Beauty

Voordelen van elektrisch poetsen

12 december 2016
Oral-B-GoodGirlsCompany

Jullie zagen hem al bij Tamara voorbij komen. Maar nu dus ook bij mij. Vandaag  win je een Oral-B tandenborstel set van maar liefs € 190,- Lees verder om te zien wat je moet doen om deze gave prijs te winnen.

Oral-B-PRO-4900-Black-GoodGirlsCompany

Het is al weer vele jaren geleden dat ik de overstap maakte van een simpele handtandenborstel naar elektrisch poetsen. Maar tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van. Mijn tandproblemen zijn aanzienlijk verminderd en mijn tanden voelen schoner.

Enkele weken geleden schreef ik over de gebitsproblemen van mijn oudste dochter. Erg verwonderlijk was dat niet. De appel valt niet ver van de boom en mijn dochter heeft helaas hetzelfde gebit als ik. Waar ik jaren tevergeefs nog fanatieker poetste met een manuele tandenborstel, ben ik bij haar al heel snel overgestapt naar een elektrische. En niet alleen voor haar ook haar zusje. Bij binnenkomst in onze badkamer zie je aan de rechterkant meteen alle Oral-B elektrische tandenborstels staan.

Frozen-Oral-B-GoodGirlsCompany

Waarom ik overstapte op elektrisch poetsen

Mijn tandarts had het al vaker geopperd en hij wist van mijn interesse. Elke keer luisterde ik vol belangstelling, nam ik wat foldertjes mee en las. Maar verder dan dat kwam het niet. Als ik eerlijk ben, heb ik jarenlang getwijfeld om over te stappen op elektrisch poetsen. Een gevoelskwestie want in mijn familie deed eigenlijk niemand dat. Het enthousiasme was niet meteen heel groot. Bovendien moest ik hem zelf betalen van mijn eigen zakgeld. Ik had dus wel wat meer zekerheid nodig. Maar na het zoveelste gaatje, kocht ik hem…en daar heb ik geen moment spijt van.

Oral-B-Frozen-GoodGirlsCompany

Voordelen van elektrisch poetsen

Als eerste voordeel merkte ik dat mijn mondhygiëne stukken beter werd. Voorheen poetste ik minimaal 3 keer per dag en tussendoor nog wel eens. Nu maximaal 2 keer. Maar mijn tanden voelden schoner. En daarmee bedoel ik echt schoon, dat als je met je tong langs je tanden gaat, het glad voelt. Als ik 1 nacht ga logeren, neem ik vaak wel een manuele mee, maar ik merk het verschil meteen. Het voelt gewoon niet schoon.

Verder heeft elektrisch poetsen nog meer voordelen:

 • Elektrisch poetsen, verwijdert aanzienlijk meer tandplak dan met de hand
 • Door het formaat van de borstelkop kom je makkelijker op moeilijk te bereiken plekjes
 • Ook de ruimtes tussen de tanden worden beter gereinigd
 • Gaat cariës en tandbederf beter te lijf
 • Meer poetsbewegingen in een minuut dan manueel dus grondiger reiniging
 • Door de sensor in mijn tandenborstel weet ik wanneer ik te hard druk

Win-een-Oral-B-pakket-GoodGirlsCompany

Waar moet je op letten als je een elektrische tandenborstel koopt?

Over elektrisch poetsen bestaat het idee dat het duur is. Als ik kijk wat het mij aan tandartskosten bespaar heeft, vind ik het dat zeker waard. In de afgelopen jaren heb ik heel wat borsteltjes versleten. Maar mijn Oral-B elektrische tandenborstel doet het nog steeds. Dat is inmiddels wel weer zo’n 10 jaar. Dat begin je inmiddels wel te werken. De accu is zeer snel leeg dus ik moet binnenkort weer een nieuwe kopen. Nu zijn er weel heel wat andere modellen en types dan 10 jaar geleden. Maar waar moet je nu rekening mee houden als je een elektrische tandenborstel koopt?

