Babyspullen Spelen

Webshop Wednesday Popsjes & Co

11 mei 2016
handgemaakt vilten speelgoed-Popsjes en Co-GoodGirlsCompany

Het is woensdag dus weer tijd voor een nieuwe Webshop Wednesday. Dit keer zet ik de Webshop Popsjes & Co in het zonnetje en vertel ik wat meer over de nieuwe invulling van de rubriek Webshop Wednesday.

Popsjes en Co-Labeldoekjes-GoodGirlsCompany

Zoals je hebt gemerkt heeft deze rubriek een aantal weken stil gelegen. Er zit namelijk nog wel even wat voorbereiding in en soms had ik wel een webshop maar geen foto’s of het verhaal achter de shop. In het begin vond ik dit een reden om de rubriek dan maar te cancelen. Maar naarmate het vaker gebeurde, moest ik een knoop doorhakken. Of ik stopte met de rubriek, of ik gaf er een nieuwe invulling aan. Ik koos voor dat laatste. Van oorsprong deelde ik op GoodGirlsCompany mijn online vondsten. Mijn doel is ook om je bekend te maken met toffe webwinkels. De ene keer zal dit met een kijkje achter de schermen zijn en de andere keer met alleen een webwinkel met producten. Maar welke invulling het ook krijgt, van een ding kan je zeker zijn: op woensdag is het webshop Wednesday.

Popsjes en Co-GoodGirlsCompany-bruine pop kopen-speenkoorden voor kinderen

Popsjes & Co

Lotte, mama van 3 zonen is een creatieve duizendpoot die ook geboortekaartjes maakt zoals speciale adoptiekaartjes. Maar ook papierwaren, stationary en kleding. Lotte maakte veel producten al voor zichzelf toen haar talent ook door anderen werd ontdekt. Die haar natuurlijk aanmoedigden om er ‘iets’ mee te gaan doen. Een facebookpagina en wat verkochte spulletjes verder, was ze overtuigd en was Popsjes & Co geboren.

Tijdens een van mijn zaterdagochtend scroll sessies op Instagram ontdekte ik de leuke webwinkel Popsjes & Co. De foto van een schattig poppetje viel mij meteen op. Jullie weten dat ik altijd op zoek ben naar een bruine pop dus puur vanuit nieuwsgierigheid doorzocht ik de webwinkel en was blij verrast om te zien dat er ook donkere poppetjes tussen zitten. Ik wil dit Popsjes met langer haar voor Miss C.

Maar bij Popsjes & Co vind je niet alleen handgemaakte vilten poppetjes. De chewable speenkoorden, dus koorden waar je kindje veilig op kan bijten vind ik ook erg leuk. En gelukkig zitten ook speenkoorden tussen met mintgroene accenten. En heeft je kindje niet genoeg aan het bijtgrage koordje, dan verkoopt Popsjes & Co ook nog bijtertjes. Handgemaakte bijtringen van onbehandeld hout. Leuk om mee te spelen en als moeder weet je dat je kindje geen schadelijke stoffen binnenkrijgt.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  • Reply
    MamavdDag
    11 mei 2016 at 18:14

    Erg leuk voor in de baby/kinderkamer die vilten poppetjes en ijsjes! Hoewel ik zelf geen speenkoorden gebruik (mijn kids spenen niet), vind ik ze wel heel gezellig ogen altijd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]