Bloggen Lifestyle

Wat doet een blogger?

15 februari 2016
VLOG dagje persevents in Amsterdam

Vanochtend kon je een setje van het meisjeskledingmerk LoFff winnen in maat 62. Deze zat in mijn goodiebag. Miss C heeft inmiddels maat 68 heeft en is hard op weg is naar maat 74. Daar leek het mij beter om hem weg te geven aan een meisjesmoeder die er echt blij mee is. Dat soort dingen  doe ik trouwens wel vaker. Zo besloten mijn dochters om dit aapje weg te geven. Ik vind dat mijn kinderen genoeg spullen krijgen daarom wil ik ze bij brengen om ook aan andere te denken.

Dooky-autostoelhoed voor Maxi-Cosi-GoodGirlsCompany-Dooky autostoelhoes

Dooky heeft nu ook autostoelhoezen

De eerste paar maanden dat ik met mijn man samenwoonde, keek hij raar op van alle pakketjes die de postbode wekelijks bracht. Hij bestelt of koopt zelden producten online dus was het wel even wennen om met iemand samen te leven die wekelijks pakketten ontvangt. Dat is natuurlijk toch al gauw wat als eerste in het oog springt. Ook anderen hoor ik wel eens gekscherend zeggen dat als ze gratis producten willen “dan start ik toch een blog?!”

Klik hier als je het filmpje niet kan zien

Ik ben mijn blog nooit begonnen met als intentie gratis spullen te krijgen. Toen ik begon waren er nog niet veel bloggers en het was meer een uit de hand gelopen hobby. Als ik zin had, plaatste ik een blog online. Zo niet? dan deed ik dat niet en was er nog geen man overboord. In de jaren dat ik een alleenstaande moeder was, heb ik nagenoeg niet geblogd. Dus zo kwam het dat mijn blog zo’n 3 jaar stil lag. In die tijd zijn blogs als paddenstoelen uit de grond geschoten. Toen ik het bloggen weer oppakte, moest ik daar aan wennen.

Lil g-GoodGirlsCompany-zomerkleding voor meisjes-blog voor meisjesmama

Noppies Baby zomer 2016-GoodGirlsCompany-wat doet een blogger

Noppies Baby zomer 2016

 

Wat doet een blogger?

Opeens moest ik mij bezig houden met statistieken, SEO, wilde ik wekelijks of dagelijks bloggen? Welke onderwerpen pasten bij mij? Wilde ik een soort online magazine worden boordevol inspiratie die lezers doorverwees naar andere sites of wilde ik zoveel mogelijk eigen content maken. Dus persoonlijke verhalen en eigen foto’s maken? En zo ja hoeveel van mijn privéleven legde ik dan bloot? Hoe zat het met de privacy van mijn kinderen? Allemaal vragen waar ik niet in een keer meteen een antwoord op wist. Hoe vaker ik blogde, hoe meer ik daar een antwoord op wist. Waar ik in 2014 nog wel eens periodes had dat ik minder blogde, besloot ik in 2015 dagelijks te bloggen. Dat is grotendeels gelukt. En inmiddels is bloggen voor mij ‘a way of life’.Room Seven 2016 bedding-GoodGirlsCompany- nieuwe kinderkledingcollecties

Room Seven Zomer 2016 -GoodGirlsCompany- nieuwe kinderkledingcollecties

Room Seven Zomer 2016

Wanneer het mogelijk is, bezoek ik blog events, zoals Bratz, PrimarkPersdag of Waterbabies. Maar sinds ik werk, moet ik er ook veel aan mijn neus voorbij laten gaan. Ik heb gewoon minder tijd.Achter de schermen heb ik ook veel contact net collega bloggers, zo schrijf ik gastblogs voor ze, organiseren we samen swaps

fopspenen van natuurrubber-GoodGirlsCompany-persdag

British Knights-GoodGirlsCompany-wat doet een blogger

Hippe sneakers in pastel tinten

Persevent PR4kids

Vorig jaar miste ik het persevent van PR4kids omdat ik toen wegens zwangerschapskwaaltjes niet aanwezig kon zijn. Alle reden om dit jaar wel te gaan. Gelukkig viel het ook nog eens gunstig: in mijn vakantie. Middelste dochter had geen zin om mee te gaan dus leverde ik haar af op de BSO. Het werd dus een gezellig dagje met mijn oudste en jongste dochter.Nadat we de nodige files hadden getrotseerd, kwamen we aan. Hier kregen we leuke presentaties van B.nosy en nOeser. Ook had ik de mogelijkheid om Le chic, nOeser, Room Seven en LoFff met eigen ogen te zien.

Pura flessen-GoodGirlsCompany-thermo flessen voor babies

hippe schooltassen-GoodGirlsCompany-leuke kindertassen

Persdag X factor

Vlak voor mijn bevalling was ik al langs de X -factor geweest. Ook toen ik met Dineke ging babyzwemmen, waren we even langs gegaan. Ik had toen al de nodige foto’s gemaakt die nog steeds allemaal op mijn computer stonden. Afgelopen dinsdag bekeek ik samen met mijn dochters de lente zomercollecties van Noppies Baby en Kids, Funky XS en Lucky NO7.