Oscillerend-roterend of sonisch

Je hebt 2 verschillende soorten elektrische tandenborstels. Dat heeft alles met de techniek te maken; oscillerende-roterende (ronddraaiend heen-en-weer bewegend) en sonische (zijwaarts heen-en-weer bewegend). Roterende ronde borstels hebben vaak een kleinere borstelkop waardoor ze makkelijker tandplak verwijderen op moeilijk bereikbare plaatsen. Aan nieuwere modellen is bovendien ook een pulserende techniek toegevoegd. Wat inhoudt dat de borstelkop in een hoge snelheid naar de tand toe beweegt. Hierdoor komen de borstelharen beter tussen de tanden en kiezen. De sonische borstels hebben een vorm die lijkt op die van de gewone handtandenborstel. De poetstechniek lijkt ook een beetje op die van de gewone tandenborstel. De borstelkop beweegt snel heen en weer. Het maakt dus een zijwaartse borstelbeweging.

Voordelen-van-elektrisch-poetsen-GoodGirlsCompanyLiefs Josan♥ Dit blog bevat een opgestuurd product.

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

 • Reply
  Jennifer Lee
  22 december 2016 at 18:04

  Ik doe enorm graag mee! Super fijne en geweldige winactie! <3

 • Reply
  Femke Dekker
  21 december 2016 at 23:49

  Jaaaaa …. leuk! Hier in huis en frozenfan van 5. Zij zou deze tandenborstel prachtig vinden. Ik wil zelf heel graag zo’n goede tandenborstel… omdat ik helemaal niet dol ben op de tandarts (aardige man hoor, maar dat getrek met die haak .. brrrrr)

 • Reply
  anita kempenaers
  21 december 2016 at 15:50

  wat een leuk pakket, frosen borstel gaat naar mijn kleindochter en de andere houden we zelf

  heb volgens mij al eens mijne zeg gedaan maar staat er niet meer tussen

 • Reply
  Sabine Flothuis
  20 december 2016 at 10:08

  FROZEN!!! Als mijn dochter dat ziet……dan is poetsen geen verplichting meer maar gewoon een feestje 🙂
  Ik zou heeeeeeeel graag een kans willen maken en ons gezinnetje willen verrassen met zo’n mooi pakket waar we allemaal wat aan hebben 🙂

 • Reply
  Femke
  20 december 2016 at 09:52

  Ik doe graag mee!
  Onze jongens poetsen zelf al elektrisch met cars, Mickey en star wars
  Maar doe het frozen deel graag naar mijn nichtjes (frozen is stom volgens mijn jongens, zelfs na de film gezien te hebben ?)

 • Reply
  Lotte
  19 december 2016 at 11:56

  Ik doe graag mee! Hou helemaal niet van de tandarts, brrrr… toch ga ik braaf 2x per jaar om mijn gebit goed bij te houden… Deze superprijs zal hier zeker zijn steentje aan bijdragen!

 • Reply
  karin
  18 december 2016 at 21:24

  ik doe heel graag mee voor deze prachtige prijs!

 • Reply
  Sanne
  18 december 2016 at 18:57

  Totaal 600 euro aan eigen bijdrage moeten betale aan de tandarts (ondanks dat ik in t duurste pakket zit…. ik snap nu wel dat die beste man n dikke porscbe onder zijn kont heeft, ooit ook mijn droom ?als ik volgend jaar niet zo’n dure behandeling nodig ben… kan ik verder sparen voor ook zo’n een dikke bak

 • Reply
  Iris
  18 december 2016 at 12:52

  Ik ben geloof ik heel ouderwets nog met mijn hand tandenborstelje. Onlangs bij de tandarts geweest en die raadde toch ook echt een elektrische aan.. Deze winactie komt als geroepen 🙂

 • Reply
  m.j.h.
  17 december 2016 at 14:40

  Superactie! Ik heb al een elektrische tandenborstel maar die moet ik nu elke dag opladen, een nieuwe zou dus wel welkom zijn!

 • Reply
  Goele Huysegoms
  15 december 2016 at 16:31

  Wat een leuke en vooral nuttige prijs! Straks gaan de kinderen nog gewoon hun tanden WILLEN poetsen! Hahaha stel je voor!

 • Reply
  Linda Smeets
  15 december 2016 at 15:09

  I ❤ Oral-B!
  Tijd om het ook eens bij de rest van ons gezin te introduceren, dus ik doe graag mee! ?
  Als extra kans heb ik de actie op Twitter gedeeld.

 • Reply
  Annelies
  15 december 2016 at 13:31

  Ja ik zou heel graag dit pakket willen winnen. Scheelt me weer een tandsteen behandeling ?

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  15 december 2016 at 12:05

  Wauw, wat een geweldig pakket.
  Lekker met een schone mond 2017 in?

