Kinderkamer Lifestyle Moeder & Kind

Webshop Wednesday: Bloemknoopje

12 augustus 2015
Webshop Wednesday Bloemknoopje

In de rubriek Webshop Wednesday geef ik je een kijkje achter de schermen van een webshop. Deze week is het de beurt Jantine van Bloemknoopje. Zij maakt leuke handgemaakte spulletjes van knopen. Denk daarbij aan labels om cadeautjes net dat beetje extra’s te geven, tule haaraccessoires en leuke kinderkapstokje met knopen. Zelf vind ik de hangertjes die van knopen worden gemaakt erg leuk.

BloemKnoopje-GoodGirlsCompany-lifestyle-kindermode

Wie mij op Pinterest volgt, weet dat ik een pinboard heb vol knopen kunstwerkjes. Ik weet niet waarom, maar ik vind zoiets erg schattig. Waarschijnlijk komt het doordat ik zelf als kind knoopjes spaarde. Mijn moeder bewaarde de reserveknoopjes in een naaidoos en zo nu en dan mocht ik een paar mooie knoopjes gebruiken om te knutselen.

Bloemknoopje-knopen kunstwerkjes-haaraccessoires-GoodGirlsCompany

Bloemknoopje

Voor de geboorte van Miss C. ontving een leuk hangertje van Bloemknoopje. Ik was blij verrast want de kleuren passen goed bij mijn babykamer. Je raadt het al: er zat mint in.
In de webshop vind je verschillende kant en klare producten, maar het is ook mogelijk om de spulletjes af te stemmen op je eigen smaak. Ben je een die-hard monochrome mama en zijn zwart wit jouw kleuren? Dan maakt Bloemknoopje in overleg spulletjes in deze kleuren. Achter Bloemknoopje zit Jantine. Net zoals ik, heeft deze jonge moeder ook 3 dochters. Een druk bestaan! Jantine gebruikt haar tijd en creativiteit om leuke handgemaakt hebbedingetjes te maken.

Bloemknoopje-Jantine-webwinkel voor originele kraamcadeautjes-mintgroene babyspulletjes

Mobile boven de kinderstoel

De lifestyle spulletjes van Bloemknoopje zijn erg leuk om cadeau te geven als kraamcadeautje. Zo wordt onze hartjes hanger gebruikt als mobile boven de kinderstoel. Inmiddels zit Miss C. in de fase dat alles wat boven haar hangt bungelen super interessant is. Ze doet al echt pogingen om er met haar handje naar te grijpen of er tegenaan te slaan. Erg schattig om te zien. Daarnaast hangt de hanger ook regelmatig aan het wandrekje boven haar commode.

BloemKnoopje-knopenhangers-kraamcadeautje

Leuke haaraccessoires
Ook wanneer je niet zoals ik een knopen tick hebt, kun je bij Bloemknoopje slagen. Zo maakt Jantine zelf tule haarknipjes. Leuk om het haar van je dochtertje mee te versieren. Er zijn verschillende setjes verkrijgbaar. Ook kan je op bestelling verschillende setjes laten maken zodat ze perfect bij de kleding van je kindje passen. Altijd leuk voor die speciale gelegenheden zoals een bruiloft.

Volg Bloemknoopje ook op Facebook voor meer leuke spulletjes

 • Reply
  Jantine ('BloemKnoopje')
  12 augustus 2015 at 18:32

  Hoi Josan,

  Leuke uitgebreide post met prachtige foto’s! Dank je wel. Mooi dat het hartje zo in de smaak valt. Leuk om te zien hoe het staat op de babykamer. Grappig dat jij ook ‘in-to’ knoopjes bent.

  Groetjes Jantine

  • Reply
   Josan
   13 augustus 2015 at 22:20

   Graag gedaan

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]