Baby's en kinderen Spelen

Mommy Monday Giveaway Wat een pech mijn naam is weg!

23 november 2015
Winactie Wat een pech mijn naam is weg-Lost my name-persoonlijke prentenboek voor kinderen-GoodGirlsCompany

De kinderboek hit Wat een pech, mijn naam is weg! heeft nu ook eindelijk Nederland bereikt. Nog net op tijd om deze Sinterklaas of Kerst het hart van je kind te veroveren. Wij mochten dit  gepersonaliseerde prentenboek voor kinderen proberen. Het is een ontzettend leuk verhaaltje voor het slapengaan. Bovendien maakte het ons avondritueel nog iets magischer. En het mooie is? Ook jij kan het boek Wat een pech mijn naam is weg” winnen voor je kleintje. Hoe? Dat lees je verder in dit blog.

Wat een pech mijn naam is weg-Lost my name-persoonlijke prentenboek voor kinderen-GoodGirlsCompany-kies je personages

Toen ik werd benaderd met de vraag of ik het kinderboek ‘Wat een pech, mijn naam is weg!’ wilde testen, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik wist ook al meteen voor wie van mijn dochters ik hem zou aanvragen. De middelste; Miss B. Zij heeft een unieke naam die je niet vaak hoort. Een bewuste keuze want ik houd niet van veelvoorkomende namen. Het nadeel van een unieke naam hebben is dat je niet veel producten zal vinden met je naam erop. Dat geldt zeker voor personages in boeken. Het leek mij dan ook superleuk om een boekje voor haar te maken

Ervaringen-Wat een pech mijn naam is weg-Lost my name-persoonlijke prentenboek voor kinderen-GoodGirlsCompany

Over Lost My Name

Er was eens een liefhebbende, Britse vader wiens dochter een gepersonaliseerd kinderboek voor haar verjaardag kreeg. Hij was verrukt toen hij het boek onder ogen kreeg, maar al snel bleek het boek helemaal niet zo persoonlijk als gedacht. Al haar vriendinnen hadden namelijk hetzelfde boek, met als enige verschil de naam van de hoofdpersoon. De vader sprak zijn teleurstelling uit naar een andere vader en samen kwamen zij tot de conclusie dat er behoefte is aan een écht persoonlijk kinderprentenboek. Een boek dat écht over één specifiek kind gaat. Met de komst van nog een vader en een oom was de groep compleet en zo ontstond in 2012 het bedrijf  Lost My Name door “three dads and an uncle” en daarmee de internationale bestseller Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg!. De onderneming verzendt  momenteel naar 162 landen wereldwijd en werkt zonder voorraad, omdat elk boek uniek wordt geprint op aanvraag. Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg! is nu verkrijgbaar in het Nederlands via:  lostmy.name/nl.

Wat een pech, mijn naam is weg behoudt zijn emotionele waarde ook als je kindje de fase van prentenboeken ontgroeid is

Wat een pech mijn naam is weg-Lost my name-persoonlijke prentenboek voor kinderen-GoodGirlsCompany

Hoe werkt Wat een pech mij naam is weg?

De website van Lost my name zag er leuk uit. Ik was meteen erg nieuwsgierig naar hoe dat personaliseren in zijn werk ging. Ging dat proces een beetje makkelijk? Wat zou ik er in het boek zelf van terug zien. Allereerst geef je aan of het kind voor wie je het boek maakt een jongen of meisje is. Vervolgens word je gevraagd de naam van je kind in te vullen.

Alsof een gepersonaliseerd verhaal al niet genoeg is, heb je ook de mogelijkheid om een eigen voorwoord te schrijven. Geef je kindje via het boekje een persoonlijke boodschap mee. Schrijf een wens op voor de baby die Wat een pech mijn naam is weg ontvangt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar wat je ook doet; het boek behoudt hierdoor zijn emotionele waarde ook al is je kindje allang de fase van prentenboeken ontgroeid.