 • Reply
  Gerlinde
  14 december 2016 at 20:55

  Dit zal geweldig zijn om te winnen!

 • Reply
  Anneliese de Waal
  14 december 2016 at 20:18

  Ik doe graag mee, een geweldig pakket, erg leuk voor de kinderen.
  Ik waag graag een kansje.

 • Reply
  Channa
  14 december 2016 at 18:42

  Heel graag! Hier is net 1 van de 2 borstels kapot, zorgt voor de nodige ochtendstress. Lees: wedstrijdje tussen mij en manlief wie als eerste mag poetsen ?

 • Reply
  magda van lonkhuijzen
  14 december 2016 at 15:42

  waag graag een kans om onze meiden te verrassen met een elektrische tandenborstel.
  Mama heeft het niet op de tandarts maar dat weten de dochters niet. Dus hoopt dat ze met deze elektrische tandenborstel hun tanden nog beter verzorgen. Zou ook een leuk verjaardagscadeau zijn voor onze oudste

 • Reply
  Mireille
  14 december 2016 at 12:21

  Leuke en goede blog! Zoals ik bij de anderen ook aangaf, was ik al aan het twijfelen of ik er eentje zou kopen, maar na het lezen van de blog raak ik echt overtuigt dat hij het waard is! Dus mocht ik hem niet winnen, dan ga ik hem zeker kopen!

 • Reply
  Wendy Van De Reyd
  14 december 2016 at 11:56

  Wat een super actie met super toffe prijs
  En dan nog wel frozen , (laat het los laat het gaan wat wil mijn meisje dit graag ) haha pas tandarts geweest voor gaatjes en haar kersten is een electrische tandenborstel we duimen op deze topprijs dus ????

 • Reply
  Bernadet
  14 december 2016 at 07:03

  Wat een leuke actie! Mijn borstel is inmiddels wel aan vervanging toe, dus dit zou natuurlijk geweldig zijn.

 • Reply
  Anne
  13 december 2016 at 22:47

  September vorig jaar begon t… dikke vette ontsteking in mijn onderkaak bij mij voortanden… wat een helse pijnen…ontsteking losgesneden ab kuurtje en toen ging t wel weer
  6 weken later mijn bovenkaak, natuurlijk in t weekend ff overleven op paracetamol en toen ging t wel weer.. 2 weken later weer in de stoel bij de tandarts… en omdat ik dus zwanger was konden ze deze keer niet zoveel…. en doordat ik zwanger was had ik ook zo’n tand pijn… hallo hormonen bedankt.
  Na flinke behandelingen bij de paradontholoog en mondhyginiste is mij erg duidelijk geworden dat goed (beter, best) poetsen erg belangrijk is en daarbij is een goede tandenborstel erg belangrijk dus waag graag een kansje want ik ben zooooooooo bang dat mijn tanden er uit vallen

 • Reply
  Marcia Kan
  13 december 2016 at 21:43

  Gezin (man, vrouw en twee dochters van 8 en 5 jaar) zoekt kennismaking met:
  -stralend witte tanden, amper tandplak
  -gebruiksgemak
  -meer poetsbewegingen

  Reactie graag per mail (please?!) 😉

  (Twitter en Instagram: marcia1981k, FB: Marcia Kan)

 • Reply
  marion poeste thomas
  13 december 2016 at 20:28

  ja ik doe graag mee :0 paar jaar terug kregen we het advies gewoon een elektrische tandenborstel. dus wij 1 die op een gewone leek met een langwerpige kop en nu telkens zitten we sinds een verhuizing bij een nieuwe tandarts en die adviseert elke controle een ronde kop. 🙂 zou top zijn om het op deze manier te kunnen proberen.

 • Reply
  Mandy Vermeulen
  13 december 2016 at 20:23

  Te gek! Misschien wil dochterlief wel eindelijk goed haar tanden poetsen met een Frozen tandenborstel ?. Nu is het drama ?.

 • Reply
  Tamara Stoc
  13 december 2016 at 18:30

  Supercadeau! Mijn dochter heeft helaas net als jouw dochter ook een slecht gebit (geen zielig verhaal, wel jammer) dus deze komt als geroepen!

 • Reply
  angelique van hoewijk-verhage
  13 december 2016 at 18:07

  Wat een gave actie ik doe heeeeeeel graag mee! net zoals iedereen kan ik het erg goed gebruiken bij mijn gevoelige gebit!

