Lifestyle

Winactie: Frozen Sisters Forever by Rosti Mepal

4 mei 2016
Winactie Frozen Sisters Forever by Rosti Mepal

Voor veel kleine meisjes is het Frozen Sisters Forever. Zij kunnen de films Frozen en Frozen Fever dromen. Ze kennen elk liedje en jij als moeder dus stiekem ook. In hun kledingkast vind je de nodige Frozen kleding en naar school gaan doen ze alleen met hun favoriete Anna en Elsa rugzak voorzien van Frozen  lunchtrommel met bijpassende beker. Nadat Rosti Mepal vorig jaar al de geweldige Frozen serie in hun assortiment opnam, hebben ze nu een setje waarop Anna en Elsa de hoofdrol spelen. En het leuke is jij kan dit setje winnen! Wat je daar voor doen moet, lees je verderop.

Als moeder met 2 naar school gaande kinderen, kan ik niet om de lunchbox setjes van Rosti Mepal heen. Ze zijn oerdegelijk, maar dus niet oersaai. Of je nu van Frozen, paarden, Violetta, Paw Patrol, Disneyprinsessen of misschien toch haaien houdt, binnen hun uitgebreide school assortiment is er voor elk kind keuze. Bovendien gaat een lunchbox jarenlang mee.

Klik hier om je te abonneren om mijn Youtube kanaal

Dagelijks pak ik schooltassen van mijn dochters in. En al jaar in jaar uit gaan hun Rosti Mepal lunchbox en bijpassende pop up bekers mee. De lunchbox vind ik ideaal omdat ze makkelijk te openen zijn, maar ook weer stevig genoeg dicht zitten waardoor niet de hele inhoud in hun schooltas verspreid raakt. Ook het tuitje op de pop up beker is zo gemaakt dat je hem goed kan reinigen. Iets wat ik erg belangrijk vind omdat er in zulke tuitjes vaak allerlei vieze restjes achterblijven.

Frozen Sisters Forever-GoodGirlsCompany-Rosti Mepal-lunch boxes

Frozen Sisters Forever

Hele generaties hebben lunchboxes en schoolbekers van Rosti Mepal gehad. Maar ondanks dat het merk al ruim 60 jaar huishoudelijke spullen maakt, zijn hun producten nooit gedateerd. Ze zijn innovatief en altijd handig. Zo maak ik in de keuken al weer enkele jaren met veel plezier gebruik van bewaardozen uit de Modula serie. Waarom? Nou elke bewaarbox die het mij een stukje makkelijker maakt aan te geven wat er in zit, is welkom in mijn huishouden.

Kenmerkend voor Rosti Mepal is dat hun schoolsets altijd afbeeldingen en kleuren hebben die helemaal van deze tijd zijn. Daarom is het ook niet verwonderlijk dat Rosti Mepal een nieuwe set ontwikkelde waarop Anna en Elsa de hoofdrol spelen.

De eerste Disneyprinsessen die aantoonden dat je geen prins nodig hebt om je te redden worden samen met hun trouwe sneeuwpop afgebeeld op de set Frozen Sisters Forever.

Frozen Sisters Forever-Frozen-let it go-GoodGirlsCompany-Rosti Mepal

 

Win de set Frozen Sisters Forever van Rosti Mepal

In samenwerking met Rosti Mepal mag GoodGirlsCompany de set Frozen Sisters Forever weggeven. De set bestaat uit een lunchbox (waar 4 boterhammen in kunnen), een Frozen drinkbeker met draaidop en een Frozen  pop up beker (drinkfles met handige tuit). En jij kan deze gave set winnen Wat moet je hier voor doen?

 • Like GoodGirlsCompany op Facebook
 • Laat hieronder een reactie achter (met geldig e-mail adres) waarin je vermeld op hoeveel kanalen jij mij volgt.

Extra kans maken?

Elk extra social mediakanaal betekent dat je ik je naam nog een keer invoer in het lotingsprogramma. (Gebruik jij dus 4 kanalen? Dan betekent het dat ik je naam 4x invoer). Wel even vermelden dus om hoeveel het gaat.

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 11 mei 2016. Op 12 mei 2016 maken wij de winnaars bekend. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is tot stand gekomen door een samenwerking. Voor meer informatie lees mijn disclaimer.

 • Reply
  BlogbyDenisee
  11 mei 2016 at 23:35

  Ik doe graag mee! Ik studeer bijna af als juf in het basisonderwijs en daar hoort gewoon zo’n Frozen trommel bij haha! Je kunt mij bereiken op denisedejongh2@gmail.com!

 • Reply
  Nadia Alhosni
  11 mei 2016 at 00:07

  Supergaaf! Ik doe graag mee voor mijn schatje, een grote Frozen fan. k volg je op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin.

