Dagjes uit Nederland Zuid Holland

Mommy Monday winactie Marvel Universe Live

8 augustus 2016
winactie Marvel Universe Live_GoodGirlsCompany

Toen ik de vraag kreeg of ik een Marvel Universe Live winactie wilde organiseren, twijfelde ik een beetje. Doordat ik 3 dochters heb, heb ik een behoorlijk hiaat als het gaat om deze actiefiguren. Er zullen vast meisjes zijn, die het tof vinden maar tot op heden hadden die van mij daar nog geen interesse in. En dat vond ik best. Stiekem vond ik al die comic figuren dat toch een beetje voor nerdy puberjongetjes. Gelukkig wijzigde ik mijn mening waardoor jij deze Mommy Monday kans maakt op 4 kaarten voor de Marvel Universe Live show in Rotterdam.

We zijn inmiddels een paar maanden verder. In de tussentijd zag ik wat stukjes van X-men en kon ik zelfs glimlachen om gedeeltes uit Deadpool. Het zal waarschijnlijk niet mijn favoriete filmgenre worden, maar het voelt ook niet meer zo heel raar om hier op mijn blog iets mee te doen. En zoals ik uit de enthousiaste Facebook reacties begreep, zijn er meer moeders die helemaal weg zijn van Marvel Superhelden.

Marvel Universe Live

Van 11 t/m 12 november kan je in Rotterdam Ahoy genieten van de spectaculaire show Marvel Universe Live. Voor de allereerste keer worden de iconische Marvel Superhelden tot leven gewekt. Bezoekers krijgen een nog nooit eerder vertoonde show te zien met de grootste verzameling Marvel characters in een live productie. Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Wolverine en nog veel meer Superhelden uit het Marvel Universe stappen van het filmdoek op de arena vloer in Rotterdam Ahoy voor een epische familieshow.

Marvel Universe Live is een begrip_GoodGirlsCompany

Marvel Universe Live is een begrip

In juli 2015 debuteerde de eerste Marvel show. Inmiddels heeft deze bijna 2 miljoen families in meer dan 65 steden in de V.S. vermaakt. In september opent de show haar Europese tournee in het Verenigd Koninkrijk. Daarna tourt de show met maar liefst 45 trucks verder door Europa.

Trots

Dit is nog niet eerder in Nederlands vertoont. Ook Steven Armstrong, vice President Feld Entertainment voor Noord-Europa is trots. “We zijn er trots dat we Marvel Universe LIVE! naar Nederland kunnen brengen en families de gelegenheid kunnen geven om deze spectaculaire live show voor de eerste keer te zien. Voor het publiek zal het zijn alsof ze in een spannende Marvel blockbuster film terecht zijn gekomen, met een boeiende verhaallijn en non-stop stunts.”

Niet voor niets wordt Marvel Universe Live geroemd als de meest technisch geavanceerde live show ooit met geavanceerde special effects, vuurwerk, martial arts, motoren en diverse stunts in de lucht.

“Het is ongelooflijk om alle elementen van deze spectaculaire live show bij elkaar te zien komen,” zegt Marvel’s Chief Creative Officer Joe Quesada. “De technologie zal je niet alleen verbazen, maar neemt je ook mee naar een hele nieuwe Marvel wereld die geen enkele Nederlandse familie ooit eerder heeft gezien.”

Mommy Monday winactie Marvel Universe Live_GoodGirlsCompany_kaarten winnen

Spotlight Tracking Systeem

De cast heeft meer dan 50 artiesten en er ging meer dan 2 jaar aan research en ontwikkeling aan vooraf. Hierdoor beschikt Marvel Universe Live over de allernieuwste innovaties op het gebied van set design en vuurwerk. De stunts werden ontwikkeld door het team van de block buster, Thor, en de laatste The Amazing Spider-Man films. De set maakt gebruik van een innovatief licht ontwerp, transformatieve 3D projectie, 21 projectoren, het grootste vliegsysteem dat ooit gebruikt is voor een live arena tour en er wordt een nieuw Spotlight Tracking Systeem geïntroduceerd. Het vergt meer computerkracht om de projecties uit de show aan te sturen, dan om een space shuttle in de lucht te houden.

Tickets zijn  verkrijgbaar van € 22,= tot € 60,=. Tevens zijn voordelige Family Packs verkrijgbaar.

