Spelen

Mommy Monday winactie Nerf Rebelle Strongheart bow

30 mei 2016
Nerf Rebelle Strongheart bow-winnen-winactie-GoodGirlsCompany

De Nerf Rebelle Strongheart Bow blaster schiet wel 4 darts achter elkaar af. Je bent niet langer een dame in nood want je kan blijven schieten zonder hem tussendoor te moeten laden. Voor deze Mommy Monday kreeg ik deze geweldige prijs opgestuurd door Koppen.com en jij kan hem winnen. Wat je daar voor moet doen? Lees snel verder.

Nerf Rebelle Strongheart bow-nerf voor meisjes-GoodGirlsCompany

Dat jongens met wapens spelen, is algemeen geaccepteerd. Maar ook steeds meer meisjes vinden het leuk om een dart pistoolgevecht te houden of met een pijl en boog te schieten. Films zoals Brave, Rapunzel en Frozen waarin stoere prinsessen de hoofdrol spelen en geen prins meer nodig hebben om ze te redden zijn hier waarschijnlijk verantwoordelijk voor.

Nerf Rebelle Strongheart Bow blaster

Als moeder van 3 dochters kan ik dat alleen maar toejuichen. Fan van oorlog naspelen ben ik niet maar ik heb de Nerf  Rebelle wapens helemaal omarmd. Ze vormen een prima alternatief op stoeien of een kussengevecht. Miss G heeft de grote Arrow Revolution Bow Blaster en Miss B de Secret Shot blaster.

Hun allereerste Nerf wapen was een kleine shotgun die zogezegd zelfs in een handtasje past. Trots als een pauw waren ze er op. Veel van de Nerf wapens die de typische jongens uitstraling hebben, hadden al de mogelijkheid om achter elkaar te blijven vuren. Daar werd ik dan door smalende vriendjes op gewezen die hun wapens best schattig vonden. Maar dan vooral voor meisjes. Met de nieuwe lijn Secret en Spies lijkt Nerf Rebelle deze ongelijkheid een beetje recht te trekken. Er zitten een aantal wapens tussen die je niet hoef te herladen waarvan de Nerf Rebelle Strongheart Bow Blaster er eentje is. Deze boog:

 • heeft echte boogschietactie
 • is vanaf 8 jaar
 • schiet 4 darts achter elkaar zonder herladen
 • schiet darts tot wel 25 meter ver
 • heeft een decoder zodat de vijand je berichten niet kan onderscheppen
 • heeft 3 verzameldarts

Nerf Rebelle Strongheart bow-nerf darts

Speelgoed van Koppen.com

Voor mijn blog mocht ik even rondkijken bij online speelgoedwinkel Koppen.com. Deze webshop heeft een uitgebreid assortiment kinderspeelgoed voor scholen, particulieren en ook de horeca. Speelgoed van onder andere bekende merken zoals Vtech, Playmobil, Mattel, Goliath. Play-Doh en Barbie.

Winkelen bij Koppen.com heeft een aantal voordelen. Heb je eenmaal besteld? Dan hoef je niet eindeloos te wachten totdat het product geleverd is. Vandaag voor 15;00 uur besteld betekent in 98,8% van de gevallen ook echt morgen in huis.Dat gold ook voor mijn eigen bestelling die de dag er na door de postbode werd afgeleverd.

Door de overzichtelijke symbooltjes weet je ook meteen of een gekocht artikel batterijen nodig heeft en- niet onaardig- deze ook bevat. Vooral dat vind ik belangrijk. Ik vind het vaak al een hele uitdaging om de verpakking open te maken het stuk speelgoed los te wurmen. Niks is zo irritant als er na deze ebvrijdingsactie achter komen dat er geen batterijen bij zaten. Gek genoeg overkomt zoiets mij altijd op het moment dat de offline winkels dicht zijn. Als ik mijn kind dan al de hele dag beloof heb dat ze er voor het slapen gaan ‘eventjes’ mee mag spelen, laat ze zich ook niet makkelijk afschepen doordat er geen batterijen bij zitten. De keren dat ik in blinde paniek het huis volledig op zijn kop zette opzoek naar batterijen zijn inmiddels op 2 handen te tellen. Dus hulde voor een webwinkel die hier aan denkt en ouders en kinderen leed bespaart.

Nerf Rebelle Strongheart bow blaster review-GoodGirlsCompany-winactie voor meisjes

Win de Nerf Rebelle Strongheart Bow

In samenwerking met Koppen.com mag ik een Nerf Rebelle Strongheart Bow weggegeven. Deze kan jij winnen voor je een prinsesje dat geen prins nodig heeft om haar te redden maar gewoon haar eigen boontjes dopt. Ken jij zo’n stoere meid? Dan moet je zeker mee doen. Wat je daar voor moet doen?

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook ( delen van bericht  op Facebook mag en levert je 2x invoering van naam op)
 • Beantwoord de vraag: “Welke kick-ass prinses is jouw meisjes favoriet?”
 • Laat in de reactie hieronder je naam achter (met een geldig e-mailadres) en voor wie jij de Nerf Rebelle Strongheart Bow zou willen winnen.

Extra kans maken?

Elk extra social mediakanaal betekent dat je ik je naam nog een keer invoer in het lotingsprogramma. (Gebruik jij dus 4 kanalen? Dan betekent het dat ik je naam 4x invoer). Wel even vermelden dus om hoeveel kanalen gaat.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 6 juni 2016. Op 7 juni 2016 maken wij de winnaars bekend. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Heb jij ook een meisje in huis die graag met Nerf schiet?

