Fashion

Warme winter knits van Jeroen Beekman

20 november 2015
Jeroen Beekman-GoodGirlsCompany-winterkleding-feestkleding

Zoals ik wel eens op mijn blog heb gedeeld, houd ik niet van de herfst. Vooral het koude weer, maakt dat ik de donkere weken voor Kerst het liefst oversla. Maar helaas, dat gaat niet dus zit er niks anders op dan mij warm aan te kleden en het koude weer te trotseren.Maar juist dat kleden is tegenwoordig dus best wel even een dingetje. Voorheen trok ik gewoon een coltrui aan. Oncharmant, maar wel lekker warm.En toen kreeg ik dus een baby. Zo eentje die nog steeds niet zoveel van een flesje moet hebben. Kijk, dan is een coltrui dus niet handig en een trui ook niet. Eigenlijk vallen er dan een heleboel kledingstukken af. Daarom is het best wel even een uitdaging om iets te vinden dat mij warm houdt en ook praktisch is. Gelukkig mocht ik bij modewinkel Jeroen Beekman nieuwe kleding uitzoeken.

Jeroen Beekman is ween webshop vol mooie kleding voor vrouwen. Kleding van onder andere bekende merken zoals Geisha, NickJean, Kyra & Co, Summum, SuperTrash, Marc Cain, Betty Barclay, Summum en Object. Van laatst genoemd merk had ik afgelopen zomer een tuniek gekocht. Ik ben wel het type “Never change a winning team”. Dus was het logisch dat mijn zoektocht naar een geschikt kledingstuk ook bij dit merk begon.Van een T-shirt kwam ik uiteindelijk bij een aantal leuke vesten.Zoiets zoek ik ook al een tijdje. Als je voor zoiets gaat winkelen, vind je het nooit. Kijk je toevallig even rond, zie je de leukste kleding! Althans zo gaat dat bij mij dus vaak.

Ook deze keer. Binnen de kortste keren had ik een heel aantal warme winter knits verzameld. Van hippe korte vestjes tot heerlijk lange modellen. Van die vesten om lekker mee op de bank weg te kruipen als het buiten koud is. Bovendien vind ik warme winter knits een perfecte combinatie nu ik nog in de borstvoedingsfase zit. Wanneer nodig, maak je een vest makkelijk aan de voorkant open. Hij is lekker warm en je hoeft je niet helemaal te ontkleden. Ook wel leuk voor je medemens. Dus als jij vindt dat er lekker warm en fluffy uitzien, geen goede reden is, dan heb ik je bij deze een aantal goede redenen gegeven.

Fall essentials

 

Feestkleding bij Jeroen Beekman

Ook nu de feestdagen er aan komen, loont het even om bij Jeroen Beekman rond te kijken. Feestelijke jurkjes zoals deze (ook borstvoedings-proof), vind je naast jurkjes met een mooie pasvorm.Zelf vind ik het erg leuk om te zien, dat de kledingstukken ook veel kleur hebben. Ik houd daar van. Het geeft een beetje kleur aan de feestelijkheden.

Benieuwd naar welk vest ik gekocht heb? Dat onthul ik in een volgend blog.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!