 • Reply
  Susan
  13 december 2016 at 16:24

  Hier kunnen wij het juiste voorbeeld geven aan de kids……..

  Wat is de tekening van jullie drieën leuk. Je ziet meteen wie wie is!

 • Reply
  Precilla
  13 december 2016 at 16:22

  Waag graag een kansje. Tanden poetsen blijft een gevecht. Misschien dat het dan een stukje beter gaat.

 • Reply
  mark Lamberts
  13 december 2016 at 15:52

  Dit is echt helemaal TOP zeg GoodGirlsCompany!!  Wat een mooi en en te gek pakket van Oral B gaan jullie weggeven!je zou ’t maar winnen, WOW  zou te gek zijn! voor ons hele gezin!!!ik ga hier heel erg mijn best voor doen.. wie niet waagt, wie niet wint! spannend!nu maar heeeeel hard duimen 😀

 • Reply
  Linda Venrooij
  13 december 2016 at 15:40

  Oehhh op naar witte tanden in 2017! 😀

 • Reply
  Mieke Stam
  13 december 2016 at 12:49

  oh wow! dat zou mooi uitkomen voor mijn gezinnetje. De jongens hebben een hekel aan poetsen (wie niet) en die 2min is best moeilijk te halen dan. Ik waag een kansje voor ons 🙂

 • Reply
  haia
  13 december 2016 at 10:00

  tofik doe mee. Lijkt me zo handig ook voor de kids

 • Reply
  elisabeth maria martina
  13 december 2016 at 08:59

  daarmee word tanden poetsen een FEEST
  #jezoumaarmogenwinnen

 • Reply
  Viv
  13 december 2016 at 07:31

  Jazeker!! Dit is het! Heel graag doe ik mee! Ons oudje is pasgeleden naar het rusthuis voor lotgenoten gegaan, het ging echt niet meer dus noodgedwongen zijn we weer overgestapt op de ouderwetse handtandenborstel. Tja dat poetst toch echt weer heel anders haha! Ons manneke wordt 23 dec 6 (oh en oeps…dat is toch echt op een vrijdag 😉 ) en wil ook HEEL GRAAG een electrische tandenborstel. Dit pakket is dan een geweldig Kerst cadeau voor het hele gezin! Allemaal super enthousiast en heel blij!! Merry Christmas!

 • Reply
  Tamara
  13 december 2016 at 06:33

  WoW! Wat hou ik toch van kerst. En hier zou mijn tandarts ook blij mee zijn. ?

 • Reply
  Yvonne
  13 december 2016 at 04:42

  Mooie actie. Ik doe graag mee. Ik heb je geliked op Facebook ( mini on) en ik volg je al op blog loon en Instagram.

  • Reply
   Yvonne
   13 december 2016 at 04:57

   Blogloving dus!

 • Reply
  Ilse Koppenhol
  12 december 2016 at 23:16

  Ooooo wauw doe graag mee voor mijn minime die gek is op Frozen maar niet zo op tandenpoetsen ? Misschien dat er zo verandering in komt ? En voor mij ook top natuurlijk ☺️

 • Reply
  Tamara V
  12 december 2016 at 23:06

  Vorige week weer op mijn kop gehad van de mondhygieniste dat ik te hard poets.Ik heb gehoord dat dat met een elektrische tandenborstel niet zou kunnen.Zou voor mij ideaal zijn dan.En ik denk dat het reinigen ook veel grondiger gebeurt want met een handtandenborstel kom je niet op alle plekjes denk ik.

 • Reply
  Lara Boyjyan
  12 december 2016 at 22:51

  waaauuuwwww ik doe heel graag mee met deze gewellldige winactie
  ik wil ook graag overatappen naar elektrisch poetsen .

 • Reply
  Melissa Berndt
  12 december 2016 at 22:44

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Ik zal ook berichtje plaatsen op Facebook. Tanden poetsen is erg belangrijk.

 • Reply
  Jolein koolske
  12 december 2016 at 22:35

  Zoooo welkom hier ! Mijn dochter heeft nu een elektrische tandenborstel met batterij erin . Nouuu ik moet onderhand elke week de batterij vervangen en dan nog draaid hij niet hard rond. Echt een miskoop geweest hahah.

