Kinderkamer Moeder & Kind Spelen

Webshop Wednesday: A Little Lovely Company

4 mei 2016
A little lovely Company-GoodGirlsCompany-leuke webwinkels

Als je op Instgram zit, kan je niet om het leuke account van A Little Lovely Company heen. Hun lightbox stond al weken hoog op mijn wishlist. Afgelopen april kon ik mij niet meer inhouden. Ik MOEST er een hebben. En natuurlijk kon het niet alleen bij de aanschaf van deze leuke gadget blijven. Ook het schattige wolkje en mintgroene peren nachtlampje vonden de veilige brievenbus van huize GoodGirlsCompany.

A little lovely Company-GoodGirlsCompany

A Little Lovely Company maakt decoraties die persoonlijk en uniek zijn. En een bijzondere sfeer in je huis brengen. Zoals de naam al doet vermoeden, begon het voor A Little Lovely Company allemaal heel klein. Eigenaresses Judith de Ruijter en Nikki Hateley begonnen samen hun bedrijf in 2013. In de tussentijd timmerden ze met succes hard aan de weg. Inmiddels zetten ruim dertig werknemers zich week in week uit in voor het bedrijf. Met een oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren maken zij vele woon- en kinderkamers wereldwijd ‘Lovely’. En veroveren ze vanuit standplaats Groningen de hele wereld.

GoodGirlsCompany-mintgroene babykamer-A little Lovely Company

A Little Lovely Company

Deze lente komt A Little Lovely Company met een splinternieuwe baby- en kindercollectie. In deze nieuwe collectie, met producten voor jong en oud, spelen ontwerpen in pastelkleuren de hoofdrol. Denk aan een slinger met kleine ijsjes in pasteltinten. Ideaal als versiering op een feestje of geboorte, maar ook als decoratie in een kinderkamer. Speciaal voor baby’s zijn bijvoorbeeld de vrolijke muziekdoosjes met een eenhoorn voor boven een ledikantje, rammelaars in de vorm van een peertje en kraakdoekjes om mee te spelen. Ook nieuw in de collectie: XL-lichtboxen, inmiddels zijn de bekende lightboxen verkrijgbaar in vier groottes. Mix en match letters, cijfers en symbolen en maak een eigen boodschap.

De shop maakt decoraties die persoonlijk en uniek zijn. En een bijzondere sfeer in je huis brengen. Eigenaresses Judith de Ruijter en Nikki Hateley begonnen samen hun bedrijf in 2013. In de tussentijd timmerden ze met succes hard aan de weg. Inmiddels zetten ruim dertig werknemers zich week in week uit in voor A Little Lovely Company. Met een oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren maken zij vele woon- en kinderkamers wereldwijd ‘Lovely’.

Het leuke aan een bestelling doen is dat elke bestelling in een leuk doosje komt. Mijn Lightbox en lampjes hadden een super schattig vorm gegeven bijpassende doos.

Heb jij ook al eens een product bij ze besteld?

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]