DIY Winter

Winter Knutsel | Sneeuwvlokken van lijm

8 februari 2021
sneeuwvlokken-van-lijm-themillennialmom

Sneeuwvlokken van lijm maken, is niet moeilijk en ziet er bovendien ook nog eens heel feestelijk uit. Met elke glittercombinatie maak je je eigen unieke sneeuwvlok. Super leuk om te gebruiken als versiering.

Het is winter en bij de winter denk ik aan sneeuwvlokken. Deze sneeuwsterren hebben allemaal hun eigen unieke patroon. En dat vind ik er dus ook zo mooi aan. Met onderstaande winterknutsel kun je thuis zelf je eigen sneeuwvlok van lijm maken. Door het toevoegen van glitter maak je het bovendien ook nog heel persoonlijk. Wil dochter een unieke Frozen sneeuwblok? Gebruik dan bijvoorbeels de kleuren paars en aquablauw!

Sneeuwvlokken van lijm

Sneeuwsterren maken met lijm-GoodGirlsCompany

Zijn het sneeuwvlokken of vind je het toch meer op vuurwerk lijken? Weet je wat? Het kan allebei. Het is wat jij wilt en hoe de fantasie van jouw kind eruit ziet. Momenteel vinden mijn dochters het op sneeuwsterren lijken. Maar vervang de witte achtergrond door donkerblauw of zwart en het is fonkelend vuurwerk!

Benodigdheden

  • lijmpistool
  • lijmpatronen
  • bakpapier
  • glitter

Zo maak je hetSneeuwsterren maken met lijmpistool-GoodGirlsCompany

Maak met je lijmpistool een figuur dat op een ster lijkt op het bakpapier. Natuurlijk kan je dit uit de losse pols doen. Maar wil je het perfect hebben? Zoek dan een plaatje van een ster en print deze dan uit. Volg met je lijmpistool de belijning van de sneeuwster. Vervolgens bestrooi je de warme lijm met glitters en laat je het drogen. Is de sneeuwvlok droog en niet meer warm? Trek dan voorzichtig de lijm los. Overtollig glitter veeg je weg met een kwastje.

Tadaa! Zo maak je zelf sneeuwvlokken van lijm.

Ook leuk om te lezen:

 

Glitter sneeuwvlokken

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]