Kinderkamer Lifestyle Moeder & Kind

Webshop Wednesday: Bloemknoopje

12 augustus 2015
Webshop Wednesday Bloemknoopje

In de rubriek Webshop Wednesday geef ik je een kijkje achter de schermen van een webshop. Deze week is het de beurt Jantine van Bloemknoopje. Zij maakt leuke handgemaakte spulletjes van knopen. Denk daarbij aan labels om cadeautjes net dat beetje extra’s te geven, tule haaraccessoires en leuke kinderkapstokje met knopen. Zelf vind ik de hangertjes die van knopen worden gemaakt erg leuk.

BloemKnoopje-GoodGirlsCompany-lifestyle-kindermode

Wie mij op Pinterest volgt, weet dat ik een pinboard heb vol knopen kunstwerkjes. Ik weet niet waarom, maar ik vind zoiets erg schattig. Waarschijnlijk komt het doordat ik zelf als kind knoopjes spaarde. Mijn moeder bewaarde de reserveknoopjes in een naaidoos en zo nu en dan mocht ik een paar mooie knoopjes gebruiken om te knutselen.

Bloemknoopje-knopen kunstwerkjes-haaraccessoires-GoodGirlsCompany

Bloemknoopje

Voor de geboorte van Miss C. ontving een leuk hangertje van Bloemknoopje. Ik was blij verrast want de kleuren passen goed bij mijn babykamer. Je raadt het al: er zat mint in.
In de webshop vind je verschillende kant en klare producten, maar het is ook mogelijk om de spulletjes af te stemmen op je eigen smaak. Ben je een die-hard monochrome mama en zijn zwart wit jouw kleuren? Dan maakt Bloemknoopje in overleg spulletjes in deze kleuren. Achter Bloemknoopje zit Jantine. Net zoals ik, heeft deze jonge moeder ook 3 dochters. Een druk bestaan! Jantine gebruikt haar tijd en creativiteit om leuke handgemaakt hebbedingetjes te maken.

Bloemknoopje-Jantine-webwinkel voor originele kraamcadeautjes-mintgroene babyspulletjes

Mobile boven de kinderstoel

De lifestyle spulletjes van Bloemknoopje zijn erg leuk om cadeau te geven als kraamcadeautje. Zo wordt onze hartjes hanger gebruikt als mobile boven de kinderstoel. Inmiddels zit Miss C. in de fase dat alles wat boven haar hangt bungelen super interessant is. Ze doet al echt pogingen om er met haar handje naar te grijpen of er tegenaan te slaan. Erg schattig om te zien. Daarnaast hangt de hanger ook regelmatig aan het wandrekje boven haar commode.

BloemKnoopje-knopenhangers-kraamcadeautje

Leuke haaraccessoires
Ook wanneer je niet zoals ik een knopen tick hebt, kun je bij Bloemknoopje slagen. Zo maakt Jantine zelf tule haarknipjes. Leuk om het haar van je dochtertje mee te versieren. Er zijn verschillende setjes verkrijgbaar. Ook kan je op bestelling verschillende setjes laten maken zodat ze perfect bij de kleding van je kindje passen. Altijd leuk voor die speciale gelegenheden zoals een bruiloft.

Volg Bloemknoopje ook op Facebook voor meer leuke spulletjes

 • Reply
  Jantine ('BloemKnoopje')
  12 augustus 2015 at 18:32

  Hoi Josan,

  Leuke uitgebreide post met prachtige foto’s! Dank je wel. Mooi dat het hartje zo in de smaak valt. Leuk om te zien hoe het staat op de babykamer. Grappig dat jij ook ‘in-to’ knoopjes bent.

