Mama Positiekleding Zwangerschap

Welke kleding tijdens bevalling | Womama geboortejurkje

16 november 2010
Welke kleding tijdens bevalling Womama geboortejurkje-GoodGirlsCompany
Welke kleding tijdens bevalling zit het prettigs? In Nederland zweren we bij een big shirt, maar in veel Angelsaksische landen zweren vrouwen bij het Womama geboortejurkje. Dit jurkje gemaakt van biologisch katoen geeft vrouwen de vrijheid en ruimte die ze tijdens een bevalling nodig hebben. Bovendien is het ook tijdens de zwangerschap te gebruiken als positiejurkje.

Ik moest speciaal kleding tijdens bevalling kopen. Okay niet tijdens, maar er vlak voor.
 Op de eerste paar foto’s draag ik het ook. Om eerlijk te zijn vind ik het alles behalve charmant. Iedereen heeft er wel begrip voor dat je er zo uitziet. Maar als ik het over had kunnen doen, had ik voor de geboortejurkjes van Womama gekozen.

Womama geboortejurkje-GoodGirlsCompany- bevalling jurkje

Waarom bevallen we in Nederland eigenlijk in een oud ‘big shirt’? Om op de eerste foto’s precies niet het ‘plaatje’ te krijgen wat we van te voren hadden bedacht? Waarom zou je in de periode na de bevalling moeilijk doen?

Welke Kleding tijdens bevalling: Womama geboortejurkje

De weken na de geboorte is het puzzelen met de je kleding. Het liefst zou je na de bevalling meteen weer je gewonen kleding dragen. Kind eruit, gewone kleding weer aan. De praktijk is alleen wat minder rooskleurig. Vaak past je eigen kleding nog niet goed. Of het past maar accentueert je flubberige buik net iets te veel. Tijdens de laatste weken van de zwangerschap, ben je vaak ook niet bezig met het kopen van kleding die je na de bevalling dragen kan.  Daarom bedachten 2 moeders uit Nieuw-Zeeland het Womama geboortejurkje. Het enige kledingstuk ter wereld dat speciaal voor de bevalling is ontworpen.  Het is praktisch en mooi. Veelzijdig in gebruik en gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. Met een prachtig gedichtje geborduurd aan de binnenkant van de neklijn.

Gedichtje

When I finally see your face,
All this waiting will be a dream we once dreamed,
You, a warm weight in my arms,
A near and present love.

Womama-Birthing-Wrap-Black-GoodGirlsCompany

Het Womama geboortejurkje:

 • Is gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. Perfect voor de gevoelige zwangere huid en ook zeer geschikt om tegen tere babyhuidjes te aan te houden.
 • Biedt makkelijke, eenvoudige en discrete toegang voor de verloskundige of gynaecoloog tijdens de bevalling.
 • Bevordert huid-op-huid contact met de baby. Dit is goed is voor hechting en borstvoeding.
 • Is speciaal ontworpen voor zwangere buiken. En geeft vrijheid en comfort tijdens de bevalling.

Voordelen Womama

 • Te gebruiken als positiejurkje / -tuniekje, jurkje om in te bevallen, nachtmode en jurkje/tuniekje voor de weken/maanden/jaren die volgen.
 • Aan de binnenzijde voorzien van een prachtig gedichtje. Deze past bij de bijzondere gebeurtenis.
 • Alom geprezen door lactie-, verloskundigen, gynaecologen en andere zorgprofessionals rondom zwangerschap, geboorte en borstvoeding.

Loved ‘down under’ desired up above

In thuisland Nieuw- Zeeland en Australië, gevolgd door het Verenigd Koninkrijk, werd het Womama geboortejurkje met lovende reacties en veel enthousiasme ontvangen. Verkrijgbaar bij:

Ook leuk om te lezen:

womama

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

Uitgelichte foto via Shutterstock

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  [instagram-feed feed=2]