Interactief en robotspeelgoed Reviews Spelen video en vlogs

Wat zit er in de Hatchimals Surprise?

6 oktober 2017
Wat zit er in de Hatchimals Surprise- GoodGirlsCompany

6 oktober is het Hatchimal Day. Om deze speciale dag te vieren, brengt Spinmaster de Hatchimals Surprise uit. In onze nieuwste video maken we hem open en laten we zien wat er in zit. Ook vertellen we je meer over het verschil tussen een gewone Hatchimals en een Hatchimals Surprise Twin ei.

Verschil Hatchimals Surprise en Hatchimal- GoodGirlsCompany

Leuk nieuws van Spinmaster. Na het succes van de Hatchimals, hebben ze een primeur: Hatchimals Surprise. Een langwerpig gespikkeld verrasingsei die jezelf kan uitbroeden en waar een tweeling in zit. Welke? Dat laten we je in onderstaande video zien.

Video Wat zit er in de Hatchimals Surprise?


Klik hier als je de video niet goed kan zien.

 

Hatchimals Surprise open maken-GoodGirlsCompanyse

Hatchimals Day

Afgelopen Sinterklaas en Kerst waren de Hatchimals eieren een absolute musthave. Iedereen wilde ze hebben. Binnen de kortste keren waren ze uitverkocht en waren er heel wat radeloze ouders die net achter het net visten. Dit najaar heeft Hatchimals gebroed op een innovatie die een tikkeltje anders is dan de voorgaande Hatchimals: de Hatchimals Surprise. 6 Oktober is uitgeroepen tot Hatchimals Day. Vanaf deze dag is het nieuwe verrasingsei verkrijgbaar. Na het verzorgen en uitbroeden komt de grote verrassing. Er zitten niet één maar twee Hatchimals in het grote ei!

Hatchimal surprise

De Hatchimal Surprise komt in een langwerpig, gespikkeld ei. Je hebt twee versies. Eentje met gele en roze spikkels en een met groene en paarse spikkels. Net zoals bij de collEGGtibles komen de spikkels overeen met de kleuren van de Hatchimals. Ons ei was geel met roze dus we wisten van tevoren als een beetje wat we verwachten konden. Maar per kleur zijn er 2 verschillende varianten. Dus wat je krijgt blijft toch nog een beetje een verrassing.

uitbroeden Hatchimals Surpri-GoodGirlsCompanyse

 

Hatchimals Surprise uitbroeden doe je zo

Het uitbroeden van de Hatchimals Surprise is gelijk aan die van een gewone Hatchimal. Ook de schaal van dit ei reageert op warmte en interactie. Voor het uitbroeden met je de onderstaande 3 verschillende stappen volgen:

Verzorgen

Communiceer met de Hatchimals door zacht op het ei te tikken. Wanneer je het ei goed vast houdt en warm houdt, dan hoor je de hartjes kloppen. Kantel het ei een beetje en zie de kleur van de ogen veranderen.

Uitbroeden:

Als de ogen van de Hatchimals een regenboogkleur krijgen, dan is het ei klaar om te hatchen. Help jouw Hatchimal uit te komen door het ei warm te houden, erop te tikken en het te kantelen. Zodra de eerste Hatchimal uit het ei is gekropen zal het broertje of zusje snel volgen.

Out-of-egg:

Elke Hatchimal heeft een unieke persoonlijkheid. De ene houdt ervan om te bewegen terwijl de ander liever herhaalt wat je zegt. Samen hebben ze interactie door te praten, dansen en grapjes uit te halen. Geef de Hatchimals dikke knuffels en een aai over hun bol. Voed de Hatchimals Surprise op van baby tot peuter tot kind door spelletjes te spelen en te verzorgen. Ontdek zo wat jouw Hatchimals allemaal kunnen.

