Nederland Uitstapjes met kinderen Utrecht

Weekend uitstapje: We are Pregnant event

4 november 2017
we are pregnant event Utrecht-GoodGirlsCompany

Ben je zwanger en heb je nog geen serieuze plannen voor van het weekend? Dan is een bezoekje aan de We are Pregnant event een absolute aanrader. Bekend en onbekend Nederland laat zich zien tijdens dit nieuwe, hippe baby event in Utrecht.

De officiële aftrap was gisteren op 3 november. Bekeek je toen de Instagram stories van verschillende merken, dan zag je het al. Maar niet getreurd de beurs is tot en met 5 november dus de komende 48 uur kan je zeker nog even je hart ophalen.

We are Pregnant event, zwangerschapsbeurs voor millenial mama’s

We are Pregnant event

De meeste grote baby- en kinderbeurzen vinden in het voorjaar plaats. Zoals de Negen Maanden beurs. Een leuke beurs maar heel erg massaal. Kleinschaliger is de Ouders Natuurlijk beurs. In de wintermaanden is het vaak toch wel wat stilletjes. Maar als mommy to be is het natuurlijk ook leuk om op andere momenten keuze te hebben. We are Pregnant vult dat gat op. Het event is gericht op aanstaande millenial papa’s en mama’s.

Je vindt op We are Pregnant event de grotere bekende merken maar juist ook de unieke kleinere vendors met veelal handmade producten. Hoe leuk is het om de makers en de verhalen achter de producten te leren kennen. Laat je inspireren door al het moois wat er te zien is.

we are pregnant event-GoodGirlsCompany

Bekende Nederlanders en Masterclasses

Het leuke is dat We are Pregnant ook een speciale Living heeft. Hier kan je niet alleen gezellig neerploffen, maar ook bekende Nederlandse mama’s en papa’s ontmoeten. Zo zijn bekende papa’s Jim Bakkum en Jan Versteegh van de partij. De mama’s worden vertegenwoordigd door o.a. Kim-Lian van der Meij en Lisa Sips.

Verder kan je er een masterclass volgen met verschillende onderwerpen. Zo is Arlette van Babymassage Online aanwezig. Brigitte Hoogdorp van Urban Confetti vertelt je alles over een fijne werk – privé balans. Hoe je relaxed terug kunt komen na je verlof en waarom het belangrijk is om ook tijd voor jezelf te nemen. Annemarie, van ‘Duurzame Kinderkamer Stylist’ en ‘Evy + Anne’ leert ja van alles over het gebruik van duurzame stoffen en eerlijke productie in jouw babykamer’ De kinderslaapcoach vertelt je tijdens haar presentatie wat je nu eigenlijk mag verwachten van het slapen van een jonge baby.

Praktische informatie over We are Pregnant

  • Openingstijden: 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Locatie: Werkspoorkathedraal in Utrecht
  • Wanneer: van 3 t/m 5 november.
  • Kaarten kosten €15,- aan de deur.
  • Meer informatie: wearepregnant

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    [instagram-feed feed=2]