Feestjurken, bruidsmeisjeskleding en Communiejurken Meisjeskleding

Waar kan je Kardashian Kids kopen?

14 maart 2016
Kardashian Kids kleding kopen in Nederland-GoodGirlsCompany-Kardashian Kids Kleding

Twee jaar geleden schreef ik al eens over de Kardashian Kids. Deze kledinglijn wordt ontworpen door Kim, Khloe en Kourtney Kardashian. De kledingstukken zijn verkrijgbaar vanaf new born tot een jaar of 7. Waar ik bij de kledingkeuze van eerder genoemde diva’s soms mijn wenkbrauwen ophaal, heeft hun kinderkledinglijn regelmatig items waar ik mijn dochters met een gerust hart in rond zou laten lopen. Sterker nog, zelfs erg schattig vind. Alleen een klein probleempje Kardashian Kids is (nog) niet in Nederland verkrijgbaar

Kardashian Kids Summer 2015-GoodGirlsCompany-Kardashian Kids Kleding in Nederland

Toen Kardashian Kids 2 jaar geleden werd gelanceerd lag de lat natuurlijk meteen erg hoog. Van zussen die zo vaak in de publiciteit zijn en gezien worden als stijliconen mag je natuurlijk het een en ander verwachten. De vraag was of ze mode voor volwassenen zouden vertalen naar mini-modellen of een eigen weg in slaan.

Kardashian Kids Summer 2015-GoodGirlsCompany-Kardashian Kids- ever and Ava

Kardashian Kids Summer 2015-GoodGirlsCompany-Kardashian Kids

Kardashian Kids

Uiteindelijk hebben ze een beetje voor dat laatste gekozen. Kinderkleding maar wel met fashionable elementen. Zo heb je natuurlijk de nodige kledingstukken met glitter en glamour. De debuutcollectie had verschillende gouden elementen. En ook de collectie van afgelopen kerst had een gouden randje. Maar zie je ook trends van volwassenen door vertaald naar kinderkleding. Zo kwam de peplum in verschillende collecties terug.

Kardashian Kids Summer 2015_ kleding kopen in Nederland-GoodGirlsCompany-Kardashian Kids Kleding

Kardashian Kids Summer 2015-GoodGirlsCompany-Kardashian Kids Kleding in Nederland3

Natuurlijk waren er ook ouders voor wie het een doorn in het oog is dat de zussen die zelf regelmatig schaars gekleed gaan, zich nu opeens op baby- en kinderkleding stortten. Moet je hier als welwillende ouder niet gewoon tegen zijn? Ik geef toe dat imitatie leer niet meteen bovenaan mijn lijstje staat als ik aan babykleding denk. Maar er zijn ook andere merken die dit gebruiken en daar hoor je niemand over. En alhoewel de zussen zo nu en dan zelf best wat meer kleding mogen dragen, is Kardashian Kids kinderkleding over het algemeen vrij ’age approriate’. Denk aan bloomers onder rokjes, bloemetjes en vlinder prints. Niet echt schokkend en ook niet erg modern.

Kardashian Kids Summer 2015- Kardashian Kids kopen in Nederland-GoodGirlsCompany-Kardashian Kids Kleding

Kardashian Kids Summer 2015-GoodGirlsCompany-Kardashian Kids Kleding in Nederland4

Maar Kim en zussen zouden zichzelf natuurlijk niet zijn als ze niet de laatste trends in de gaten hielden. Zo werden de modelvriendinnetjes Ever en Ava gecast om hun laatste collectie aan de moeder te brengen.

Waar je Kardashian Kids kan kopen?

  • ToysRus
  • Nordstrom
  • BigW

GoodGirlsCompany-handtekening

 

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

  • Reply
    Elisabeth
    14 maart 2016 at 19:58

    Wat leuk! Ik dacht dat het hier helemaal niet te krijgen was.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]