Lifestyle

8 Days of Christmas | handige outdoor een adventure spullen

15 december 2018
warme snow boots voor peuter

Het zit er op! Maar deze laatste 8 Days of Christmas winactie kan je een waardebon winnen voor Campz ter waarde van € 80,-. Dit is een online winkel voor outdoor en adventure.

Mijn oudste dochters zijn echte huismussen. Dat hebben ze niet van een vreemde. Ook ik vind binnen zitten heerlijk. Vooral in de winter. Zij vermaken zich met hun playmobil en ik kan me uren vermaken met een boek of achter de computer. Maar sinds enkele jaren hebben we een huisgenootje die iets minder van binnen zitten houdt: Miss C.

buitenspelen voor kinderen

Buitenspelen is belangrijk

Voor kleine kinderen vind ik het belangrijk dat ze buiten spelen. Miss C zit op zo’n kinderdagverblijf waar ze in weer en wind naar buiten gaan. Tot op heden had ik daar nooit problemen mee. Maar toen ik haar pasgeleden van de crèche ophaalde, veranderde dat. Haar roze prinsessenjas hing strategisch aan de kapstok beneden. De achterkant zat tot op aan de rug onder de modder. Wat bleek? Ze hadden in de regen buiten gespeeld. Mijn peuterdochter had het nodig gevonden om met haar schoenen in de plassen te springen. Vol enthousiasme schreeuwend “BOMMETJE!”. Met als gevolg dat jas, schoenen en kleding doorweekt was. Ik was er een beetje in teleurgesteld dat niemand op het idee gekomen was haar op zijn minst laarzen en een regenjas aan te trekken. Dus nam ik het heft in eigen hand. Ik kocht een paar winter-proof laarzen voor peuter. Nu kan ze lekker in plassen stampen. Terwijl haar voeten droog en warm blijven.

8 Days of Christmas handige outdoor een adventure spullen

Review winterlaarzen

Voor mijn dochter kreeg ik de CMP Campagnolo opgestuurd. Een leuke sneeuw- en waterproof laars voor kinderen. Doordat hij beschikbaar is in verschillende kleuren is er altijd wel een kleur die bij jouw kind past. Ik koos voor fuchsia roze, want ze zitten in die fase. De laarzen trek je makkelijk aan. Doordat er binnenin een extra laag zit, zijn ze lekker warm. Deze laag is gemaakt van ademend materiaal die voorkomt dat waterdruppels in het schoeisel komen. Terwijl (eventueel) zweet van je voeten wel naar buiten kan.  Kortom leuke, comfortable laarzen voor de allerkleinsten.

8 days of christmas

Win een CAMPZ waardebon

In samenwerking met Campz mag ik een waardebon weggeven ter waarde van €80,- Wat moet je hier voor doen? Laat in de reacties onder dit bericht een link achter van het item dat jij zou kopen.

Voorwaarden

  • Like GoodGirlsCompany op Facebook.
  • Plaats in de reactie hieronder het product dat je zou kiezen (met een geldig e-mailadres)
  • Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet.

Extra kans maken?

Let op: Om kans te maken op deze leuke prijs moet je lid zijn van de GoodGirlsCompany Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met 18 december tot 16:00 uur. Op deze avond zal ik alle winnaars in één blog bekend maken. Dus abonneer je op mijn blog om als eerste op de hoogte te zijn. Wanneer ik je een e-mail stuur, verplicht je jezelf om binnen 48 uur na ontvangst van e-mail te reageren. Doe je dit niet, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik een andere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars worden getrokken door middel van random loting dus zielige verhalen hebben geen zin.

Check ook even andere leuke winacties. Judith geeft een een sieraad van Kaya Sieraden weg.

Ook leuk om te lezen:

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’TwitterInstagram, Facebook of YouTube?

Praat mee!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.