Lifestyle Reviews Spelen

Webshop Wednesday StickerSnoop

26 augustus 2015
StickerSnoop- gepersonaliseerde stickers- stickers met de naam van je kindje-GoodGirlsCompany

De stickertjes van StickerSnoop kwamen bij ons thuis net op het juiste moment. Zo, perfect getimed dat ook mijn man onder de indruk was. Zoals bij wel meer bloggende moeders, is ook mijn partner niet meer onder de indruk van wat er hier dagelijks door de brievenbus komt. Maar voor StickerSnoop maakt hij een uitzondering. En niet alleen hij ook op het kinderdagverblijf krijg ik superleuke reacties op de foto’s van Miss C.

Het formaat is superhandig om te gebruiken in haar overdrachtboekje dat ik dagelijks meebreng. Daarnaast gebruik ik de stickers van StickerSnoop nog voor het labelen van andere spulletjes. Benieuwd wat? Ik deel het vandaag.

StickerSnoop-stickers met naam van je kind-labels met kindernaam

Eigenlijk gebruik ik mijn StickerSnoop stickers dagelijks. Ik plak niet dagelijks nieuwe maar ik ervaar wel dagelijks het gemak er van. Zoals je weet, werk ik sinds vorige week weer. Elke dag kolf ik trouw een voorraadje moedermelk die ik opsla in van die handige bewaarbekers. In de eerste week kregen wij al het verzoek of we de potjes wilden labelen met de naam van Miss C. Voor de leidsters is het ondoenlijk om alle potjes uit elkaar te houden.

Waarom ik StickerSnoop handig vind

Natuurlijk wilden wij maar wat graag ingaan op dit verzoek. Ik vind het namelijk wel een prettige gedachte dat mijn dochter niet de verkeerde potjes melk krijgt. Of dat ze kwijt raken en de inspanning van mijn lichaam verloren raakt. Na wat denkwerk, waren we het er over eens dat we er wel saaie witte etiketten op konden plakken. Die konden we dan beschrijven. Niet een ideale oplossing want bij het ontdooien zouden ze nat worden en de beschreven etiketten vlekkerig worden. Gelukkig kwam daar StickerSnoop to the rescue. Ik mocht er een paar testen en was ze eigenlijk al weer vergeten toen ik het pakketje kreeg.

Vlug opende ik het en was aangenaam verrast door de hoeveelheid labels. Ook moest ik erg lachen om het fotootje waarop Miss C haar Em’s draagt. Inmiddels heb ik de potjes beplakt en al ervaren dat ze handig zijn. Waarom? Zelfs als de potjes ontdooien en het oppervlakte vochtig is, blijven ze goed zitten. Daarnaast hebben ze ook al de warme stoom in de sterilisator overleefd. Nog steeds zitten ze op hun plek.

StickerSnoop-labels met kindernaam-stickers met kindernaam-GoodGirlsCompany

Hoe werkt StickerSnoop?

Met StickerSnoop ontwerp je zelf een set gepersonaliseerde stickers met naam of pasfoto van je kleintje. Elke set bestaat uit 78 stickers. Zowel foto-  als naamstickers. Op de website vind je een precieze omschrijving van welke afmetingen er in een set stickers zitten.

Een sticker maken met StickerSnoop is eigenlijk heel simpel. Je hebt 3 stappen die je moet volgen.

 1. Upload een foto.
 2. Je schrijft een tekst.
 3. Maak je stickers.

Wanneer je op stap 3 geklikt hebt, kan je vervolgens kiezen uit tientallen verschillende kaders voor je foto. De fotokaders hebben verschillende thema’s. Zo zijn er echt meisjesthema’s met bloemetjes en hartjes, maar ook wat meer uniseks of jongensthema’s met superhelden. Kortom: voor ieder wat wils.

Je kan de foto nog beter in het fotokader laten passen door hem even te verslepen. Of te vergroten door op hem in te zoomen. Ben je tevreden met het resultaat? Dan druk je op ‘toevoegen’. Het setje kost € 8,90 en de verzendkosten zijn € 4,20. Voor € 12,10 heb je dus 78 gepersonaliseerde stickers voor je kind waarmee het haar schoolspullen kan labelen. Ideaal nu ze weer back to school gaan. Plak ze op schoolbekers, lunchboxes, boeken, tassen of andere spullen die je graag met je kinds naam of foto wilt merken.

StickersSnoop-GoodGirlsCompany

Win een setje stickers van StickerSnoop

In samenwerking met StickerSnoop mag GoodGirlsCompany 1 setje van 144 stickers weggeven. De winnaar ontvangt een kortingcode waarmee hij/zij gratis een setje stickers mag ontwerpen. Wat moet je daar voor doen? LIKE & SHARE dit bericht op Facebook, Instagram of Twitter (gebruik hashtag #GoodGirlsCompany). Laat in de reactie hieronder of op Facebook weten wiens naam jij op de stickers wilt hebben.  Wie weet ben jij dan wel de winnaar. Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 2 september 2015. Daarna kiezen wij de winnaar! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Je krijgt via Facebook een privébericht waarin ik zal vragen om je adresgegevens, zodat de prijs naar je kan worden opgestuurd. Als je niet binnen 3 dagen op mijn bericht reageert, verval je als prijswinnaar en zal ik een nieuwe winnaar loten. Check dus je map overig in berichten.

 • Reply
  patricia
  26 augustus 2015 at 10:13

  Ja doe graag mee voor onze Lily

  • Reply
   Josan
   26 augustus 2015 at 21:59

   Hallo Patricia, leuk dat je meedoet.

 • Reply
  Malou
  26 augustus 2015 at 09:24

  Het staat wel heel leuk, die stickertjes 🙂

  • Reply
   Josan
   26 augustus 2015 at 21:59

   Ja, ik vond ze ook zo schattig 🙂

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]