In het gepersonaliseerde kinderboek Wat een pech, mijn naam is wordt ene magisch verhaal gebouwd rondom de verschillende letters van een naam. De hoofdpersoon gaat op zoek naar de letters van haar naam. De opgegeven naam wordt gekoppeld aan verschillende verhaallijnen en illustraties. Er zijn wel meer dan 250 (!) verschillende mogelijkheden. Hierdoor is elk boek absoluut uniek. De verschillende kleurrijke personages helpen je kind om de zoektocht naar een goed eind te brengen.Heet je dochter bijvoorbeeld Emma, dan kan het zijn dat een Eenhoorn, Meermin, Majesteit en vervolgens een Adelaar haar helpt om alle letters van haar naam op te sporen in het boek. Zo ontstaat er een fantastisch verhaal, waarvan er geen ander is.

Visie achter Wat een Pech mijn naam is weg!

Wat Een Pech, Mijn Naam Is Weg!  combineert de kracht van verhalen met de mogelijkheden van de huidige technologie. Zo ontstaat een persoonlijke ervaring voor kinderen. “Het maakt boeken meeslepender, fantasierijker en innovatiever dan ooit tevoren,” aldus David Cadji-Newby, schrijver van het boek en medeoprichter van Lost My Name. Lost my Name wil bijdragen aan meer ouder-kind momenten en het voorlezen van verhaaltjes voor het slapengaan wereldwijd nog magischer maken.

Review Wat een pech mijn naam is weg-Lost my name-persoonlijke prentenboek voor kinderen-GoodGirlsCompany-kies je personages

Review Wat Een Pech, mijn Naam Is Weg

Nadat ik had aangegeven of mijn boek voor een jongen of meisje was en de naam van mijn middelste dochter had opgegeven begon het grote wachten. Voor een boek dat niet op voorraad is en waarvan elk exemplaar uniek is , viel de verzentermijn mijn absoluut niet tegen.

Zodra hij binnen was, moest hij natuurlijk meteen bekeken worden door mijn middelste dochter. Eerst was ze zelf erg druk in de weer met haar boek. Dat vond ik erg leuk om te zien. Het is namelijk ook echt haar boek. Nadat zij hem helemaal binnenste buiten gekeerd had en uitgelezen, mochten wij hem ook bekijken. Het bedtijd verhaaltje moest natuurlijk over haar boek gaan. Dat was ook mijn eerste kennismaking met het boek. Vanaf het begin word je er meteen in gezogen. van hoe het meisje opstaat en haar naam weg is. Ik was meteen nieuwsgierig naar hoe dit af zou lopen. De speurtocht naar de letters is leuk gedaan. Zelfs als er lastige letters in je naam zitten, is er een illustratie. Hoe leuk is dat! Het boek kost €23,99 en je betaalt geen verzendkosten.

Ervaringen-Wat een pech mijn naam is weg-Lost my name-persoonlijke prentenboek voor kinderen

Win het boek Wat een pech, mijn naam is weg!

Ben je deze feestdagen nog op zoek naar een leuk, uniek cadeautjes. Dan is Wat een pech, mijn naam is weg echte en aanrader. GoodGirlsCompany mag 1 exemplaar weggeven.

Wat moet je daar voor doen:

Laat in de reactie onder dit blog of op Facebook achter voor wie jij dit boek graag zou willen winnen.

Zo krijg je een extra winkans

Zo simpel? Ja, het is inderdaad zo simpel. Geen like & Share actie dit keer op Facebook, maar gewoon even een reactie achter laten. Natuurlijk ben ik de beroerdste niet. Bovendien is het bijna mijn lievelingsmaand; December ! Daarom bied ik je dit keer een mogelijkheid om je winkansen te vergroten. Hoe?  Volg mij op Bloglovin, YouTube, Twitter of Instagram. Voor elk social mediakanaal waar je mij op volgt, krijg je dus een extra winkans. Volg jij mij op 4 kanalen? Betekent het dat ik je naam 4 (!) keer in de naamlootmachine gooi. De kans dat hij op jouw naam stopt, is dan natuurlijk groter in vergelijking met een persoon wiens naam ‘maar’1 keer voor komt op de lijst.

Deze actie loopt tot en met maandag 30 november 2015. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 • Reply
  Eugenie
  30 november 2015 at 22:20

  Ik zou het boekje graag voor krijn willen winnen! We lezen graag voor en op deze manier maken we het heel persoonlijk.

