Family Diary Persoonlijk video en vlogs

Weekendvlog 1 Bieb boek kwijt, ziek en Burgers’ Light

25 februari 2018
Weekendvlog 1 Bieb boek kwijt, ziek en Burgers’ Light

Vandaag heb ik een van mijn meest spannende dingen van 2018 gedaan: mijn weekendvlog 1 staat online. Hierin krijg je een persoonlijke kijkje achter de schermen.

Waarom Weekendvlogs?

Mijn blog heeft nooit aan elkaar gehangen van persoonlijke verhalen. Het is altijd een mengeling geweest van opinie, inspiratie en alles wat het internet te bieden heeft. Voorheen was ik fulltime thuis en had ik ook veel meer tijd voor dat persoonlijke. Wie mijn Instagram stories volgt, ziet ook wel het een en ander. Daardoor kwam ik op het idee om eens per week ook een persoonlijke video online te plaatsen. Gewoon van wat ik doe als ik dan eindelijk weekend heb.

Je ziet me zonder make-up, in pyjama en met ongekamd haar. Je ziet me koken terwijl de kinderen op dezelfde vierkante meter in de keuken moeten zitten. We maken uitstapjes en halen boodschappen. Er zijn mommy struggles zoals bieb boeken die je nooit terug kan vinden als de uitleendatum verstrijkt. Of dat ik soms geveild in bed lig door mijn sikkelcelziekte. Je ziet de pakketjes die ik binnenkrijg per post waarin nieuwe producten zitten. En grappige momenten zoals mijn dochter die wil dat ik voor haar eenhoorn bid.

Weekendvlog 1 Bieb boek kwijt, ziek en Burgers’ Light

Klik hier om je te abonneren op ons YouTube kanaal.

Bedankt voor het kijken en alvast veel kijkplezier!

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’TwitterInstagram, Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]