Buiten spelen video en vlogs

Little Tikes Fun zone Dual Twister | nieuwe draai aan waterspeelgoed

22 juli 2018
waterspeelgoed

Spelen met water is leuk. De Little Tikes Fun zone Dual Twister geeft een nieuwe draai aan waterspeelgoed. En zorgt voor eindeloos veel waterpret. Bovendien kan je hem binnenin huis gebruiken. Maar dit waterspeelgoed sluit je ook makkelijk aan op de tuinslang.

Ik houd van kinderspeelgoed dat multifunctioneel is. Waarmee je kinderen bij mooi weer buiten kunnen spelen. Maar als het regent binnen in huis. Met het buitenspeelgoed van Little Tikes tover je je tuin om tot een waterpretpark voor kinderen.

spelen met water

Waterspeelgoed kopen

Op vakantie gaan naar een warm land is nergens voor nodig. Er lijkt maar geen einde te komen aan de warme zomer. Ook de komende 15 dagen wordt het warm. Er is zelfs een hittegolf voorspeld. Ervaring leert dat het dan erg druk is bij het buitenzwembad in mijn woonplaats. Gelukkig kan je met het Little Tikes waterspeelgoed je eigen waterpretpark in de achtertuin maken.

Spelen met water Waterspeelgoed tuinslang

Naast water- en zandtafels verkopen ze nu ook de Fun zone Dual Twister. Een soort draaimolen waar kinderen alleen of met zijn tweeën op kunnen zitten. Doordat je het waterspeelgoed aansluit op de sproeier zorgt het ook voor de nodige verkoeling.

Little Tikes Fun zone Dual Twister in elkaar zetten

Het Little Tikes Dual Twister waterspeelgoed komt in een grote, maar platte doos. Hierin zit het draaiplateau voor je op kan zitten. Deze is geschikt tot een kilo of 23. Maar Miss B heeft er ook op gezeten. Zij is wel zwaarder dan de aangegeven kilo’s maar toen deed hij het ook nog zonder problemen. Verder zitten er nog 3 andere onderdelen in die je makkelijk een voor een in elkaar klikt.

Little Tikes Fun zone Dual TwisterWat minder makkelijk gaat is het uit elkaar halen. Uiteindelijk komt er na een lange zomer ook weer het najaar. En dan vind ik het toch handig als je tuinmeubels en buitenspeelgoed compact kan opbergen in de schuur. Hoe ik ook aan het stuurtje trok, het liet niet los. Aan de ene kant een veilig idee. Dit zal dus ook niet zo snel bij je kind gebeuren. Maar aan de andere kant had ik het wel handig gevonden als er een pinnetje zat waarmee ik de vergrendeling eraf kan halen.

Waterspeelgoed tuinslang sproeier

Als laatste paste de aansluiting van  Dual Twister niet direct op de tuinslang. Maar door een tuinslang waterkraan koppeling te kopen, kon ik dit probleem makkelijk oplossen. Bovendien kosten die dingetjes ook niet de hoofdprijs.

Little Tikes Dual Twister

Specificaties Dual Twister

Dit waterspeelgoed sluit je aan op de tuinslang. Maar ook zonder kan je kind re leuk mee spelen.

 • 2 jaar tot en met 6
 • er passen 2 kinderen op het draaiende zitje, maar je kan hem ook alleen gebruiken
 • je activeert het water spuiten via de blauwe knop in het midden
 • onder het draaiplateau uit de gele gaatjes komt ook water
 • geschikt voor binnen en buiten
 • gewicht: 4,2 kilo
 • met 1 kind tot 23 kg met 2 kinderen 45,5 kg
Waterspeelgoed tuin

Miss C op de Little Tikes Fun zone Dual Twister in de woonkamer

Concluderend kan je zeggen dat de Little Tikes Fun zone Dual Twister leuk binnen- en buitenspeelgoed is. Voor zowel warme als koelere dagen.

Nog meer blogs over spelen met water

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Nicole Orriëns
  24 juli 2018 at 10:32

  Ik zou daar zelf nu ook wel mee willen spelen. Heerlijk dat water!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]