Fashion Lifestyle

Webshop Wednesday: Ghimells

14 oktober 2015
Ghimells-Rotterdam Fashion Night-GoodGirlsCompany

Op Webshop Wednesday neem ik je altijd mee voor een kijkje achter de schermen van een webshop. Dit vind ik zelf altijd erg leuk om te doen, omdat ik daardoor in contact kom met allerlei verschillende inspirerende mensen. Een van die personen is Melissa Oehlers. Zij is eigenaar en ontwerper bij haute couture merk GHIMELLS. Het label is voor  vrouwen tussen de 25 en 45 jaar. Jonge vrouwen die het belangrijk vinden dat hun uiterlijk ook vertelt wie zij zijn en wat hen uniek maakt.

Twee keer per jaar presenteert het merk haar nieuwe collectie. GHIMELLS beschikt over zowel een haute couture als een prêt-à-porter collectie. Bij iedere collectie worden de missie en visie punten, die GHIMELLS als zeer belangrijk acht, zo goed mogelijk toegepast. Zo streeft het voortdurend naar:

 • hoge kwaliteit en service
 • een professionele uitstraling
 • zoeken naar verbetering
 • manieren om zich te onderscheiden van de concurrentie
 • hoe het een begrip kan worden in de modebranche
 • hoe je zoveel mogelijk waar krijgt voor je geld.

Ghimells_Melissa Oehlers-GoodGirlsCompamy

Melissa Oehlers

Wie ben je?
“Mijn naam is Melissa Oehlers. Ik ben 32 jaar oud, ben geboren en getogen in Rotterdam, maar kom oorspronkelijk uit Suriname. Sinds kleins af aan heb ik één grote droom. Ik moest en zou perse eigen baas worden. In 2002 ben ik samen met mijn moeder een beauty salon gestart. Toen mijn moeder in 2005 terug naar Suriname vertrok, stond ik er alleen voor. Het was een groot succes, maar ondanks dat bleef ik door dromen. Ik besloot nog een aantal opleidingen te volgen en toen ik in 2013 de opleiding ‘Mode’ aan Academie Artemis afrondde ben ik GHIMELLS gestart. De naam GHIMELLS is een combinatie van zowel mijn naam en de naam van mijn zus, Ghitana.”

Ghimells-Rotterdam Fashion Night-GoodGirlsCompany

Wilde je altijd al dit werk doen?
“Vroeger wist ik niet precies dat ik mode ontwerpster zou worden, maar ik ben wel altijd heel erg creatief en met mode bezig geweest. Toen ik de beautysalon had, begon het te borrelen. Begrijp me niet verkeerd, het was heel erg leuk! Een beautysalon samen met je moeder, dat nog goed loopt ook, wat wil je nog meer? Ondanks dat had ik een sterk gevoel dat ik dat werk niet mijn hele leven zou willen doen. Dit is de reden geweest dat ik de opleiding Mode ben gaan volgen. Al snel had ik door dat ik de juiste beslissing gemaakt had!”

Wat/wie was je inspiratie om Ghimells te beginnen?
“Tijdens de opleiding mode kwam ik er achter dat ik heel graag mijn eigen label op wilde richten. Toen ik eenmaal de kans kreeg, was de keuze over de naam snel gemaakt. Mijn moeder heeft een eigen salon in Suriname, genaamd GHIMELLS. Ik gun het haar heel erg, maar ondanks dat mis ik haar enorm. Door mijn label dezelfde naam te geven als de salon van mijn moeder, met daarin de naam van mijn zus verwerkt, heb ik het gevoel dat mijn familie altijd bij mij is.”

Ghimells_GoodGirlsCompany-Ghimells girls

Wat is je doel/wat wil je met Ghimells bereiken?
“Als ik heel groots mag dromen dan wordt GHIMELLS aankomend seizoen op het podium van Amsterdam Fashion Week getoond en daarna natúúrlijk New York. Ik ben realistisch en kan niet gelijk heel de wereld veroveren. Ik probeer daarom eerst zoveel mogelijk naamsbekendheid in Nederland te verwerven en probeer daarna daar buiten te treden. Op dit moment heb ik één winkel aan de Goudsesingel 58 in Rotterdam en een aantal verkooppunten in Nederland. Dit moeten er alleen maar meer worden!”

Waar hoop je over 5 jaar te staan?
“Over vijf jaar hoop ik heel veel verschillende winkels door sowieso heel Nederland te hebben en misschien er zelfs wel buiten. Ik hoop complete collecties te hebben die tijdens het seizoen zelfs aangevuld worden. Een gigantisch atelier te hebben, waar gedreven en enthousiaste designers aan het werk zijn om de collectie een groot succes te maken. Op dit moment ben ik druk bezig met een Girls collectie. De release van de GHIMELLS Girls collectie zal begin november zijn. Ik hoop dat dit een groot succes wordt en dat GHIMELLS hierdoor alleen nog maar meer naamsbekendheid zal verkrijgen.”

Ghimells_GoodGirlsCompany-Ghimells girls

Door actieve communicatie en branding heeft GHIMELLS een mooi netwerk opgebouwd. Bekende Nederlanders zoals Hind Laroussi, Chimène van Oosterhout, Kim Kötter, Carolien Spoor, Nana Piguillet-Appiah, Froukje de Both en Inge de Bruijn behoren tot de fans.

Natuurlijk is GHIMELLS helemaal met deze tijd mee. Als je het instagram account volgt, zie je de laatste trends. En binnenkort lanceert het merk een lijn voor meisjes: GHIMELLS girls.

Wil je de mooie jurken in het echt zien? Dat kan op 18 oktober tijdens de Rotterdam Fashion Night. Verschillende designers zullen tijdens deze avond hun creaties tonen in het WereldMuseum. De avond begingt om 20:00 uur en eindigt rond 22:30 uur.

 

 • Reply
  Ysanne
  14 oktober 2015 at 14:04

  Leuk en interessant om te lezen. Ik kende de webshop nog niet!

 • Reply
  Joke
  14 oktober 2015 at 09:15

  Wat een leuk concept om zo een webshop onder de aandacht te brengen. Ik ga zeker eens verder kijken bij dit merk!

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless
 • Jaren geleden was ik ook in de herfst zwanger. Destijds was een stuk verder dan nu. Normaal is de herfst dus helemaal niet mijn seizoen. Maar voor het eerst in al die jaren (well hello Frozen) heb ik er dit jaar dus helemaal niks op tegen. Sterker nog: ik word er behoorlijk huiselijk van.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschap #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #zwanger #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninpower #melaninmagic #blackwomen #autumncolours #autumntime
 • Sinds het oktober is vraagt @goodgirl_miss_b wanneer we de kerstboom🎅🎄 gaan opzetten. Ze weet dat het ding niet eerder van zolder wordt afgehaald dan 1 november. Maar dat weerhoudt haar er niet van om stiekem al over wat kerstversiering rond te strooien.❄☃ Nog even genieten van mijn herfststukje. Volgende week is het klaar.🍂🍁⁣
⁣
⭐Ben jij team herfst of team kerst?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#diy_guro #doityourself #diyproject #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #herfstknutsels #acorn #tinkerbell #leaffall #fallleaves #falltime #tutorials

Dit zijn wij!