 • Reply
  Mieke
  12 december 2016 at 22:29

  Ik doe graag mee voor mijn vriend die iedere avond trouw zijn tanden 10 minuten lang flost en poetst en spoelt… terwijl ik al heerlijk onder de warme deken lig zonder dezelfde tandenpoets discipline! Hij verdient het ?

 • Reply
  carina peters
  12 december 2016 at 22:16

  Loot graag mee voor deze leuke tandenborstel, erg handig en komt van pas.
  Facebook: Gre Ve
  Instagram: carinapeters
  Twitter: carina peters

 • Reply
  lutske
  12 december 2016 at 22:10

  Super leuk! Ik doe graag mee met deze actief zodat mi ik niet peuter het rustig ‘zelluf’ kan doen en ik er naast kan staan zonder bezwaren dat ik niet ook nog even goed napoets 😉

 • Reply
  Wanda Berg
  12 december 2016 at 22:10

  Doe graag mee, en na het lezen van deze blog kan ik vertellen dat ik met hetzelfde dillema zit. Tandarts die adviseert elektrisch poetsen, zit er al geruime tijd over te denken en zou graag willen overstappen naar elektrisch poetsen. Daarom doe ik graag mee. Het zou een geweldig kerstcadeau zijn?

 • Reply
  Alicia Hofman- Voshol
  12 december 2016 at 22:06

  Omdat een schoon gebit super fijn is! Ik doe graag mee

 • Reply
  Natasja Smit
  12 december 2016 at 22:05

  Dat is leuk dubbel kans op dit mooie familiepakket, daar zeg ik geen nee tegen een extra kansje. Wat zal tandenpoetsen een feestje worden in Huize Smit met dit mooie Oral B pakket 🙂

 • Reply
  Gonny Aarts
  12 december 2016 at 22:04

  Ik loot ontzettend graag mee zodat ik 2017 met een stralende glimlach tegemoet ga! 🙂

 • Reply
  Madelaine poot
  12 december 2016 at 21:41

  Wat een leuke winactie! Jasmin is nu nog erg klein en haar tandjes poets ik nu nog met de hand, maar snel genoeg zal ze al moeten leren wat echt tandenpoetsen inhoudt. Ik doe daarom graag mee met deze actie. Moeders vind een nieuwe tandenborstel natuurlijk ook érg handig :).

 • Reply
  Adelaide
  12 december 2016 at 21:35

  Mijn tanden willen ook graag een stralend witte kerst

 • Reply
  Kimberley van Ravenswaaij
  12 december 2016 at 21:31

  Oh ja super fijn! Wij gebruiken nog ‘gewone’ tandenborstels dus bem benieuwd of dit echt veel beter is. En zo ja dan gebruik ik ook gewoon die van Frozen, veel te leuk! 😉

 • Reply
  Marianne V
  12 december 2016 at 21:31

  Wie wil zo’n pakket nu niet winnen? Wij zeker wel!

 • Reply
  leyla y.
  12 december 2016 at 21:23

  super, ik heb nu een eenvoudige electrische borstel, maar ga nooit meer terug naar een handtandenborstel! De electrische maakt veel beter schoon!

 • Reply
  Fleur
  12 december 2016 at 21:20

  Ik doe graag mee voor dit mooie pakket

 • Reply
  Jacqueline
  12 december 2016 at 21:13

  Wow wat een te gek gave actie. Hier wordt het wel eens tijd om de oude te vervangen, die is niet zo snel meer, maar ik waag gewoon hier een kansje. Ik volg je op facebook

 • Reply
  Linda
  12 december 2016 at 21:08

  Pfff tandenpoetsen.. Echt een van de minst leuke dingen om te doen, maarja wel zeer noodzakelijk! Ik zal dat mijn dochter ook zeker meegeven.. Mama geeft het goede voorbeeld wel.

 • Reply
  Joyce
  12 december 2016 at 20:58

  Jaaaa ik doe heel graag mee!

 • Reply
  Annika
  12 december 2016 at 20:56

  Supergave prijs,allemaal electrisch poetsen ????