Ik vind bloggen ontzetten leuk. Ik haal er veel energie uit omdat het samenbrengt waar ik het meest van geniet; nieuwe dingen ontdekken samen met mijn dochters.

Liefs Josan

 

 

 

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  Bloggelientje
  16 februari 2016 at 10:32

  Ik lees altijd graag hoe anderen bloggen en hoe ze het ervaren. Leuk dat jij vaak naar events gaat. Ik ga daar dan weer nooit heen. Grappig die verschillen!

 • Reply
  Nathalie
  15 februari 2016 at 21:32

  Wat een leuk verslag. Hoop er de volgende keer ook bij te zijn.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 𝐻𝑜𝓂𝑒 𝒾𝓈 𝓌𝒽𝑒𝓇𝑒 𝓉𝒽𝑒 𝒽𝑒𝒶𝓇𝓉 𝒾𝓈⁣
⁣
Allereerste #weekvlog online op #YouTube waarin ik jullie meeneem in ons nieuwe huis! Na maanden van wachten, veel regelen en stress is het dan bijna zover. Hij is bijna af dus we mochten gezellig met een helmpje op ons koppie rondlopen over de bouwplaats. ==> https://youtu.be/D2CvsWDiass⁣
⁣
Heb je nog tips waar ik op moet letten bij de oplevering?⁣
.⁣
.⁣
.⁣
⁣
#nieuwhuis #nieuwbouw #vlog #thuis #verhuizen #video # ⁣
#vlogger #vlogging #videography #filming #youtubechannel #mama #mamablogger #arnhem #nederland #momblog #momblogger #subscribe #mommyblog #motherhoodunplugged #motherhoodthroughinstagram #mommyblogger #smallyoutuber
 • Iedere zwangere vrouw schijnt last te hebben van zwangerschapscravings. Ik ook...in de nieuwste video vertel ik openhartig over waar ik mijn man voor op pad stuur en hoe agressief ik word als hij het opeet. ====> https://youtu.be/NpzbxGPPDos⁣
⁣
#zwanger #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world n #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother # #foodie #foodlove #eten #gezomd #foodpassion #foodaddict #foodheaven #foodcoma #foodigers
 • ⭐𝟯𝟬 𝔀𝓮𝓴𝓮𝓷 𝔃𝔀𝓪𝓷𝓰𝓮𝓻⭐⁣
⁣
Gisteren bij de gyneacoloog geweest. Baby is netjes boven de groeicurve dus met een beetje geluk wordt het een groot kind net zoals zijn zus. Omdat het zo goed gaat, mag ik waarschijnlijk poliklinisch bevallen. Ik ben echt zo happy!!! Donderdag nog even verschillende prikken en onderzoeken doorstaan, maar het ziet er naar uit dat ik verder deze maand niet terug hoef te komen voor controles. ⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #expectingmom #mommytobe #pregnantlife #pregnancystyle #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantfashion #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #dutchmom #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #30weeks #30weken
 • They'd say I hustled, put in the work
They wouldn’t shake their heads and question how much of this I deserve
What I was wearing, if I was rude
Could all be separated from my good ideas and power moves
And they would toast to me, oh, let the players play
I’d be just like Leo in Saint-Tropez .
.⁣
.⁣
#elfontheshelf2019 #elfontheshelf #elfonashelf #elfontheshelfmeme #elfontheshelfclassroom #elfontheshelfideas #elfontheshelfinspiration #elfontheshelfchallenge #elfontheshelfadventures #elfontheshelfnl #elfontheshelfuk #elfontheshelfshenanigans #elfontheshelfarrival #elfontheshelf_norge #scoutelfideas #scoutelfreturnweek #scoutelf #christmas #festive #christmasinpiration #naughtelf #naughtyelfontheshelf #naughtelves #christmasdecorations #kerst #kerst2019
 • ⭐️KLEINTJE ⭐️
⠀⠀
Hoi, ik ben Josan en ik ben ‘maar’ 1.56 m lang. Met een 👶🏽 in mijn buik🤰🏾 die ongeveer 50 cm is, kom ik een beetje lengte kort. 😅Het schijnt dat kleintjes altijd eerder bevallen. ⠀⠀
💖Is er iemand die dat bevestigen kan?💖
.
.
.
#kleintje #zwanger #zwangerschapsshoot #melanin #pregnancydiary #m#pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnanyphoto #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #tbb #babyontheway #motherhoodunplugged #bumpstyle #babyonboard #maternitystyle #maternity #stylethebump #pregnantandperfect #pregnantmoms
 • ⭐I got 99 problems but a snitch ain’t one⭐⁣
Snitches get stitches. Elves don’t come to play⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#elfontheshelf2019 #elfontheshelf #elfonashelf #elfontheshelfmeme #elfontheshelfclassroom #elfontheshelfideas #elfontheshelfinspiration #elfontheshelfchallenge #elfontheshelfadventures #elfontheshelfnl #elfontheshelfuk #elfontheshelfshenanigans #elfontheshelfarrival #elfontheshelf_norge #scoutelfideas #scoutelfreturnweek #scoutelf #christmas #festive #christmasinpiration #naughtelf #naughtyelfontheshelf #naughtelves #christmasdecorations #kerst #kerst2019
