Baby's en kinderen Reviews Spelen

Win een Plucheknuffel-GESLOTEN

15 april 2015

Plucheknuffel is een van Europa’s grootste webwinkels voor knuffelbeesten. In hun webshop vind je werkelijk voor elke categorie wel een geschikt knuffeldier. Zo kun je een kiezen uit een schaap, koe, paard, geit of varken wanneer je kind helemaal weg is van boerderijdieren. Maar ook beesten uit het verleden worden niet vergeten. Wat dacht je van deze gave Tyrannosaurus?

Op deze woensdag hebben we een geweldige Giveaway winactie van Plucheknuffel. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Giveaway-Plucheknuffel-Win een knuffeldier-leuke winacties-GoodGirlsCompany-winactie-knuffelbeest voor kinderen-Nijlpaardje tussen blauwe druifjes

Vanaf het moment dat mijn dochters geboren waren, heb ik hen altijd omringd met een knuffeltje. Eerst de knuffeldoekjes en naarmate ze ouder werden een knuffelbeestje. Mijn dochters hebben inmiddels heel wat knuffelbeesten tot op het draad versleten. Het maakt niet uit hoeveel Barbies, poppen of ander speelgoed ze hebben. Meestal tref ik ze op zondagmorgen in de woonkamer aan met hun knuffels. Ze koken er voor, bouwen hutten voor hun knuffels en ze spelen er rollenspellen mee. Allebei hebben ze een lievelingsknuffel. Zonder hun knuffel wordt het lastig slapen.

Giveaway-Plucheknuffel-Win een knuffeldier-leuke winacties-GoodGirlsCompany-winactie-knuffelbeest voor kinderen

Review PlucheKnuffel

Als moeder weet ik hoe belangrijk een knuffel kan zijn voor je kind. Kinderen hechten zich aan knuffels. Het geeft ze troost als mama of papa even niet in de buurt is. Maar ook moed. Allebei mijn dochters hebben een heel bed vol knuffels. Elke avond voor het slapengaan worden hun knuffels liefdevol gerangschikt zodat er een plekje ontstaat waar mijn dochters zelf nog kunnen slapen.

Giveaway-Plucheknuffel-Win een knuffeldier-leuke winacties-GoodGirlsCompany-winactie-knuffelbeest voor kinderen-Nijlpaardje in gras-Hippo

Wat ik zo leuk vind aan de webwinkel van PlucheKnuffel is dat een heel divers assortiment hebben. Tussen de knuffelbeesten vind je natuurlijk bekende knuffeldieren zoals beren, apen, zeehondjes en konijntjes. Maar wanneer je op zoek bent naar iets anders dan standaard is de webshop van Plucheknuffel ook zeer de moeite waard. Zo hebben ze bijvoorbeeld een kwal, manta, toekan, lynx en lieveheersbeestje. Nog nooit eerder zag ik een knuffel van een kwal. Maar ik vind het leuk dat PlucheKnuffel deze verkoopt en daarmee  de fascinatie en liefde voor natuur deelt met kinderen.

Giveaway-Plucheknuffel-Win een knuffeldier-GoodGirlsCompany-winactie-knuffeldier voor kinderen

Kleine details die het verschil maken

Speciaal van Plucheknuffel ontvingen we een lief grijze nijlpaardje. Het is een avontuurlijk beestje want hij heeft al kennis gemaakt met de buren. Dit nijlpaardje is de allereerste knuffel voor onze nieuwe baby. Met zijn grijze zachte vacht, past hij heel goed in de babykamer. Daar wacht hij nu stilletjes in het ledikantje totdat hij kennis kan maken met dit kleine mensje. Vervelen hoeft hij zich niet want af en toe wordt hij even geknuffeld door de andere meiden. Ook mag hij mee spelen met hun beesten. Wat ik ideaal vind aan het knuffel nijlpaardje is dat de ogen niet gemaakt zijn van knopen. Ze zijn er met draad op geborduurd. Een klein detail, maar het maakt een knuffel zoveel veiliger voor een klein kind. Als mama  hoef ik me nu geen zorgen te maken of een knoopje los getrokken of in de mond kan worden gestopt.

Giveaway-Plucheknuffel-Win een knuffeldier-leuke winacties-GoodGirlsCompany-winactie-knuffelbeest voor kinderen-Nijlpaardje

Giveaway: win een Plucheknuffel!

In samenwerking met Plucheknuffel mag GoodGirlsCompany een nijlpaardje weggeven. Wil jij kans maken op dit schattige knuffeltje voor je kleintje? Like & share dit bericht op Twitter, Instagram of Facebook. Laat hieronder een reactie achter waarin je laat weten dat je dit gedaan hebt. Deze win-actie loopt tot en met vrijdag 24 april 2015. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Giveaway-Plucheknuffel-Win een knuffeldier-oodGirlsCompany-winactie-knuffelbeest voor kinderen

Bekijk hier de Facebook van Plucheknuffel.

Actievoorwaarden:
Je volgt GoodGirlsCompany op Facebook of Instagram.

 • Reply
  jan uffels
  20 april 2015 at 12:34

  alles gevolgd.
  kado voor mijn broers dochtertje.

 • Reply
  Grete Karina
  19 april 2015 at 20:20

  Like &shared op Facebook, dochterlief is helemaal gek nijlpaarden!
  Op twitter volg ik ook als @Zeemeervrouw en heb ook daar de winactie gedeeld.
  Nu maar duimen…
  groeten,
  Grete Karina

 • Reply
  Hilde VE
  19 april 2015 at 13:48

  Ik houd enorm van pluche en mijn mama is een fan van nijlpaarden. Oh ja, ik verjaar 22 april… zou leuk zijn om te winnen ! 🙂 Heb gedeeld op Facebook en Twitter, Instagram gebruik ik niet.

 • Reply
  Sanne Becks
  16 april 2015 at 17:02

  Wat een superleuke actie.Grappig die knuffels van dieren waar je in eerste instantie niet aan denkt.En het nijlpaard is echt zo schattig,die adopteer ik heel graag.

 • Reply
  Rosalinda Wolf
  16 april 2015 at 12:59

  Super leuke knuffel die wil ik graag winnen als verrassing voor Gioia van bijna 2 jaar zo leuk om haar gezichtje dan te zien stralen super hopelijk maak ik een goed kansje . Wish me luck.

 • Reply
  Anita H.
  16 april 2015 at 03:27

  Wat leuk, ik doe mee. Ik heb de actie geliked en gedeeld op Facebook.

 • Reply
  Linda Smeets
  16 april 2015 at 02:43

  Wat een lieffie! Ik doe graag mee voor onze kleine meid ❤. Ik heb de actie geretweet op Twitter en geliked en gedeeld op Facebook.

 • Reply
  Linda Venrooij
  15 april 2015 at 21:43

  Oh en gevolgd op Instagram! 🙂

 • Reply
  Linda Venrooij
  15 april 2015 at 21:42

  Super leuk zeg, ik doe mee!! 🙂

  Ik heb de actie op Twitter geretweet en de facebookpagina geliked! 🙂

  Groetjes Linda

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!