 • Reply
  Mariska GiulianoJazzlyna
  12 december 2016 at 20:53

  Whhaaa Frozen. Echt als ik dit win heb ik een stuioterende dochter in huis!!!
  Zij vind dat elektrisch poetsen erg leuk, maar met frozen wordt poetsen pas echt een feest

 • Reply
  marianne voorwinden
  12 december 2016 at 20:39

  Ojaaaaaaa zo leuk deze actie. Echt geweldig! We loten heel graag mee voor goed gepoetste tantjes van onze kleine meid, papa en mama. Zou echt een fantastisch cadeautje zijn voor onder de boom 😀 we wish <3

 • Reply
  Iris
  12 december 2016 at 20:37

  Ik doe heel graag mee! Ik poets nog met een ouderwetse tandenborstel.. dat is niet meer van dit tijdperk toch? Haha, ik waag graag een gokje 🙂 Ik volg je uiteraard op facebook.

 • Reply
  Elke
  12 december 2016 at 20:34

  Topcadeau! Ik doe mee 🙂

 • Reply
  Nathalie Hellmig
  12 december 2016 at 20:26

  Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk GoodGirlsCompany !!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!!Whaaaaaaaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op dit WAANZINNIGE Oral-B pakket, WAUW! Helemaal super… voor ons hele gezin… elektrisch poetsen zit ik al een tijdje over te denken.. scheelt me zeker te weten weer een halfjaarlijks bezoek aan de mondhychieniste 🙂 Kom maar op! SPANNEND! ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd

  ☑️ geliked

  ☑️ openbaar gedeeld…

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ? 
  #12DaysofChristmas #GoodGirlsCompany

 • Reply
  Anita
  12 december 2016 at 20:10

  Ik hou van een frisse en schone mond en natuurlijk mogen mijn tanden elke dag weer stralen Wat zou het fijn zijn als ik mijn tanden met deze elektrische tandenborstel zou kunnen poetsen en ook voor de rest thuis 😉 Wat een geweldig pakket!

 • Reply
  Olja rodel
  12 december 2016 at 19:49

  Ik ben olja rodel, een 21 jarige mama van een lief peutertje.
  Nouja..ze heeft ook haar ondeugende kanten.
  Zo HAD ik een elektrische tandenborstel.
  tot ik mijn tandenborstel in de prullenbak vond onder de troep die er bovenop lag.
  Ik vragen aan haar: milou heb jij mama’s tandenborstel weggegooid?
  Haar antwoord: kapot maken! (met een big smile op haar gezicht)
  Nu heb ik geen elektrische maar een hand tandenborstel.
  Mijn vriend heeft nog nooit een elektrische gehad en milou ook niet dus kom maar op, dan overtuig ik hun wel.

 • Reply
  Lynn Mahieu
  12 december 2016 at 19:46

  Wooow wat een knap pakket!!! Hééél graag!

 • Reply
  Marian
  12 december 2016 at 19:46

  Ik ben al heel lang nieuwsgierig naar elektrisch poetsen maar de overstap nog steeds niet gemaakt. Waarom niet ??? Dit zou een geweldige kans zijn om het te ervaren, en niet alleen ik! De tandpasta zal hier ook zeker in de smaak vallen.

 • Reply
  Jeanne
  12 december 2016 at 19:45

  Wat een leuke winactie weer!
  Graag doe ik mee.
  Onze oude elektrische tandenborstel heeft het begeven, nu weer over op de gewone tandenborstel, maar zo’n elektrische zou goed van pas komen.
  Eén van onze meiden, houdt totaal niet van tandenpoetsen, hopelijk met zo’n vrolijke tandenborstel en tandpasta wel!

  Alleen heb ik geen Facebook.. Ik hoop dat ik alsnog mee mag doen!

 • Reply
  Monique
  12 december 2016 at 19:45

  Ik kreeg net de tip om electrisch te poetsen i.v.m mijn tandvlees. Dus dit zou echt heel goed uitkomen! En mijn zoontje zou het ook geweldig vinden, goeie motivatie?

 • Reply
  Sharon
  12 december 2016 at 19:09

  Zo wordt tandenpoetsen vast nog een feestje, met een Frozen tandenborstel!

 • Reply
  janine brouwer
  12 december 2016 at 19:03

  Ik doe graag mee! Gave actie ??

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  12 december 2016 at 18:29

  ik doe graag mee voor een stralende lach 😀 van dit pakket wordt ons hele gezin blij zo ook onze tweeling 😀

 • Reply
  Esmeralda Groenland
  12 december 2016 at 18:26

  Wij willen ook stralend witte tanden. ?