Wat is verschil Hatchimals Surprise en Hatchimal- GoodGirlsCompany

Verschil Hatchimals Surprise en Hatchimals

 • Groter ei
 • twee Hatchimals in 1 ei. Dus meer waar voor je geld
 • uitbroedproces lijkt iets langer te duren
 • Gewone Hatchimals heeft wieltjes, de Surprise versie niet en is daardoor minder mobiel.
 • Hatchimals Surprise kunnen onderling communiceren en zijn daardoor interactiever.
 • Hatchimals Surprise zijn groter
 • De Pengula’s en Draggles zijn op dit moment goedkoper.

Wat zit er in de Hatchimals Surprise ei- GoodGirlsCompany

Onze ervaringen met het Hatchimals Surprise ei

In bovenstande video zie je ene uitgebreide review van Hatchimals Surprise ei in het Nederlands.

Ik heb het ei samen met mijn oudste dochters uitgebroed en getest. Het uitbroeden is gelijk aan dat van de Hatchimals die vorig jaar uitkwamen. Wel had ik het idee dat het uitbroeden dit keer wat sneller ging. Om je een indicatie te geven: in totaal waren we nu 18 minuten bezig met het tikken, kantelen en warm houden. Maar de tijd die dit kost, is ook afhankelijk van hoe warm je handen zijn en hoe snel je kinderen doorhebben hoe het interactieve proces van uitbroeden werkt.

Wat ik leuk vind aan de tweeling is dat ze allebei een eigen persoonlijkheid hebben. Zo betekent de oogkleur niet voor allebei hetzelfde. Tweeling A heeft hele andere behoeftes bij roze ogen dan tweeling B. De ene tweeling kan je napraten, terwijl de andere beweegt en muziek maakt. Een ander groot pluspunt is dat ze met elkaar kunnen communiceren en er interactie is. Stel dat je een Hatchimals Surprise ei koopt voor je twee kinderen dan kunnen ze individueel met hun Hatchimal spelen, maar ook samen.

uitbroeden Hatchimals Surprise-GoodGirlsCompanyse

Waar koop je de Hatchimals Surprise?

Via onderstaande link kan je een Hatchimals Surprise aanschaffen. Mijn tip als je dit voor Sinterklaas wilt kopen, doe het dan binnenkort. Momenteel zijn ze nog op voorraad, maar de ervaring van vorig jaar leert dat de verkoop ontzettend snel gaat. Dus als je straks niet met lege handen wilt staan, kan je beter binnenkort er een kopen.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

 • Reply
  L.O.L. Surprise bruisfabriek Fizz Factory - GoodGirlsCompany
  17 december 2017 at 12:30

  […] Hatchimals Surprise […]

 • Reply
  Beste speelgoed voor verlanglijst Sinterklaas - GoodgIrlsCompany
  18 november 2017 at 09:35

  […] hier over de Hatchimals, CollEggtibles de Hatchimals Surprise (tweeling eieren) en Little Live Pets […]

 • Reply
  Het beste speelgoed voor Sinterklaas - GoodgIrlsCompany
  12 november 2017 at 15:30

  […] hier over de Hatchimals, CollEggtibles de Hatchimals Surprise (tweeling eieren) en Little Live Pets […]

 • Reply
  Mommy Monday winactie Frozen Elsa met pianojurk
  6 november 2017 at 07:30

  […] Hatchimals Surprise, ei met een tweeling […]

 • Reply
  Review Little Live Pets Verrassingskuiken - GoodGirlsCompany
  21 oktober 2017 at 10:30

  […] Hatchimals Surprise […]

 • Reply
  Mommy Monday winactie fidget cube - GoodGirlsCompany
  9 oktober 2017 at 22:30

  […] Hatchimals Surprise […]

 • Reply
  Joandi Loes Tholen
  7 oktober 2017 at 15:04

  Hier heb ik echt nog nooit van gehoord! Maar het ziet er wel erg tof uit voor kinderen.

 • Reply
  Lisa
  6 oktober 2017 at 14:40

  Super cool, moet gelijk aan de furby denken!