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

 • Reply
  Speelgoed trends voor Sinterklaas 2017 - GoodGirlsCompany
  12 september 2017 at 07:30

  […] Strongheart Bow […]

 • Reply
  Review Nerf Rebelle Everfierce Bow - GoodGirlsCompany
  12 augustus 2017 at 17:32

  […] Nerf rebelle Strong heart Bow […]

 • Reply
  Ervaringen Nerf Rebelle Arrow Revolution Bow
  18 juni 2017 at 12:30

  […] Nerf Rebelle Strongheart Bow […]

 • Reply
  Wil Visser
  6 juni 2016 at 16:00

  De stoerse prinses…. tja m’n meissie vindt Mulan superstoer, maar da’s geen prinses. Toen ging ze voor Jasmine, want die heeft een tijger als huisdier! Da’s natuurlijk superstoer!

 • Reply
  suzala77
  5 juni 2016 at 21:12

  Mijn stoere prinsesje is helemaal gek op Rapunzel, Merida en Elsa ♡♡
  Een echte nerf zou ze helemaal te gek vinden!! 😊😊

 • Reply
  Sabine Mara Collin
  31 mei 2016 at 19:14

  Ik maak heel graag een kansje voor mijn stoere dochter Mara 🙂 Haar KICK-ASS prinses is Rapunzel……Mooi maar niet op haar mondje gevallen en kan vechten met een pan als geen ander :p

  Ik like het berichtje op facebook en ga het natuurlijk ook even delen (kleine moeite!). Ik volg op Twitter, YouTube, Pinterest dus zet allllllll mijn kansjes in 😉

  We duimen!!

 • Reply
  Tamara van Bodegom
  31 mei 2016 at 09:20

  En de prinses is natuurlijk Rapunzel! Die slechterikken te lijf gaat met een pan!

 • Reply
  Tamara van Bodegom
  31 mei 2016 at 09:19

  Voor m’n dochter die er al weken bij staat te kijken “mama die wil ik eigenlijk wel heel graag” maar ja… cadeautjes krijg je niet zomaar he… 😉

  • Reply
   Tamara van Bodegom
   7 juni 2016 at 14:21

   oh en gedeeld op Twitter en facebook natuurlijk 🙂

   • Reply
    Josan
    7 juni 2016 at 15:32

    Deze actie is al voorbij 🙁

    • Reply
     Tamara van Bodegom
     7 juni 2016 at 22:00

     ja dat weet ik 😉 maar zag dat ik dat niet vermeld had haha! (stomme perfectionist in me wil dat dan toch nog even doen hihi)

 • Reply
  michael noo
  30 mei 2016 at 23:22

  Doe heel erg graag mee voor mijn kleine elsa prinses!!

 • Reply
  Liesbeth
  30 mei 2016 at 21:39

  Dat is gaaf! Mijn nichtje is helemaal wel van Anna en Elsa. Maar gelukkig is ze zelf wat stoerder! Hiermee gaat zij helemaal rocken!

 • Reply
  Mickeymom
  30 mei 2016 at 20:00

  Hier wordt meteen geroepen Merida van Brave. Zij schiet met pijl en boog en is heel erg stoer. Zo stoer wil mijn meisje ook wel worden en dan heel goed oefenen met deze gave strongheart bow.

 • Reply
  Jet Verhelst
  30 mei 2016 at 18:50

  Nikki kan niet kiezen tussen Tinkerbell die haar slimheid gebruikt en Rapunzel die haar haar en koekenpan gebruikt. Ze noemt zichzelf ook Tinkerzel 😉. Ze gebruikt de nerfpistolen van haar broer ook.

 • Reply
  Christa
  30 mei 2016 at 16:02

  Hoi ik ga nog eens een kansje bij je wagen. Pinterst google+ en Facebook zijn ze gedeeld onder mijn naam of vlaasje.

 • Reply
  Mirremeid
  30 mei 2016 at 15:37

  Mijn tweelingdochters Sterre en Nikki zijn fan van Mulan en Merida! Beiden hebben ze de benodigde pit.

 • Reply
  Marian Zw.
  30 mei 2016 at 14:27

  Als het gaat om de favoriet is dat echt Elsa! Ik zou heel graag kans maken op dit stoere meiden speelgoed voor onze dochter. Gedeeld op Facebook en twitter

 • Reply
  S.Hubregtse
  30 mei 2016 at 13:41

  Robin vindt Merida uit Brave een stoere meid ! Hoewel er nog veel meer zijn die stoer kunnen zijn ! Ik zou deze stoere prijs dus voor Robin willen winnen…

 • Reply
  Manon
  30 mei 2016 at 13:20

  Vandaag Anna en morgen Elsa…hihi. Net hoe haar pet staat.

 • Reply
  Astrid michael
  30 mei 2016 at 12:49

  Yasmin van aladin!Is net als dochter stoer en een durfal

 • Reply
  Marange
  30 mei 2016 at 11:41

  Super cool!! Mijn dochter is nu in de stoere fase…ze is fan van Merida van Brave dus ik doe graag mee voor haar! Via FB en IG. Duim duim duim voor mijn kick ass little girl

 • Reply
  Janelle
  30 mei 2016 at 10:26

  Anna en elsa is favoriet, nouja dat veranderd per dag haha, voor mijn stoere meid riley!!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  30 mei 2016 at 09:56

  voor kleindochter benthe een tof kado

 • Reply
  Miranda
  30 mei 2016 at 09:56

  De kinderen kiezen toch echt voor anna als prinses.
  En de boog willen we graag winnen voor de jongste spruit. Die heeft het de laatste maanden zo goed gedaan dat ze wel iets extra’s verdient

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!