 • Vanavond is het #Pakjesavond en dan is Sinterklaas gelukkig voorbij. Het begint het me steeds meer tegen te staan.Wij vieren geen Sinterklaas en eigenlijk is dat nooit een probleem geweest. Totdat Chloe naar school ging en vooral bleek dat volwassenen het daar erg moeilijk mee hebben. 🤬In het kader van dat ze zielig is, wordt ze geïndoctrineerd met een geloof waar wij zelf niet achter staan. Als het om een religie zou gaan, zou ik het ook niet okay vinden als school dit aan haar opdrong🙄
Ik schreef een blog over waarom ik bijna geneigd was, mijn dochter deze hele maand thuis houden van school. 🤨Vanmiddag is Chloé weer eens vrij dus ik ben aan de wijn🥂
https://www.goodgirlscompany.nl/sinterklaas-pakjesavond-staat-mij-tegen/
.
.
.
#sinterklaas #feestje #mamablogger #mamaseerstewijntje #wijnen #geenalcohol #zwanger #alcoholvrij #gekregen #zwangerschap #feestdagen #mommytobe #noalcohol #preggobelly #preggo #pregnant #feestmaand #pregnantbelly #pregnantfashion #pregnantoutfit #pregnantshoot #feestjurk #zwangerschapskleding #zwangerschapsshoot #wijnenwijnenwijnen
 • ⭐️Goedemorgen⭐️ Ze zeggen an Apple a day keeps the doctor away.... mij trouwens ook want die appel hoef ik niet. 😂 Ik realiseerde me dat ik sommige fruitsoorten al meer dan 6 maanden niet kan eten. Als je me dit van tevoren had verteld had ik daar waarschijnlijk veel meer moeite mee gehad dan nu. Het scheelt in elk geval wel strooigoed kilo’s nu in december 🥝🍒🍎#appetitejournal #buzzfeast #foodlover #foodforfoodies #nergi #fruit #eten #ontbijt #gezond #zwanger #zwangerschap #instagood #breakfast #breakfastideas #ontbijt #gezondeten #gezondontbijt #kiwiberry #kiwibes #fruit #fruits #nomnomnom
 • ⭐𝓡𝓲𝓼𝓮 𝓪𝓷𝓭 𝓼𝓱𝓲𝓷𝓮⭐⁣ ⁣
Ik zit in mijn derde trimester! 🎉 Ik ben bijna 10 kilo aangekomen. 🙈 Het einde komt langzaam in zicht...ik heb zo'n vaag vermoeden dat babyboy wel eens eerder zou kunnen komen. In onze nieuwste video op YouTube klets ik je bij https://youtu.be/kehsMI_jS2A⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschapsaankondiging #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement ##pregnancydiary # #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnanyphoto #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #tbb #babyontheway #motherhoodunplugged #bumpstyle #babyonboard #maternitystyle #maternity #stylethebump #pregnantandperfect #pregnantmoms #
 • ⭐️I like big balls and I can not lie⭐️ You other elves can’t deny 😂🙈🤣
.
.
.
#elfontheshelf2019 #elfontheshelf #elfonashelf #elfontheshelfmeme #elfontheshelfclassroom #elfontheshelfideas #elfontheshelfinspiration #elfontheshelfchallenge #elfontheshelfadventures #elfontheshelfnl #elfontheshelfuk #elfontheshelfshenanigans #elfontheshelfarrival #elfontheshelf_norge #scoutelfideas #scoutelfreturnweek #scoutelf 
#christmas #festive #christmasinpiration #naughtelf #naughtyelfontheshelf #naughtelves #sirmixalot
 • ⭐️It’s my party! ⭐️Van de week vierde ik mijn verjaardag. Ook al koos ik er dit jaar bewust voor om niet groots uit te pakken, toch vond ik het belangrijk om er even bewust bij stil te staan. Wat ben ik gezegend. 🙏🏾 Drie gezonde kinderen, een vierde op komst. Een nieuw (t)huis in aanbouw. Afgelopen jaar was pittig en soms heel hectisch. Mijn gezondheid liet me bij vlagen in de steek en deze zwangerschap vraagt meer van mijn lichaam dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Maar ik ben er nog. Kan het einde zien en kijk er naar uit om mijn zoon straks veilig en warm vanuit het ziekenhuis mee naar huis te nemen. 👶🏽💙
.
Wie jarig is trakteert dus bij deze kan je een mooie carseat cover en hoody van Dooky winnen. https://www.goodgirlscompany.nl/dooky-carseat-cover-en-hoody/
.
.
.
#zwangerschap #baby #birthdaygirl #pregnant #pregnancyfashion #babybump #mommytobe #zwangerschap #winactie #giveaway #birthday #pregnant #tbb #pregnantbelly #pregnantfashion #preggers #preggo #dutchmom #mamabloggers #mama #mommylifestyle #mommylife #melaninpoppin #melanin #haiti #hatian #happybirthday #happy #blessed🙏

Dit zijn wij!