Marvel Universe Live winactie_GoodGirlsCompany-kaarten winnen

Win 4x kaarten voor Marvel Universe Live!

In samenwerking met Feld Entertainment mag GoodGirlsCompany 4 zilveren kaarten weggeven voor de live show op zaterdag 12 november om 18:30. Iedereen kan juichen voor haar favoriete Marvel Superhelden, inclusief Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow en meer, als zij het opnemen tegen Loki en Marvels meest sinistere schurken in een arena show vol actie voor de hele familie. Wat je daar voor moet doen?

Extra kans maken?

 • Deel deze actie op Facebook!

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 16 augustus 2016. Op 17 augustus 2016 maken ik de winaar bekend. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Liefs Josan

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

♥ Dit blog is tot stand gekomen door een samenwerking. Voor meer informatie lees mijn disclaimer.

 • Reply
  Angelique Dirks
  17 augustus 2016 at 20:19

  Whoahhhhhh ik heb nog nooit zo’n mooie actie gezien. Wij willen SUPER graag winnen voor onze kleine SUPERheld die waarschijnlijk de GROOTSTE fan is voor zijn leeftijd. Maar liefst 2 jaren jong, maar kent alle figuren bij naam en weet zelf wat ze allemaal voor SUPER krachten hebben. Hij doet ze allemaal na en praat er non stop over.
  Voor zijn derde verjaardag is dit een SUPER geweldige verassing!!!

 • Reply
  Nadia A.
  16 augustus 2016 at 23:22

  Superleuke actie! Mijn zoontje en de zoon van mijn nichtje zullen er heel blij mee zijn want ze zijn beide grote Marvel fans (Spiderman & Iron Man). Natuurlijk gaan de vriendjes mee.
  Ik heb deze leuke actie op Facebook geliked en gedeeld. Uiteraard volg ik je al lang op Facebook.

 • Reply
  Naomi
  16 augustus 2016 at 22:07

  Hoe tof is deze actie! Hier is huis wonen Captain America en de Hulk vanaf het moment dat ze hun pakken eindelijk konden dragen. De taak om superheld te zijn werd zo serieus genomen dat de pakken niet alleen tijdens het spelen met hun mede superhelden werd gedragen, maar ook graag naar school en tijdens het boodschappen doen. Hoe gaaf zou het zijn als deze mini superhelden hun superheld in levende lijve zouden zien?! Wij zijn aan het duimen om hier bij te mogen zijn! Dikke like 👍👍👍

 • Reply
  Mar dekkers
  12 augustus 2016 at 10:22

  Filmpje ziet er zo gaaf uit! Daar willen wij natuurlijk heen. Hele leuk actie. Wij doen mee. Bedankt

 • Reply
  Mariska van der Werff
  11 augustus 2016 at 09:23

  Wat een geweldige aktie! Mijn zoontje zou het geweldig vinden om Spiderman en de Hulk in het echt te zien.
  Voor mij is het jeugdsentiment, wat weer tot leven komt. Wij zijn maar met zo’n tweeën, maar ik weet zeker dat het een super verrassing is als mijn zoons beste vriendje en zijn ouder mee kunnen.
  Alvast bedankt voor deze geweldige aktie 👍 👍

 • Reply
  Mirjam Hellingman
  10 augustus 2016 at 16:01

  Ja dat zouden mijn drie eigen kleine superhelden geweldig vinden. Ze gaan alle drie graag verkleed als superheld! Hier zouden ze super veel plezier van hebben.

 • Reply
  Erin Gromme
  10 augustus 2016 at 14:47

  Beste, Dit is echt een geweldige actie. Wij willen zo graag heen! Wij hebben allemaal marvel fans hier in de straat. Ze zouden hun ogen uitkijken. Voor hun is het ECHT. Echt heel gaaf lijkt mij dat om te zien hoe ze genieten. Ik hoop het echt. Stuur graag een leuke foto. Mijn kids zijn de biggest fans. Een dikke vette like van mij voor Goodgirlscompany. Leuke site! Ps. Heb het met liefde gedeeld. Nu maar hopen op goed nieuws. Duimduimduim

