DIY Lifestyle

Winkel van Papier

16 april 2014

Winkel van Papier_DIYGeef mijn kinderen een vel papier en ze zijn een hele tijd zoet. De  ene keer maken ze kunstwerken voor onze wall of fame. De andere keer  ontwerpen ze een schatkaart met duidelijk instructies hoe  ik mijn verloren spullen kan terugvinden. En een dag later moet er geknipt en geplakt worden met een hoop glitters. Papier is mooi. Papier is leuk. Papier is veelzijdig. En papier is nu ook een winkel. De Winkel van Papier. Hier koop je  alles wat met papier te maken heeft zoals briefpapier, stempels, masking tape en kleurrijke paper pom poms. Een geweldige winkel voor elke DIY-mama.

Natuurlijk verkoopt Winkel van Papier briefpapier.  Wat is er nu leuker om een handgeschreven brief te ontvangen? Vooral wanneer dit op een mooi velletje papier gedrukt is? Heerlijk nostalgisch! Door de verschillende printjes is er voor iedereen wat wils.

“Ik wil anderen net zo blij en enthousiast maken wanneer zij met papier in aanraking komen.”

Oprichtster Daniëlle:  “Als klein meisje spaarde ik altijd al stickertjes, schriftjes en alles wat met papier te maken had. Heel vreemd is het dan ook niet dat ik een webwinkel wilde openen om alleen het mooiste en leukste papier te gaan verkopen. Ik wil anderen net zo blij en enthousiast maken wanneer zij met papier in aanraking komen. Daarnaast gaat tegenwoordig alles steeds vaker digitaal en dat is zo zonde van al dat moois. Het is juist zo leuk om via de post een kaartje of brief te krijgen. Of om je gedachten in een heel klein schriftje te schrijven.”

Winkelvanpapiernl_my-little-day-winkel-van-papier

Een persoonlijke noot geven
De producten van Winkel van Papier geven net dat persoonlijke tintje aan verschillende spullen. Zo fleur je je Paasontbijt  je op met naamlabels een tags zodat iedereen precies weet waar hij of zij zit. Ook cadeautjes krijgen een persoonlijke noot mee wanneer je een eigen cadeaudoosje en enveloppen met deze DIY mallen maakt. En natuurlijk verkoopt de Winkel van Papier verkoopt ook hippe spulletjes om elk feestje  een echte knaller te maken. De confetti, feesthoedjes, uitnodigingen mogen niet ontbreken. Doordat je de producten op kleur kan selecteren, scheelt dat een hoop zoekwerk.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!