 • Reply
  Anouk
  6 oktober 2017 at 14:04

  Krijg helemaal flashbacks aan de Furby tijd uit de jaren 90. Denk dat ik dit ook heel leuk had gevonden toen ik jonger was, vooral het uitbroeden en daarna verzorgen.

 • Reply
  MC Kleuver
  6 oktober 2017 at 13:44

  Super leuk zeg. En meteen leerzaam hoe je iets moet verzorgen. Ik had er zelf niet van gehoord, dus moest even goed kijken toen je over Hatchimals begon te schrijven.

 • Reply
  Jamey
  6 oktober 2017 at 11:53

  Wat geinig zeg! k weet zeker dat ik hier vroeger ook wel eens blij mee was geweest

 • Reply
  Sanne
  6 oktober 2017 at 11:33

  wat een groot ei, zo schattig seg. Leuk dat je er 2 krijgt voor de prijs van 1.

 • Reply
  Merel
  6 oktober 2017 at 10:58

  Ideaal, Ro heeft helemaal niks met huisdieren, maar met zo’n ei zou ik onze peuters in elk geval een tijdje zoet kunnen houden. Leren ze zorgen én hij hoeft niet te worden uitgelaten. Zal het eens opperen 😉

 • Reply
  Mariëlle | Me-licious
  6 oktober 2017 at 10:39

  Wat een super leuke suprise. Het doet mee en beetje denken aan de tamagochi, maar dan in het echt. Kan me voorstellen dat de kids hier super blij mee zijn!

 • Reply
  nicole orriens
  6 oktober 2017 at 10:34

  Ik vind ze leuk om te zien, maar schrik wel een beetje van de prijs moet ik zeggen.

 • Reply
  Speelgoed trends voor Sinterklaas 2017 - GoodGirlsCompany
  6 oktober 2017 at 10:30

  […] Hatchimals Surprise […]

 • Reply
  Maaike
  6 oktober 2017 at 09:37

  Oh wat leuk! Maar ik vind ze eerlijk gezegd ook wel erg duur. Soms is dat niet erg natuurlijk. Als de kwaliteit goed is en als de kinderen er veel mee spelen is het het geld waard natuurlijk.

  • Reply
   Josan
   6 oktober 2017 at 10:14

   Ze zijn inderdaad aan de prijs. Daarom verbaasde het mij vorig jaar ook zo dat ze massaal uitverkocht waren. Prijs technisch zou ik deze aantrekkelijker vinden omdat ik 2 kinderen heb die er mee kunnen spelen. Als ik de prijs dan door 2 deel is het nog wel veel maar beter te doen.

 • Reply
  lisanne bons
  6 oktober 2017 at 06:00

  Heel erg leuk. Er is iemand hier in huis wild enthousiast

  • Reply
   Josan
   6 oktober 2017 at 10:13

   Dan weet jij wat je voor Sinerklaas moet kopen 😉

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
 • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
 • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
 • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
 • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
 • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
 • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
 • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
 • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless
 • Jaren geleden was ik ook in de herfst zwanger. Destijds was een stuk verder dan nu. Normaal is de herfst dus helemaal niet mijn seizoen. Maar voor het eerst in al die jaren (well hello Frozen) heb ik er dit jaar dus helemaal niks op tegen. Sterker nog: ik word er behoorlijk huiselijk van.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschap #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #zwanger #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninpower #melaninmagic #blackwomen #autumncolours #autumntime
 • Sinds het oktober is vraagt @goodgirl_miss_b wanneer we de kerstboom🎅🎄 gaan opzetten. Ze weet dat het ding niet eerder van zolder wordt afgehaald dan 1 november. Maar dat weerhoudt haar er niet van om stiekem al over wat kerstversiering rond te strooien.❄☃ Nog even genieten van mijn herfststukje. Volgende week is het klaar.🍂🍁⁣
⁣
⭐Ben jij team herfst of team kerst?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#diy_guro #doityourself #diyproject #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #herfstknutsels #acorn #tinkerbell #leaffall #fallleaves #falltime #tutorials

Dit zijn wij!