 • Reply
  ellen
  5 mei 2016 at 00:14

  Leuk mijn dochter is een enorme frozen fan met name elsa vind zd geweldig dus ik doe graag mee voor haar.
  Ik volg je op 4 kanalen.

  • Reply
   Alyt
   9 mei 2016 at 13:09

   Volg je al een tijd hier op Facebook. En blijf je hier ook volgen. Mijn dochter gaat in september naar de basisschool en met een continurooster hebben we nog wel een bakje en beker nodig.
   Juist omdat ze zo’n grote fan van Frozen is doe ik mee

 • Reply
  Marian Zw
  5 mei 2016 at 00:02

  Hier ga ik dochterlief heel blij mee maken. Ik volg je op facebook, bloglovin en twitter.

 • Reply
  Marcia K.
  4 mei 2016 at 23:44

  Graag waag ik een kansje voor onze jongste dochter! De Frozen gekte is hier nog lang net voorbij (zucht) en deze Mepal set zou dan ook een schot in de roos zijn! Ik volg u op FB, Twitter en Instagram. En lid geworden van uw Youtube kanaal. Succes met de actie!

 • Reply
  Jolanda
  4 mei 2016 at 22:05

  Oh wauw! Hier kan ik twee nichtjes héél blij mee maken 🙂 ik volg je op Facebook, Twitter en Bloglovin!

 • Reply
  Manon
  4 mei 2016 at 21:31

  Hoi hoi doe graag mee voor mijn dochter die na de zomer op de basisschool start. Ik volg je op 4 kanalen, fb, instagram, google+ en bloglovin.

 • Reply
  Christa lindhout
  4 mei 2016 at 21:04

  Hopen dat het allemaal is gelukt. Google via vlaasje en de rest op Twitter na. Via mijn eigen naam. Nu duim ik voor een gaaf setje voor mijn dochtertje.

 • Reply
  Naomi
  4 mei 2016 at 20:40

  Super leuk voor ons buurmeisje! Die gaat nu net naar de basisschool en zal hier de blits mee maken 🙂
  Ze is helemaal frozen fan.
  We volgen je via Facebook!!

 • Reply
  Nancy
  4 mei 2016 at 16:44

  Wat een super leuke actie ! Ik ken wel een klein frozen meisje dat hier heel blij van gaat worden! Dus ben ik je maar meteen overal gaan volgen 😉 Google Facebook blog en twitter haha

 • Reply
  lmcmr
  4 mei 2016 at 15:29

  Ik volg je op 5 van de 6 bovenstaande kanalen en speel mee voor onze jongste van drie dochtertjes. Ze mag na de zomer naar school en dit pakket is helemaal in haar straatje

 • Reply
  Iris
  4 mei 2016 at 15:25

  Jaaaaa, zo gaaf! Ons dametje mag bijna naar school en hier gaat ze superblij van worden!

 • Reply
  Annelies
  4 mei 2016 at 14:39

  Jaaaaaa, ik doe graag mee voor Malinca. Ik volg je via Facebook, YouTube en https://www.goodgirlscompany.nl

 • Reply
  Marjo
  4 mei 2016 at 14:10

  Wauwwie zei rhode die helemaal frozen fan is! Dus doe heel graag mee, ik volg je op instagram, Facebook en YouTube!

 • Reply
  Maria Michalena Maria Kuijpers
  4 mei 2016 at 13:21

  Voor mijn lieve zusje ze is een echte frozen fan , ze heeft alles van frozen behalve dit nieuwe mepal setje en ze zal er zo blij mee zijn als ik haar dit kan geven 🤗 ik volg jullie op facebook , youtube en instagram

 • Reply
  Marguerita
  4 mei 2016 at 13:17

  Wat een leuke set! Mijn jongste wordt over een paar maanden ook alweer vier jaar en heeft dan een brooddoos nodig, dus ik doe graag mee. Volg je op twitter, facebook, bloglovin, instagram dus 4 kanalen 🙂 en beterschap!

 • Reply
  Maria Michalena Maria Kuijpers
  4 mei 2016 at 13:14

  Graag voor mijn zusje ze is bijna jarig en een echte frozen fan ze heeft echt alles alleen deze setje ontbreekt er nog aan 😍🍀 ik volg jullie op facebook , instagram en youtube 🍀 hoop dat ik win voor mijn lieve zusje 😍🍀

 • Reply
  elisabeth maria martina
  4 mei 2016 at 13:11

  leuk voor mijn kleindochter doe heel graag mee

 • Reply
  michael noo
  4 mei 2016 at 13:07

  Super gaaf!! Doe heel graag mee.. Hier is er een helemaal gek van frozen.. Volg je via FB

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!