Babyspullen Kinderkamer Moeder & Kind Spelen

Webshop Wednesday: Posh Baby

29 juli 2015
Posh Baby-GoodGirlsCompany-Romina meubels- waar koop je een Amerikaans ledikantje-Amerikaanse crib kopen in Nederland

Houd je van mooie luxe kinderkamermeubeltjes? Dan ben je bij Posh Baby aan het juiste adres. Deze in Amstelveen gevestigde winkel verkoopt exclusieve meubels voor je kinderkamer van de beste merken. Denk aan Bratt Decor en Romina. Meubels die er prachtig uitzien en ook nog eens gemaakt zijn van eco-friendly hout. Vanaf nu kan je  je klasse en milieubewust bezig zijn vanaf de wieg aan je kleintje meegeven.

Moeders die houden van ledikantjes met die typisch Amerikaanse look en feel halen hun hart op bij het zien van de luxueuze cribs. Gemaakt van gietijzer of die overduidelijke  Koloniaanse style. Posh Baby heeft luxe naar Nederland gehaald want ook Nederlandse ouders verdienen het beste voor hun prinsesje. Zo kleedt je je meisje in de lieve outfitjes van Mud Pie. En voor de grote meisjes zijn er de mooie verzorgingstassen van Thea Thea bags

Posh Baby-GoodGirlsCompany-Mudpie kleding-waar koop je een Amerikaanse kleding-Amerikaanse kinderkleding

Fabienne & Raquel zijn oprichters van de winkel en tevens ook moeders: Fabienne van twee dochters en Raquel van twee zoons en een dochter. Na een lange zoektocht in Nederland naar mooie baby spullen kwamen ze uiteindelijk helemaal in Amerika terecht waar ze wel konden slagen. Natuurlijk verdienen aanstaande ouders in Nederland ook de beste spullen voor hun prinsje of prinsesje en besloten zij om de mooie kamers naar Nederland te halen. Maak kennis met een nieuwe kijk op baby- en kinderkamers. Fabienne en Raquel helpen jou graag met persoonlijk advies en alle aandacht die je als aanstaande ouder verdient!

Achter Posh Baby zitten eigenaressen Fabienne & Raquel. Fabienne is moeder van 2 dochters en Raquel heeft twee zoons en een dochter. In hun zoektocht naar mooie spullen kwamen ze uit in Amerika. Ze vertellen: ”Tot nu toe  verkopen we bijna alleen maar merken die niemand anders heeft. Dat maakt Posh Baby uniek. Voor speciale luxe en unieke dingen moet je dus zeker bij ons zijn.”

Posh Baby-GoodGirlsCompany-Bratt decor- Amerikaans ledikantje-Amerikaanse crib kopen in Nederland

Twijfels hebben beide dames niet. “Wij vinden dat Nederland wel eens klaar is voor iets nieuws. En wij geloven ook in wat wij doen. We zijn altijd wel bezig met zoeken naar nieuwe en exclusieve producten. Natuurlijk zijn wij ook bezig met het inrichten van onze winkeletalage of het restylen van de winkel. Wij hopen dat Posh Baby over een jaar landelijk bekend is en dat alle baby’s als roosjes in onze bedjes slapen. Zodat ook uiteraard de ouders genieten van een prachtig ingerichte baby- of kinderkamer. En natuurlijk van de accessoires en kleding”.

Naast luxe meubels kun je bij Posh Baby ook terecht voor mooie accessoires. Zo verkoopt Posh Baby lampenkappen van het merk Jubilee Collection. Dit zijn kunstig gemaakte kapjes voor hang- en wandlamp. Maar ook prachtige kroonluchters zoals deze bedoeld zijn. Overdadig met veel tierelantijntjes. Ook de vloerkleedjes van The Rug Market toveren een kinderkamer in een handomdraai om. Geven het een warme uitstraling en een eigen touch.

Erg leuk zijn de boekjes en schilderijen van het gelukshondje Nuki. Deze positieve, kleurrijke boekjes laten (jonge) lezers inzien dat ze eigenlijk net als Nuki en zijn vriendjes gelukshondjes zijn. Nuki leert hen van zichzelf te houden, dankbaar te zijn, zijn twijfels te overwinnen en dromen waar te maken.

 • Reply
  Linda
  1 augustus 2015 at 12:37

  Beter had ik dit niet moeten zien 😛 Dat wordt een ritje naar Amstelveen.

  • Reply
   Josan
   13 oktober 2015 at 21:28

   Het is ook mooi spul. Ik zou er bijna een kinderwens van krijgen 😉

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]