Baby's en kinderen Kinderkamer Lifestyle

Vrolijkegeboortekaartjes.nl

20 februari 2015

Grafisch ontwerper Karin van der Vegt lanceert Vrolijkegeboortekaartjes.nl; een gloednieuwe webwinkel vol bijzondere, geïllustreerde geboortekaartjes. In de shop zijn louter eigen ontwerpen te vinden, stuk voor stuk in een unieke stijl. Kersverse ouders kunnen vervolgens, volledig naar eigen wens, hét perfecte kaartje ontwerpen.

Lief, hip en kleurrijk

Kleine kunstwerkjes zijn het, de kaarten op Vrolijke geboortekaartjes. Geen dertien in een dozijn, maar allen voorzien van het onmiskenbare handschrift van Karin van der Vegt. Ze heeft een bijzondere illustratiestijl: door het gebruik van gemengde technieken en een verfstructuur, lijken haar kaartjes handgemaakt. De collectie is lief, hip en kleurrijk, met zorg gemaakt en van hoge kwaliteit. Kiezen kan uit verschillende thema’s: schattige diertjes, stoer vervoer of speelse patronen en letters. Echte blij-makers, leuk voor jongens, meisjes en tweelingen.

vrolijkegeboortekaartjes_NL_17_Vrolijkegeboortekaartjes_abcposter_gelemuur

Zelf een geboortekaartje maken

Op Vrolijke geboortekaartjes kunnen ouders in een handomdraai zelf een unieke en persoonlijke kaart maken. Kies een van de fleurige ontwerpen en pas de teksten en kleuren aan óf voeg eigen foto’s toe. Ook is het mogelijk om kosteloos kleine aanpassingen in de ontwerpen te laten doen. Bekijk het resultaat direct online of als proefdruk (slechts 1 euro) via de post. Liever een compleet ontwerp op maat? Ook dat kan bij Vrolijke geboortekaartjes.

vrolijkegeboortekaartjes_NL_07_Vrolijkegeboortekaartjes-toekan

Karin van der Vegt

Na het maken van geboortekaartjes voor vrienden en familie bleven de ideeën komen en besloot de Groningse Karin van der Vegt een eigen collectie op te zetten. Vanaf nu zijn al haar ontwerpen verzameld in de webwinkel Vrolijke geboortekaartjes, aangevuld met onder meer toffe posters voor de kinderkamer. Eerder creëerde Karin al een succesvolle serie wenskaarten. Ook is ze de drijvende kracht achter tekst- en ontwerpbureau Revista.

vrolijkegeboortekaartjes_NL_19_Vrolijkegeboortekaartjes_cijferposter_blauwemuur

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!