  Groetjes Jantine

  • Reply
   Josan
   13 augustus 2015 at 22:20

   Graag gedaan

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • Meneertje is alweer twee maanden. Wat gaat de tijd snel! Zo leuk om te zien dat hij steeds meer interesse begint te krijgen voor de wereld om zich heen. .
.
. #newborn #newbornphotography #babyboy💙 #babybox #newmom #baby
 • ✨Mommy’s boy✨ Dit mannetje is een echt mama’s kindje. Niet omdat ik nu zo veel leuker ben dan papa maar meer omdat hij weet: mama = eten.
.
.
.
#babyboy #newborn #newbornmom #baby #mamablogger #mommyblogger #babyboy💙 #mama #mommy
 • ✨Verwondering✨ Novan vindt autorijden erg interessant. 🚗Volgens mij heeft hij nog geen idee van wat hij allemaal ziet. Maar hij is in elk geval lekker warm en comfortabel ingepakt in zijn autostoel. Team blauw want dat ‘het’ een jongetje is mag je zien 💙
.
.
.
#newborn #newbornphotography #newbornbaby #newbornboy #newbornlifestyle #newbornbabyboy #mama #mommy #momblogger #mommyblog #mommyblog #unpluggedmotherhood #travel #cutebaby #cutebabies #cutebabiesofinstagram #mixedbabies #mixedkids #haiti
 • ✨Smile✨ Ik word echt zo vrolijk van dit mooie weer ☀️ Ben zelfs al aan een soort van voorjaarsschoonmaak begonnen. Bijzonder want ik haat alles wat met huishouden te maken heeft 🙈😂🤣 Wie is ook helemaal in een poets mood?!
.
.
.
#newmom #lente #springiscoming #mamablogger #mommyblog #mama #dutchmom
 • ✨Werelvrede✨ Vroeger wilde ik wereldvrede. Tegenwoordig ben ik allang tevreden als ik wat extra vrije tijd voor mijzelf heb, een nachtgoed slaap en weer een beetje mijn eigen kleding aan kan. Groot deel van de kids weer naar school. Eentje thuis vanwege studiedag. Ik ga uitgebreid schoonmaken zodat het huis aan het einde van de maand op Funda kan.
.
.
.
#mama #mommy #mamablogger #momlife #newborn #baby #babyboy💙 #babyboy #newbornbaby
 • ✨Smile✨ Ze zeggen dat elke zwangerschap een tand kost. 🦷🥴In mijn geval wel meer. De medicijnen die ik gebruikte voor mijn ijzer zorgden voor heel wat medicijnschade.😭😭 Ik had het er voor over om de kans op een gezond kindje te vergroten. De afgelopen week zat ik 2 keer bij de tandarts en morgen nog 1x. 😬😖Hopelijk ben ik er dan voor 6 maanden van af. Binnenkort nog even afkicken van de medicijnen en dan gaat het hopelijk beter.💊 Haat jij het ook om naar de tandarts te gaan?
.
.
.
#smile #tandheelkunde #tandarts #newmom #mamablogger #mommyblogger #momblog #blogger #newborn #newbaby #novanspam #baby #zwangerschap #gezondheid #dentistry #dentist
 • Ik weet nooit precies op wie mijn kinderen nu het meest kijken. Als ik eerlijk ben, ben ik heel slecht in het (h) erkennen van uiterlijke gelijkenissen😅 Ik zeg dan ook standaard dat ze op hun vader lijken. Wat ze wel van mij hebben zijn mijn genen. De kleur ogen, de bos met haar maar ook het defecte gen waardoor ze drager van #sikkelcelziekte zijn. Sinds ik de diagnose 13 jaar geleden kreeg heb ik me heel erg verbaasd over de onbekendheid van deze ziekte waar jaarlijks heel wat baby’s mee geboren worden. Maar ik heb me ook geïrriteerd aan de onwil van de medische wereld om er meer over te leren. Daarom ben ik blij dat @nijntje_nl nu samen werkt met @hetsikkelcelfonds om meer bekendheid te creëren. Hopelijk zorgt dat er voor dat er meee onderzoek naar komt. Maar ook zwangere vrouwen betere begeleiding krijgen. .
.
.
#sikkelcelziekte #hematologie #sikkelcel #sikkelcelanemie #bloedarmoede #zwanger #baby #newborn #mamablogger #mommyblog #mommyblogger #newbornphotography #newbaby #cutebaby #cutebabies #newmom #momlife #mama #dutchmom #sikkelcelawerness
 • Eerst 1 uur. Toen 1 dag, 1 week en nu al 1 maand geef ik dit kleintje borstvoeding. Omdat ik Chloé ruim 3 jaar gevoed heb, dacht ik dat doe ik even. Maar dit kindje is weer een heel ander mensje met zijn eigen gebruiksaanwijzing. We hadden wat opstartproblemen maar inmiddels gaat het geweldig en vinden we het allebei geweldig. .
.
.
#borstvoeding #newborn #newmama #babyzoon #babyboy #baby #babyboy💙 #newbornphotography #bwdbf #mamablogger #mommyblogger #newbaby #cutebabies #cutebaby #mama #momlife #bwdbf
 • Dit mannetje begint nu echt te groeien. Zo leuk om te zien. Een maand geleden was dit pakjes nog te groot. Maar hij begint er eindelijk uit te groeien 😍💙
.
.
.
#newborn #instababyboy #babylove #moederzoon #mamablogger #momblogger #baby #novan #mixedbabies #cutebaby #cutebabiesofinstagram #cutebabies #newbornbaby #newbornfotografie #newbornphotography #rainbowbaby
 • Mom face in actie. De dingen die je andere kinderen uithalen terwijl jij de baby probeert te voeden. Van relaxed, tot waarschuwende blik en slappe lach omdat ze stiekem eigenlijk soms ook wel heel grappig zijn zo ondeugend. Herkenbaar?
.
.
.
#novan #baby #newborn #momlife #momblogger #momsofinstagram #babyboy💙 #babyboy #momswithcameras #blackmotherhood #mamablogger #mama #mommy #mommylife
 • ✨ Eerste lachje✨ Vandaag is Novan precies 2 weken oud. Ik vind niet dat hij op mij lijkt maar zie steeds meer van Chloé in hem. Vooral wanneer hij deze oorkappen draagt. Vandaag is hij mij geweest zijn zus uit school halen.
.
.
.
#novanspam #novan #baby #newborn #babyboy #babyboy💙 #mamablogger #mommyblogger

Dit zijn wij!