Meisjeskleding

Webshop Wednesday: Little Indians

10 juni 2015
Webshop Wednesday_GoodGirlsCompany-Little Indians-grijze legging voor meisjes

Voor sommige moeders is Little Indians waarschijnlijk geen nieuwe webshop. Wanneer je van uniseks kleding voor je kleintje houdt is het namelijk echt een begrip. Little Indians maakt te gekke kinderkleding. Ben je op zoek naar kleding die je dochtertje net een beetje meer pit geeft? En bovenal niet roze is? Dan ben je bij  Little Indians aan het juiste adres. De kleding is niet zoetsappig, maar geeft je kleine net dat neetje meer persoonlijkheid. Bovendien zijn de items onderling goed te combineren.

Webshop Wednesday_GoodGirlsCompany-Little Indians-Moon signs

Little Indians Herfst/winter 2015

De speelse, bohemian collectie van Little Indians is geïnspireerd op symbolen en tekens die gebruikt werden door Amerikaanse Indianen, wat terug te zien is in allerlei verschillende all-over prints. De collectie bestaat uit comfortabele sweatpants, basic t-shirtjes, schoentjes en een aantal aanvullende accessoires zoals swaddles en sjaals.

Webshop Wednesday_GoodGirlsCompany-Little Indians-Moose pants

Little Indians herfst / winter 2015

Little Indians

Little Indians werd in 2014 opgericht door Vanessa de Kock Erasmus. De collectie is verkrijgbaar via hun website en ligt in meer dan 60 winkels in zowel Nederland als België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Zwitserland en de VS. Nadat Vanessa 10 jaar mede-eigenaar was van een boutique in Rotterdam en één van de grootste lifestyle events van Nederland opzette, was het tijd voor iets nieuws. Bij het kleden van haar eigen kinderen mixte ze vaak items van verschillende kledinglabels en ketens. Maar ze miste  nog een stijlvol en speels kinderkledingmerk. Na een gezinsvakantie op Bali, trok ze haar stoute schoenen aan. Niet veel later was Little Indians een feit.

Webshop Wednesday_GoodGirlsCompany-Little Indians-Vanessa de Kock Erasmus

Vanessa de Kock Erasmus

In de webshop vind je verschillende leuke kledingstukken. Zoals de leuke broekjes met print. Gemaakt van zachte stof. Super stoer en eigenlijk overal wel makkelijk bij te combineren. Maar ook de schattige booties laten je smelten. Zo schattig! Ik kan niet wachten totdat Miss C. ze ook past.

Webshop Wednesday_GoodGirlsCompany-Little Indians-Shark teeth pants

Little Indians herfst/winter 2015

  • Reply
    saskia
    10 juni 2015 at 13:15

    De broekjes met print vind ik erg leuk, mooie stijl allemaal.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]