Babyspullen Kinderkamer Moeder & Kind

Webshop Wednesday: Droomwieg

13 mei 2015
Droomwieg-Wiegbekleding-Kap-Wit-Cottonbaby-Toile-Wafel-Mint-GoodGirlsCompany

In de afgelopen jaren schreef ik over verschillende webshops en kinderkledingmerken. Maar in de afgelopen tijd merkte ik bij mijzelf de behoefte om het wat persoonlijker te maken. Noem het een  kijkje achter de schermen of het optillen van een tipje van de sluier. In elk geval wil ik de woensdag gebruiken hier aandacht aan te besteden. Natuurlijk moest ik hierbij een pakkende naam verzinnen: Webshop Wednesday

Deze eerste webshop Wednesday trapt GoodGirlsCompany af met Droomwieg. Zoals ik in een eerder blog schreef, is deze webwinkel verantwoordelijk voor een aantal mooie spulletjes in mijn babykamer. Babyspulletjes die het persoonlijke karakter van mijn kamer net die puntjes op de i gaven.  Achter Droomwieg zit eigenaresse Saskia van Elst. Saskia krijgt veel samenwerkingen door  Twitter. En zo hebben wij elkaar ook ‘ontmoet’.

 

Droomwieg-Saskia van Elst-GoodGirlsCompany-Webshop wednesday

Saskia maakt de mooiste spulletjes voor de kinderkamer

Saskia is getrouwd met Marco en woont samen met twee dochters in Zeewolde. In een pittoresk huis. Denk aan een slootje voor de  deur, vrij uitzicht en een fijne speeltuin in de achtertuin. In deze idyllische omgeving, maakt zij dagelijks de mooiste wiegjes om in te dromen voor baby’tjes. Vijf jaar geleden zag Droomwieg het levenslicht. Saskia’s jongste dochter was toen net een jaar. Eindelijk had we wat meer vrije tijd om handen. De tijd was rijp om iets met haar verborgen talenten te doen. Maar ze, wilde er ook zeker van zijn dat het iets origineels en unieks werd. Iets wat door nog niemand anders bedacht en uitgevoerd was. Zo ontstond het idee om iets met wiegbekleding te doen. Maar wél op een  moderne manier met bijpassend beddengoed en kraamcadeautjes. Een idee dat klein begon, groeide al snel uit tot een webshop. En dankzij een enthousiaste klantenkring is Droomwieg niet meer weg te denken uit de baby- en kinderbranche.

Droomwieg-GoodGirlsCompany-Wieg-met-Bosdieren-Sprookjesbos-Rona-van-den-Top-1

Een Droomwieg voor je kleintje

Nieuwe dingen maken is wat Saskia energie geeft en waar ze 100% voor gaat. Vaak is een wieg een heel persoonlijk familie (erf)stuk met een eigen verhaal. Verschillende generaties ouders en grootouders zijn betrokken bij het creëren van een droomwereld voor de volgende generatie. Om een schakeltje te kunnen zijn in dit speciale proces vind Saskia keer op keer bijzonder. Elke keer wanneer aanstaande ouders een wiegje ophalen is dit een bijzonder ontroerend moment. Dat is ook de reden waarom ze zich met hart en ziel inzet om elke wieg uniek te maken. Het begon ooit met de bosdierenwiegjes. Een samenwerking tussen saskia en Rona van den Top. Inmiddels is deze unieke verbintenis uitgegroeid tot een succesvolle samenwerking

In haar shop in Zeewolde kunnen aanstaande ouders samen met Saskia hun eigen wieg samenstellen. Het is een heerlijke lichte omgeving met grote ramen. Hierdoor komen alle kleuren goed tot zijn recht. Waar je ook kijkt, zie je verschillende wiegjes. Ideaal om inspiratie op te doen en de verschillende stofjes goed te bekijken.

Droomwieg-smeedijzeren tweelingwieg-Bosdieren_Rona van den Top_GoodGirlsCompany

Tweelingwieg

 

Unieke spulletjes voor de babykamer

Droomwieg verkoopt verschillende Mozeswiegjes zoals het wiegje Rif. Deze wieg wordt met onderstel en al ingekocht. Maar het is aan de aanstaande ouders om in overleg met Saskia aan dit wiegje hun personal touch te geven. Naast wiegjes vind je bij Droomwieg natuurlijk ook aankleding voor wieg en ledikant. In de webshop koop je kant en klare wiegdekenswieglakens, ledikantdekens en ledikantlakens van bekende merken zoals Cottonbaby, Imps & Elfs en Klippan. Ook vind je er onderstellen voor wiegjes, wieghemels, biologische babykleding van nOeser en leuke spulletjes zoals knuffeldoekjes en bijtringen. Maar Droomwieg levert ook maatwerk. In overleg kan Saskia persoonlijke spulletjes maken in de kleuren van de kinderkamer. Zelfs met de naam van je ongeboren kindje erop. Heel bijzonder is natuurlijk de smeedijzeren tweelingwieg met bosdieren. Zo super schattig dat twee kindjes dichtbij elkaar toch hun eigen plekje hebben.

Droomwieg-wieghanger-Dromenvanger in mint-wolk uil boom-spulletjes voor de babykamer

Dromenvanger

Ben jij een moeder die in verwachting is van een kindje en zoekt naar die spulletjes waardoor je babykamer unieke persoonlijke accenten krijgt? Dan kan ik je een bezoekje aan Droomwieg van harte aanbevelen. Creatieve duizendpoot Saskia zal zich er met hart en ziel voor inzetten om een Droomwiegje voor je kleintje te maken. Waarschijnlijk zal je net zo ontroerd zijn door het resultaat als ik.

 • Reply
  Tamara
  13 mei 2015 at 21:19

  Wauw wat een ontzettend leuke spulletjes zeg! Die tweelingwieg is ook echt heel bijzonder! Nog nooit zoiets gezien! Lijkt me ideaal!

 • Reply
  Karen
  13 mei 2015 at 09:42

  Oh wat mooi! Ik vind die witte echt prachtig.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]