousiast hij wordt
  • Druk nu met 2 vingers op het hoofdje terwijl jouw aapje ondersteboven hangt… Oeps!
  • Geef je je vingeraapje te weinig aandacht? Dan hoor je een fluitje
  • Leg je Fingerling in je handen en wieg hem zacht in slaap

Fingerlings Baby unicorn

Review Fingerlings eenhoorns

Ik testte de baby eenhoorns samen met min dochters van 9 en 11 jaar. Beiden zijn dol op unicorns dus konden hun hart ophalen. Het leuke van de Fingerlings is bovendien dat de batterijen zijn inbegrepen. Daardoor kan je meteen aan de slag. Wat ons opviel is dat deze WowWee Fingerlings baby unicorns meer functies hebben in vergelijking met de Fingerlings baby aapjes. Leuk, zo vond mijn middelste dochter. Ook zijn de geluiden gevarieerder wat de speelervaring ten goede komt.

WowWee Fingerlings Baby unicorn Gemma

Nog meer Fingerlings

De populaire Fingerlings familie krijgt eind maart nog meer uitbreiding! Ontmoet Melon, Sidney, Candi en Eddie: de nieuwe tweekleurige Fingerlings robotaapjes. De Fingerlings hangen graag aan je vinger. En ze zijn zo slim dat ze weten wanneer je tegen ze praat of hun aanraakt. Het leukste is, ze reageren op beweging, geluid en aanraking. Hang je speelgoed aapje op de kop, geef ze een kusje of wieg ze in slaap. Je kan de vrolijke vingeraapjes geen aandacht genoeg geven. Van kirren, zingen en fluiten tot lachen, praten en slapen: Fingerlings kunnen het allemaal! De aapjes hebben 40 reacties. Ontdek ze allemaal!

Fingerlings kopen

of

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’TwitterInstagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]