 • Reply
  MizFlurry
  27 november 2015 at 15:28

  Ik wil graag meedoen, lijkt me inderdaad een magisch boek!

 • Reply
  CrazyGreatLife
  26 november 2015 at 17:22

  Ik wil hem erg graag winnen voor Zoë 🙂

  • Reply
   Josan
   27 november 2015 at 06:33

   Leuk dat je mee doet

 • Reply
  Alyt
  25 november 2015 at 07:13

  Dit is HET boek van 2015 wat mij betreft.
  Doe heel graag mee voor mijn vijfjarig dochterje!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  24 november 2015 at 11:59

  Ik vind het een heel mooi boek om te zien!

 • Reply
  Linda Smeets
  24 november 2015 at 10:38

  Ja, dit is een leuk en origineel cadeau! Ik doe graag mee voor onze dochter. Ik volg op FB, Twitter en Bloglovin.

 • Reply
  Nova
  24 november 2015 at 08:10

  Wat leuk geschreven! En zo schattig dat je middelste dochter er meteen weg van was!

  Geweldig dat je er een mag weggeven!! Ik doe graag mee voor mijn zoontje E. en volg je uiteraard op alle kanalen! Keep my fingers crossed!

 • Reply
  Shirley
  24 november 2015 at 00:18

  Jaaaa voor mijn jongste dochter “Lilly” ze leest nu de boekjes van haar grote zus en zou leuk zijn als ze haar eigen verhaal heeft! Nu duimen

 • Reply
  jansyluvzu
  24 november 2015 at 00:03

  Jippieeee! ???? Wat een leuke winactie! Ik heb nog meer reviews over dit toffe boek gelezen…maar deze is toch wel erg uitgebreid. Nu wil ik het boek nog liever winnen voor mijn kleine boekenwurm Lola. Ze is dol op boekjes lezen en dit boek is natuurlijk wel heel erg bijzonder! Wat zou het super zijn om deze te mogen winnen. Ik ga heel hard duimen en doe overal mee ????????

 • Reply
  jansyluvzu
  23 november 2015 at 23:54

  Jippieeee…ik ga overal mee doen ???? Ik heb meerdere reviews gelezen over dit bijzondere boek maar geen die zo duidelijk was als deze. Nu vind ik hem nog leuker. Ik zou hem graag voor mijn dochtertje Lola willen winnen. Ze is en echte boekenwurm en leest iedere dag met veel plezier haar boekjes. Dit speciale boek over haar eigen naam zou natuurlijk wel heel erg leuk zijn! Ik ga heel hard duimen ????

 • Reply
  Jessica
  23 november 2015 at 23:44

  Ik zou het boek graag cadeau geven aan mijn zus en zwager om voor te lezen aan hun dochtertje. Toen onze zoon geboren werd hebben zij ons een gepersonaliseerde groeimeter gegeven. Erg leuk, vooral omdat het persoonlijke tintje net iets meer doet dan een willekeurig ander cadeau. Toen ik deze actie tegenkwam, wist ik meteen dat dit het perfecte cadeau voor hen zou zijn.

 • Reply
  Marian Zw.
  23 november 2015 at 22:16

  Dat is echt heel leuk, een boek wat je zo zelf kunt samnestellen. Ik doe mee voor onze jongste zoon. Volg je op fb, twitter en bloglovin

 • Reply
  Bente
  23 november 2015 at 22:14

  Ow wow. Loved this book since die in UK uitkwam en nu in NL!! Zou m super graag voor mn dochtertje, Emalyn, willen winnen.
  Ze is in sept begonnen op de basisschool, doet al werk van groep 2 en is alleen maar bezig met het proberen te schrijven van haar naam. Dit naambook zou daar perfect bij helpen!

  Meer dan FB en reactie op deze blog kan ik niet, niet lid van de andere social media 😉

 • Reply
  poweredbyflowers
  23 november 2015 at 22:11

  Wow! Kei tof! Ik doe mee, als ik niet win, weet ik wat vragen voor kerst voor Ellie 🙂

 • Reply
  Eve Allijn
  23 november 2015 at 22:01

  Cool! Ik heb alles gedaan en volg je op alle kanalen 🙂 Echt superleuk!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!