Meisjeskleding

Webshop Wednesday: Kids to Kids

3 juni 2015
Kids to Kids-GoodGirlsCompany-Ceintuurbaan-Amsterdam-vintage kleding voor kinderen- Zuid Europese kinderkleding

Sinds 1 mei is Kids to Kids hét adres voor de mooiste (vintage) babykleding. In de net geopende winkel in de Amsterdamse Pijp vind je de mooiste kleertjes, meubels en andere baby producten. Ik houd van vintage  en het hergebruiken van kledingstukken. Miss C. is nu bijna 2 weekjes oud. Ze draagt een mengeling van nieuwe kleding, kleding van haar zusjes en nichtjes. Kleding waar ik goede herinneringen aan heb. Het is heerlijk om haar kleine lijfje daarmee te omhullen. Kids to Kids ontstond vanuit de gedachte dat de levensduur van een product niet eindigt als kinderen eruit groeien. Waarom zou je nieuw kopen als er nog zoveel moois te krijgen is? Daarom komt Kids to Kids met pre-loved en handpicked collecties van babykleertjes, interieur items en nog veel meer: alles met liefde bij elkaar gebracht en met zorg geselecteerd.

Kids to Kids-GoodGirlsCompany-Ceintuurbaan-Amsterdam

De tweedehands kleertjes met een herkenbare Zuid-Europese stijl, worden verkocht zonder enige vorm van draagsporen. Daardoor ogen ze fris en nieuw. Kids to Kids heeft ook een eigen productlijn ontwikkeld van zachte, basic ‘minitials’: een lijn die bestaat uit alle nodige accessoires voor baby’s en moeders. Deze items zijn niet alleen in de winkel te koop, maar ook online verkrijgbaar via de website.

Kids to Kids brengt een uniek aanbod

Heb jij net zoals ik  niet zoveel met massa geproduceerde spullen en kinderkleding? Kids to Kids brengt een uniek aanbod samen van de beste en mooiste items voor baby’s en babykamers. Dit doen zij doordat ze producten hergebruiken en investeren in kwaliteit. Alle producten uit de webshop worden zorgvuldig gekozen. Geïnspireerd op (baby) fashion en woondecoratie wereldwijd. Zo biedt de webshop kleding waarbij kwaliteit, uniciteit, tijdloosheid en stijl voorop staan. Om die reden worden er slechts één of enkele stuks verkocht van elk item. De winkel blijft continu vernieuwen doordat er iedere 2 weken nieuwe producten binnenkomen.

Kids to Kids-GoodGirlsCompany-Ceintuurbaan-Amsterdam-vintage kleding voor kinderen

Natuurlijk is het belangrijk dat alles– ondanks dat het soms gebruikt is- er als nieuw uitziet. Want wanneer het om de allerkleinsten gaat, zijn ouders kieskeurig. Kids to Kids  biedt het perfecte alternatief voor (groot)ouders, familie en vrienden die graag een exclusief geschenk willen geven. Bovendien blijft de portemonnee gespaard.

Kids to Kids-GoodGirlsCompany-Ceintuurbaan-Amsterdam-vintage kleding voor kinderen-preloved kids clothes

Kids to Kids – eigen label

Naast de pre-loved and handpicked items, brengt Kids to Kids onder haar eigen naam een label uit van ‘minitials’: super zachte basics, die gemak, comfort en stijl combineren in een lijn voor baby’s en moeders. Het Kids to Kids label is in de winkel en online verkrijgbaar. Het bestaat onder andere uit rompertjes (ook met kraagjes), slabbetjes, wollen dekentjes, luierdoeken, luier-etuis, booties, wollen vestjes en badcapes. Maar ook pyjama’s & dekbedden voor zowel baby’s als moeders en super zachte handdoeken voor moeders. Deze producten worden allemaal gemaakt in Portugal.  En worden geselecteerd op basis van de beste kwaliteit, de zachtste materialen en betaalbaarheid.

Baby cadeaupakketten

Het perfecte kraamcadeau is vaak lastig te vinden. Gelukkig biedt Kids to Kids hulp door  de meest prachtige cadeaupakketten samen te stellen. Deze pakketten worden op maat gemaakt en bevatten unieke items die de samensteller zelf kan kiezen. Daarnaast zijn de pakketten in verschillende groottes verkrijgbaar. De inhoud bestaat uit kleertjes, speelgoed, accessoires en andere kleine babygeschenken. Mocht de ‘mommy to be’ toch nog willen ruilen, dan kan dat! Er zit er geen termijn aan vast.

Kids to Kids-GoodGirlsCompany-Melanie von Muhlen-Anneke Torenstra-vintage kleding voor kinderen

Hoe Kids to Kids werkelijkheid werd

Kids to Kids werd opgericht in Sydney, Australië door de Portugese Melanie von Mühlen. Zij merkte dat kleertjes vaak ongedragen ‘achterbleven’, of maar één of twee keer werden gedragen omdat baby’s er snel alweer uit waren gegroeid. De verkoop van door Melanie stijlvol geselecteerde items op lokale markten en online begon als bijbaantje, maar werd al snel door de grote vraag een fulltime baan. Begin 2014 verhuisde Melanie terug naar Nederland en kreeg zelf haar eerste kindje: Oliver. Een aantal maanden hierna besloot ze een Nederlandse Kids to Kids te beginnen, dit keer met een zakelijke partner. Deze partner vond ze in Anneke Torenstra, voorheen PR manager bij een PR bureau in Amsterdam, waar ze verantwoordelijk was voor diverse mode- en lifestyle-klanten.

Samen bundelden ze hun gezamenlijke kennis en expertise bij de oprichting van een Nederlandse variant: een website een fysieke shop waar hun Kids to Kids droom tot leven komt. Met de website (en blog) als online plek voor inspiratie. Zo kun je altijd de prachtigste babyproducten bestellen.

Waar vindt je het?
Kids to Kids
Ceintuurbaan 414, Amsterdam

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!