Babyspullen Spelen

Webshop Wednesday Popsjes & Co

11 mei 2016
handgemaakt vilten speelgoed-Popsjes en Co-GoodGirlsCompany

Het is woensdag dus weer tijd voor een nieuwe Webshop Wednesday. Dit keer zet ik de Webshop Popsjes & Co in het zonnetje en vertel ik wat meer over de nieuwe invulling van de rubriek Webshop Wednesday.

Popsjes en Co-Labeldoekjes-GoodGirlsCompany

Zoals je hebt gemerkt heeft deze rubriek een aantal weken stil gelegen. Er zit namelijk nog wel even wat voorbereiding in en soms had ik wel een webshop maar geen foto’s of het verhaal achter de shop. In het begin vond ik dit een reden om de rubriek dan maar te cancelen. Maar naarmate het vaker gebeurde, moest ik een knoop doorhakken. Of ik stopte met de rubriek, of ik gaf er een nieuwe invulling aan. Ik koos voor dat laatste. Van oorsprong deelde ik op GoodGirlsCompany mijn online vondsten. Mijn doel is ook om je bekend te maken met toffe webwinkels. De ene keer zal dit met een kijkje achter de schermen zijn en de andere keer met alleen een webwinkel met producten. Maar welke invulling het ook krijgt, van een ding kan je zeker zijn: op woensdag is het webshop Wednesday.

Popsjes en Co-GoodGirlsCompany-bruine pop kopen-speenkoorden voor kinderen

Popsjes & Co

Lotte, mama van 3 zonen is een creatieve duizendpoot die ook geboortekaartjes maakt zoals speciale adoptiekaartjes. Maar ook papierwaren, stationary en kleding. Lotte maakte veel producten al voor zichzelf toen haar talent ook door anderen werd ontdekt. Die haar natuurlijk aanmoedigden om er ‘iets’ mee te gaan doen. Een facebookpagina en wat verkochte spulletjes verder, was ze overtuigd en was Popsjes & Co geboren.

Tijdens een van mijn zaterdagochtend scroll sessies op Instagram ontdekte ik de leuke webwinkel Popsjes & Co. De foto van een schattig poppetje viel mij meteen op. Jullie weten dat ik altijd op zoek ben naar een bruine pop dus puur vanuit nieuwsgierigheid doorzocht ik de webwinkel en was blij verrast om te zien dat er ook donkere poppetjes tussen zitten. Ik wil dit Popsjes met langer haar voor Miss C.

Maar bij Popsjes & Co vind je niet alleen handgemaakte vilten poppetjes. De chewable speenkoorden, dus koorden waar je kindje veilig op kan bijten vind ik ook erg leuk. En gelukkig zitten ook speenkoorden tussen met mintgroene accenten. En heeft je kindje niet genoeg aan het bijtgrage koordje, dan verkoopt Popsjes & Co ook nog bijtertjes. Handgemaakte bijtringen van onbehandeld hout. Leuk om mee te spelen en als moeder weet je dat je kindje geen schadelijke stoffen binnenkrijgt.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  MamavdDag
  11 mei 2016 at 18:14

  Erg leuk voor in de baby/kinderkamer die vilten poppetjes en ijsjes! Hoewel ik zelf geen speenkoorden gebruik (mijn kids spenen niet), vind ik ze wel heel gezellig ogen altijd.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!