 • Reply
  Laura Kolthof
  9 augustus 2016 at 15:45

  Als je zoontje geschminkt wil worden als spiderman en bij het in de spiegel kijken uitroept: “Het lijkt er geen eens op!” Weet je dat je met een echte fan te maken hebt….
  Mama schaamde zich kapot maar stiekem had hij wel een beetje gelijk 😛
  Het zou helemaal te gek zijn om hem mogen te verrassen met kaarten voor MARVEL UNIVERSE LIVE! We zullen door het dolle zijn 😀

 • Reply
  Fleur
  9 augustus 2016 at 12:29

  Lijkt me een spectaculaire uitje! Voor mijn dochters, maar ook voor papa

 • Reply
  Van Gaans
  8 augustus 2016 at 21:17

  Wat een te gekke winactie!! Marvel is niet langer alleen voor jongens. Hele gezinnen, dus ook meiden (zoals deze mama :’) ) kunnen genieten van deze superhelden.
  Ik doe heel graag mee met deze winactie voor mijn gezinnetje!!
  Ik maak mijn spiderman-fan dolgraag blij met dit waanzinnige spektakel!

 • Reply
  Desire Meijer
  8 augustus 2016 at 18:27

  Wow wat lijkt het mij fantastisch om dit grandioze spektakel met mijn gezinnetje te mogen beleven. Ik denk dat mijn dochtertje en ik met het “Marvel-virus” zijn besmet door mijn man en onze zoon. Het lijkt mij dan ook echt geweldig om alle Marvel superhelden voorbij te zien komen.Een onvergetelijke belevenis voor ons hele gezinnetje! Natuurlijk heb ik GoodGirlsCompany geliked en deel ik deze actie op mijn pagina. Via de link zal ik mijn gegevens achterlaten. #SPANNEND!!!!!

 • Reply
  Cindy
  8 augustus 2016 at 11:30

  Superhelden zijn 100% cool
  Wie wil nou niet de superheld uit hangen 😎.

  Ik ben er fulltime fan van!
  Dit is de juiste kans !

 • Reply
  Ling Choi
  8 augustus 2016 at 09:35

  Wat leuk! Hier wil ik graag mijn zoon verrassen met een leuk uitje in onze stad! Hij is dol op Mavel Superhelden en raakt er maar niet uitgepraat. Ik hoop op een kans voor ons!

 • Reply
  Nathalie Hellmig
  8 augustus 2016 at 09:26

  WAUWIE!! Dit is echt superleuk !!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!!Jaaaaaaaaaa dit lijkt me echt zooooooooooo gaaf! Heb een dochtertje die helemaal weg is van SPIDERMAN! Jajaaa ook meiden vinden het leuk 😀 hopelijk mag ik haar onwijs verrassen met deze geweldige kaartjes! Ze gaat helemaal GEK worden, weet ik zeker 😀 ben echt helemaal ENTHOUSIAST MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉
  FINGERS CROSSED! Liefs nathali

 • Reply
  Marange
  8 augustus 2016 at 08:59

  Yes yes yes! Deze nerdy mama doet graaaaag mee. Voor mijn jongste die helemaal gek is op superhelden maar ook een beetje voor mezelf…we love marvel comics!

 • Reply
  Anke
  8 augustus 2016 at 08:56

  Ow wat stoer! Ik doe graag mee voor een top uitje met onze oudste held. Zijn super man pak kan hij dan aan! Ik ga duimen!

  • Reply
   Anke
   8 augustus 2016 at 08:57

   Oja op Facebook sta ik onder de naam johanankejobcassaelmans

 • Reply
  Carlijn
  8 augustus 2016 at 08:35

  OMG dit is serieus perfect voor ons!!!! Ik heb dus ook twee dochters, maar hun vader is een complete comic freak. Hij verzamelt alles van Marvel en heeft een hele collectie strips, poppetjes en andere zooi in een boekenkast staan (wat zeg ik: drie boekenkasten…). Wij vinden het juist cool dat je meisjes dit soort dingen ook kan bijbrengen. Mijn dochters kruipen soms rond in shirtjes van Spiderman en ook hebben ze een Stormtrooper-pakje. Da’s dan wel geen Marvel, maar dat heb ik tot op heden nog niet kunnen vinden. Ik doe dus heeeel graag mee, manlief zou helemaal door het dolle zijn 😉

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!