Interieur Kinderkamer Lifestyle

Win een muursticker van Tenstickers

18 maart 2015

Het is voorjaar en dat merk je. Niet alleen buiten maar ook binnen. Meestal krijg ik in de voorjaar zin om iets in huis te veranderen. Nieuwe spulletjes te kopen  waarmee ik de verschillende kamers in dit huis een nieuwe look kan geven.  Zelf heb ik een zwak voor muurstickers. Daarmee tover je een kinder-, woon- of slaapkamer in een handomdraai om. Een muursticker is makkelijk aan te brengen en is ook nog een echte blikvanger. Bij Tenstickers vind je de geschikte muursticker voor elke ruimte in je huis. Of je nu voor bekende fantasiefiguren, inspirerende teksten of handige krijtbord stickers gaat.

Win-een-muursticker-van-Tenstickers-magisch-bos-muurstickers-voor-kinderkamer

Bij Tenstickers vind je muurstickers voor echt elke kamer in het huis. Dus niet alleen woonkamer en slaapkamer maar bijvoorbeeld ook voor de wc of badkamer. In deze selectie vind je humoristische stickers met een grappige boodschap. Het fleurt de ruimte op en stiekem tover je toch even een glimlach op het gezicht van de bezoeker aan je toilet.

Bij muurstickers denk je al snel aan stickers voor op de muur. Maar Tenstickers verkoopt ook stickers die je op deuren kunt aanbrengen. Zo geef je op een leuke, creatieve manier aan wiens kamer het is.

Win-een-muursticker-van-Tenstickers-muursticker-Boom-met-vogels

Muursticker musthaves voor mama’s

Ook heeft Tenstickers een uitgebreide collectie muurstickers voor de kinderkamer. Ben je net zoals ik bezig met de babykamer, dan vind je voor de allerkleinsten stickers met namen, cartoons en vrolijke stippen. Een groeimeter voor op de muur is natuurlijk ook erg leuk. Zo kun je de groeimijlpalen ven je kleintje op een originele manier bijhouden. En als je kindje groter is, zal zij er veel plezier aan beleven om zichzelf te meten.

Moeders die helemaal weg zijn van muurstickers met bomen, zullen vast een sprongetje van geluk maken als ze  de selectie dieren zien. Daar vind je namelijk verschillende stickers die je een instant hebberig gevoel geven. Zo heb je deze boom met een  vrolijk aapje dat heen en weer slingert. Maar er zijn ook verschillende muurstickers met van die geweldig hippe uiltjes. Echt een musthave!
Zie je door de bomen het bos niet meer? Probeer dan eens een boomtak. Ook met een  muursticker van een tak maak je van een babykamer een geweldig hippe junglekamer.

Win-een-muursticker-van-Tenstickers-muursticker-sticker-krijtbord-krijtbordstickers-voor-de-kinderkamer

3 Voordelen van Tenstickers

 1. Muurstickers zijn makkelijk aan te brengen.
  Ook zit bij iedere bestelling een oefensticker bijgevoegd. Zo kan je eerst oefenen voordat je de definitieve versie aanbrengt. Daarnaast hoef je je geen zorhen te maken over luchtbellen. Alle stickers van Tenstickers.nl zijn van een speciale lijm voorzien zodat het bevestigen van sticker zeer makkelijk maakt.
 2. Bijgesneden afbeeldingen
  Vergeet de stickers op een witte achtergrond. Tenstickers biedt u zorgvuldig bijgesneden decoratiestickers aan zodat de muursticker perfect aansluit op je muur.
 3. Geen weerspiegeling en beschikbaar in vele kleuren
  Tenstickers gebruikt vinyl met een speciale glans die niet weerspiegelt. De stickers zijn daardoor uiterst geschikt voor het decoreren van woon-, slaap- en kinderkamer.

Win-een-muursticker-van-Tenstickers-muurstickers-met-inspirerende-tekst-Follow-your-dream-muurstickers-voor-de-woonkamer-lifestyle

Win een muurstickers van Tenstickers

In samenwerking met Tenstickers mag ik een waardebon weggeven. Met deze bon kan winnaar een muursticker van 30 euro uitzoeken. Wil jij kans maken op een geweldige muursticker? Ga naar Facebook en Like de pagina van Tenstickers. Laat in je reactie hieronder aan mij weten dat je de pagina hebt geliked en eventueel welke sticker jij zou willen winnen. De Winnaar wordt op 27 maart 2015 hier bekend gemaakt.

 • Reply
  Berdien
  19 maart 2015 at 20:19

  Geliked!!! ( Birdy Bird)
  Ik weet nog niet precies welke sticker ik zou uitzoeken als ik win.
  De sticker wil ik namelijk geef aan mijn beste vriendin. Zij is bijna uitgerekend van de tweede & ze weet niet of het een jongetje of meisje wordt! Daar hangt de muursticker keuze dus vanaf;-)
  Liefs

  • Reply
   Josan
   19 maart 2015 at 21:03

   Hallo Berdien,

   Leuk dat je meedoet. Spannend hoor

 • Reply
  Dayenne
  18 maart 2015 at 15:32

  Ik doe heel erg graag mee met deze winactie!
  In mijn kamer heb ik 1 muur naast mijn bed en die is erg kaal.
  Maar ik zat wat of internet te surfen en ik kwam deze site tegen en toen zag ik deze geweldige winactie 🙂
  Als ik win dan zou ik zeker de sticker nemen van het meisje met de ballon.
  Hopelijk hoor ik wat van je

  Xx Dayenne

  (ik heb facebook geliked)

  • Reply
   Josan
   19 maart 2015 at 13:02

   Hallo Dayenne,

   Leuk dat je meedoet 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!