Bloggen Lifestyle

Wat doet een blogger?

15 februari 2016
VLOG dagje persevents in Amsterdam

Vanochtend kon je een setje van het meisjeskledingmerk LoFff winnen in maat 62. Deze zat in mijn goodiebag. Miss C heeft inmiddels maat 68 heeft en is hard op weg is naar maat 74. Daar leek het mij beter om hem weg te geven aan een meisjesmoeder die er echt blij mee is. Dat soort dingen  doe ik trouwens wel vaker. Zo besloten mijn dochters om dit aapje weg te geven. Ik vind dat mijn kinderen genoeg spullen krijgen daarom wil ik ze bij brengen om ook aan andere te denken.

Dooky-autostoelhoed voor Maxi-Cosi-GoodGirlsCompany-Dooky autostoelhoes

Dooky heeft nu ook autostoelhoezen

De eerste paar maanden dat ik met mijn man samenwoonde, keek hij raar op van alle pakketjes die de postbode wekelijks bracht. Hij bestelt of koopt zelden producten online dus was het wel even wennen om met iemand samen te leven die wekelijks pakketten ontvangt. Dat is natuurlijk toch al gauw wat als eerste in het oog springt. Ook anderen hoor ik wel eens gekscherend zeggen dat als ze gratis producten willen “dan start ik toch een blog?!”

Klik hier als je het filmpje niet kan zien

Ik ben mijn blog nooit begonnen met als intentie gratis spullen te krijgen. Toen ik begon waren er nog niet veel bloggers en het was meer een uit de hand gelopen hobby. Als ik zin had, plaatste ik een blog online. Zo niet? dan deed ik dat niet en was er nog geen man overboord. In de jaren dat ik een alleenstaande moeder was, heb ik nagenoeg niet geblogd. Dus zo kwam het dat mijn blog zo’n 3 jaar stil lag. In die tijd zijn blogs als paddenstoelen uit de grond geschoten. Toen ik het bloggen weer oppakte, moest ik daar aan wennen.

Lil g-GoodGirlsCompany-zomerkleding voor meisjes-blog voor meisjesmama

Noppies Baby zomer 2016-GoodGirlsCompany-wat doet een blogger

Noppies Baby zomer 2016

 

Wat doet een blogger?

Opeens moest ik mij bezig houden met statistieken, SEO, wilde ik wekelijks of dagelijks bloggen? Welke onderwerpen pasten bij mij? Wilde ik een soort online magazine worden boordevol inspiratie die lezers doorverwees naar andere sites of wilde ik zoveel mogelijk eigen content maken. Dus persoonlijke verhalen en eigen foto’s maken? En zo ja hoeveel van mijn privéleven legde ik dan bloot? Hoe zat het met de privacy van mijn kinderen? Allemaal vragen waar ik niet in een keer meteen een antwoord op wist. Hoe vaker ik blogde, hoe meer ik daar een antwoord op wist. Waar ik in 2014 nog wel eens periodes had dat ik minder blogde, besloot ik in 2015 dagelijks te bloggen. Dat is grotendeels gelukt. En inmiddels is bloggen voor mij ‘a way of life’.Room Seven 2016 bedding-GoodGirlsCompany- nieuwe kinderkledingcollecties

Room Seven Zomer 2016 -GoodGirlsCompany- nieuwe kinderkledingcollecties

Room Seven Zomer 2016

Wanneer het mogelijk is, bezoek ik blog events, zoals Bratz, PrimarkPersdag of Waterbabies. Maar sinds ik werk, moet ik er ook veel aan mijn neus voorbij laten gaan. Ik heb gewoon minder tijd.Achter de schermen heb ik ook veel contact net collega bloggers, zo schrijf ik gastblogs voor ze, organiseren we samen swaps

fopspenen van natuurrubber-GoodGirlsCompany-persdag

British Knights-GoodGirlsCompany-wat doet een blogger

Hippe sneakers in pastel tinten

Persevent PR4kids

Vorig jaar miste ik het persevent van PR4kids omdat ik toen wegens zwangerschapskwaaltjes niet aanwezig kon zijn. Alle reden om dit jaar wel te gaan. Gelukkig viel het ook nog eens gunstig: in mijn vakantie. Middelste dochter had geen zin om mee te gaan dus leverde ik haar af op de BSO. Het werd dus een gezellig dagje met mijn oudste en jongste dochter.Nadat we de nodige files hadden getrotseerd, kwamen we aan. Hier kregen we leuke presentaties van B.nosy en nOeser. Ook had ik de mogelijkheid om Le chic, nOeser, Room Seven en LoFff met eigen ogen te zien.

Pura flessen-GoodGirlsCompany-thermo flessen voor babies

hippe schooltassen-GoodGirlsCompany-leuke kindertassen

Persdag X factor

Vlak voor mijn bevalling was ik al langs de X -factor geweest. Ook toen ik met Dineke ging babyzwemmen, waren we even langs gegaan. Ik had toen al de nodige foto’s gemaakt die nog steeds allemaal op mijn computer stonden. Afgelopen dinsdag bekeek ik samen met mijn dochters de lente zomercollecties van Noppies Baby en Kids, Funky XS en Lucky NO7.

Ik vind bloggen ontzetten leuk. Ik haal er veel energie uit omdat het samenbrengt waar ik het meest van geniet; nieuwe dingen ontdekken samen met mijn dochters.

Liefs Josan

 

 

 

Volg je mij ook al via Google+Bloglovin’, Twitter, Instagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  Bloggelientje
  16 februari 2016 at 10:32

  Ik lees altijd graag hoe anderen bloggen en hoe ze het ervaren. Leuk dat jij vaak naar events gaat. Ik ga daar dan weer nooit heen. Grappig die verschillen!

 • Reply
  Nathalie
  15 februari 2016 at 21:32

  Wat een leuk verslag. Hoop er de volgende keer ook bij te zijn.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]