Babyspullen

Webshop Wednesday Eef Lillemor

9 maart 2016
Webshop Wednesday-GoodGirlsCompany-Eef Lillemor-leuke kinderspullen

Tijdens Flavourites live stuitte ik op de leuke stand van Eef Lillemor. De pastelkleurige printjes en spulletjes hadden zo’n hoog cuteness gehalte dat ik hier niet om heen kon. Persoonlijk word ik hier altijd helemaal blij van. Dan baal ik er van dat ik zelf niet meer een klein beetje klein ben. Gelukkig kun je nooit genoeg schattige spulletjes hebben voor het kind in je. Vandaar dat we deze Webshop Wednesday stil staan bij Eef Lillemor.

mintgroene spulletjes voor kinderen

 

Het verhaal achter Eef Lillemor er eentje die de kracht van nieuwe media als Instagram laat zien. In 2014 zette Eva Lillemor Brunner zomaar een foto op Instagram. De foto’s toonden verschillende ontwerpen die ook in de slaapkamer van haar dochter hing. Wat begon als een vraag om feedback werd in een paar maanden tijd een enthousiaste groep volgers. Deze groeide met de dag.

Van het een kwam het ander. Eva had al meer dan 16 jaar ervaring in de wereld van reclame en design. Ze genoot er altijd van om mooie dingen te maken waarin ze ook een beetje van zichzelf kwijt kon. Door ontwerpen voor kinderen te maken behield ze de creatieve uitdaging en frisse blik op dingen.

Dus toen haar Instagram account zo’n succes werd en volgers haar dagelijks vragen stelden over waar ze de posters konden kopen, wost ze dat zie hier iets mee moest doen. Eef Lillemor was geboren.

Nu 2 jaar later verkoopt Eef Lillemor van allerlei leuke designs voor de kinderkamer. Voornamelijk in pastelkleuren. Van behang, opbergers, lampjes en aankleding zoals dekens en kussens kan je kleintje nu ook haar ontbijt eten van een pastelkleurig bordjes. Super schattig. Voor alle ouders die op zoek zijn naar mintgroene babyspulletjes is Eef Lillemor ook een bezoekje waard. Verschillende posters, behang, opbergzakjes en andere accessoires tref je in deze lieve kleur aan.

Naast het eigen merk, heeft Eva ook een neusjes voor leuke designspulletjes van andere merken. Super leuk voor de baby- of kinderkamer maar ook leuk als kraamcadeautje.

Dus zoek je iets anders dan de rest? Dan is de webshop van Eef Lillemor zeker de moeite waard.

GoodGirlsCompany-handtekening

 

 

 

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]