Lifestyle Reviews Spelen

Webshop Wednesday StickerSnoop

26 augustus 2015
StickerSnoop- gepersonaliseerde stickers- stickers met de naam van je kindje-GoodGirlsCompany

De stickertjes van StickerSnoop kwamen bij ons thuis net op het juiste moment. Zo, perfect getimed dat ook mijn man onder de indruk was. Zoals bij wel meer bloggende moeders, is ook mijn partner niet meer onder de indruk van wat er hier dagelijks door de brievenbus komt. Maar voor StickerSnoop maakt hij een uitzondering. En niet alleen hij ook op het kinderdagverblijf krijg ik superleuke reacties op de foto’s van Miss C.

Het formaat is superhandig om te gebruiken in haar overdrachtboekje dat ik dagelijks meebreng. Daarnaast gebruik ik de stickers van StickerSnoop nog voor het labelen van andere spulletjes. Benieuwd wat? Ik deel het vandaag.

StickerSnoop-stickers met naam van je kind-labels met kindernaam

Eigenlijk gebruik ik mijn StickerSnoop stickers dagelijks. Ik plak niet dagelijks nieuwe maar ik ervaar wel dagelijks het gemak er van. Zoals je weet, werk ik sinds vorige week weer. Elke dag kolf ik trouw een voorraadje moedermelk die ik opsla in van die handige bewaarbekers. In de eerste week kregen wij al het verzoek of we de potjes wilden labelen met de naam van Miss C. Voor de leidsters is het ondoenlijk om alle potjes uit elkaar te houden.

Waarom ik StickerSnoop handig vind

Natuurlijk wilden wij maar wat graag ingaan op dit verzoek. Ik vind het namelijk wel een prettige gedachte dat mijn dochter niet de verkeerde potjes melk krijgt. Of dat ze kwijt raken en de inspanning van mijn lichaam verloren raakt. Na wat denkwerk, waren we het er over eens dat we er wel saaie witte etiketten op konden plakken. Die konden we dan beschrijven. Niet een ideale oplossing want bij het ontdooien zouden ze nat worden en de beschreven etiketten vlekkerig worden. Gelukkig kwam daar StickerSnoop to the rescue. Ik mocht er een paar testen en was ze eigenlijk al weer vergeten toen ik het pakketje kreeg.

Vlug opende ik het en was aangenaam verrast door de hoeveelheid labels. Ook moest ik erg lachen om het fotootje waarop Miss C haar Em’s draagt. Inmiddels heb ik de potjes beplakt en al ervaren dat ze handig zijn. Waarom? Zelfs als de potjes ontdooien en het oppervlakte vochtig is, blijven ze goed zitten. Daarnaast hebben ze ook al de warme stoom in de sterilisator overleefd. Nog steeds zitten ze op hun plek.

StickerSnoop-labels met kindernaam-stickers met kindernaam-GoodGirlsCompany

Hoe werkt StickerSnoop?

Met StickerSnoop ontwerp je zelf een set gepersonaliseerde stickers met naam of pasfoto van je kleintje. Elke set bestaat uit 78 stickers. Zowel foto-  als naamstickers. Op de website vind je een precieze omschrijving van welke afmetingen er in een set stickers zitten.

Een sticker maken met StickerSnoop is eigenlijk heel simpel. Je hebt 3 stappen die je moet volgen.

 1. Upload een foto.
 2. Je schrijft een tekst.
 3. Maak je stickers.

Wanneer je op stap 3 geklikt hebt, kan je vervolgens kiezen uit tientallen verschillende kaders voor je foto. De fotokaders hebben verschillende thema’s. Zo zijn er echt meisjesthema’s met bloemetjes en hartjes, maar ook wat meer uniseks of jongensthema’s met superhelden. Kortom: voor ieder wat wils.

Je kan de foto nog beter in het fotokader laten passen door hem even te verslepen. Of te vergroten door op hem in te zoomen. Ben je tevreden met het resultaat? Dan druk je op ‘toevoegen’. Het setje kost € 8,90 en de verzendkosten zijn € 4,20. Voor € 12,10 heb je dus 78 gepersonaliseerde stickers voor je kind waarmee het haar schoolspullen kan labelen. Ideaal nu ze weer back to school gaan. Plak ze op schoolbekers, lunchboxes, boeken, tassen of andere spullen die je graag met je kinds naam of foto wilt merken.

StickersSnoop-GoodGirlsCompany

Win een setje stickers van StickerSnoop

In samenwerking met StickerSnoop mag GoodGirlsCompany 1 setje van 144 stickers weggeven. De winnaar ontvangt een kortingcode waarmee hij/zij gratis een setje stickers mag ontwerpen. Wat moet je daar voor doen? LIKE & SHARE dit bericht op Facebook, Instagram of Twitter (gebruik hashtag #GoodGirlsCompany). Laat in de reactie hieronder of op Facebook weten wiens naam jij op de stickers wilt hebben.  Wie weet ben jij dan wel de winnaar. Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 2 september 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Je krijgt via Facebook een privébericht waarin ik zal vragen om je adresgegevens, zodat de prijs naar je kan worden opgestuurd. Als je niet binnen 3 dagen op mijn bericht reageert, verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten. Check dus je map overig in berichten.

 • Reply
  Spullen labelen voor vakantie - GoodGirlsCompany
  24 februari 2016 at 06:00

  […] nog eens met enige regelmaat kwijt raken. Niet voor niks zijn persoonlijke naamlabels zo in trek. Vorig zomer deelden zij de leuke naamstickers van Stickersnoop. Hiermee kan je spullen labelen. Ja, ook op […]

 • Reply
  patricia
  26 augustus 2015 at 10:13

  Ja doe graag mee voor onze Lily

  • Reply
   Josan
   26 augustus 2015 at 21:59

   Hallo Patricia, leuk dat je meedoet.

 • Reply
  Malou
  26 augustus 2015 at 09:24

  Het staat wel heel leuk, die stickertjes 🙂

  • Reply
   Josan
   26 augustus 2015 at 21:59

   Ja, ik vond ze ook zo schattig 🙂

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!