 • Reply
  Vanessa Raffaela Sibma
  12 december 2016 at 18:17

  Toffe prijs is dit zeg! De hele familie aan het elektrisch poetsen:)

 • Reply
  Jessica Mosterd
  12 december 2016 at 18:09

  Daar doe ik graag zou het nog beter gaan onze strijd tegen de gaatjes

 • Reply
  Sigrid
  12 december 2016 at 17:43

  Wij doen graag mee met de actie. Onze 3-jarige dochter zou zo’n coole tandenborstel zeker geweldig vinden en mijn vriend kan ook wel een nieuwe tandenborstel gebruiken.

 • Reply
  Claudia Diependaal
  12 december 2016 at 17:35

  Ik ben echt toe aan een nieuwe elektrische tandenborstel, dus ik doe zeker mee. Ik volg je overal.

 • Reply
  Swenne
  12 december 2016 at 17:33

  Jaaa, ook hier doe ik graag aan mee, het is echt een mooie en nuttige prijs!

 • Reply
  Anja
  12 december 2016 at 17:27

  Niet geschoten is altijd mis, dus ik waag een kansje op dit geweldige pakket

 • Reply
  Patricia Bouthisma
  12 december 2016 at 17:21

  Graag doe ik mee en maak kans op deze super gave prijs. Gegarandeerd een witte kerst met deze tandenborstels ; ) 🙂

 • Reply
  Grete Karina
  12 december 2016 at 17:15

  Wat een schitterende Oral-B tandenborstel set, ik loot graag mee!

 • Reply
  kristel Gubbels
  12 december 2016 at 17:13

  Wowie hier worden wy en onze tanden heeel blij van 🙂
  Dochterlief zal ook een gat in de lucht springen want ze vind de electrische tandenborstel van oma erg interessant.

 • Reply
  Janet Zindel
  12 december 2016 at 17:11

  Ooh wat een super leuke prijs zeg!! Ik doe mee!!

 • Reply
  cynthia
  12 december 2016 at 17:09

  superleuk zoveel winacties.ik doe graag mee voor mijn dochter en ik. Wij poetsen nog niet elektrisch

 • Reply
  Evi Huys
  12 december 2016 at 17:09

  Zo wordt tandenpoetsen een echt feest. Wij doen dus graag mee!

 • Reply
  Marianne S
  12 december 2016 at 17:08

  Ja, als je tanden maar perfect gepoetst zijn!

 • Reply
  Christa lindhout
  12 december 2016 at 16:58

  Wij zijn van tandarts gewisseld. En als tip kreeg mijn man om zijn tanden te poetsen met een elektrische borstel. Nu willen graag nog wat jaartjes met onze tanden mee doen. Dus doen we graag mee! Mijn dochter vind het vast tof ook haar eigen borstel te hebben. En ik heb een borstel die aan vernieuwing toe is nodig!

 • Reply
  Sabine Kohino
  12 december 2016 at 16:56

  Hier poetsen we ook nog op de ouderwetse manier! De kleinere borstelkop zou voor mij perfect zijn,Ik heb een kleine mond… ? Ik koop soms zelfs een kindertandenborstel voor mezelf,omdat een normale echt een mondvol is! Ohhh,wat erg om toe te geven. ? Mijn oudste dochter heeft nu een beugel,en poetsen is dus een heel gehannes. En trouwens ook een enorme tijdrekker tegenwoordig! Lijkt me geweldig hoor dit pakket,en hoe cool,een Black Edition!!

 • Reply
  Anita H.
  12 december 2016 at 16:55

  Dit is wel een hele fijne prijs. Elektrisch poetsen deed / doe ik al; ik wil nooit meer anders. Maar zo’n geavanceerd en mooi zwart exemplaar heb ik niet. Hier maak ik dolgraag kans op. (De rest van het pakket is ook mooi meegenomen hoor.)

 • Reply
  Nancy van der kamp
  12 december 2016 at 16:46

  Wordt het toch nog een witte kerst! Dat lijkt me wel wat een mooie stralende witte glimlach

 • Reply
  Tessy van hal
  12 december 2016 at 16:45

  Ik doe heel graag mee voor dit mooie pakket. Mijn dochtertje van 3 is een drama met poetsen. Misschien dat het wel lukt met een elektrische borstel. En frozen vindt ze heel leuk. En de rest komt ook goed van pas:)

 • Reply
  Naomi van der laan
  12 december 2016 at 16:37

  Jaaaaaa ik doe mee!!

 • Reply
  Michael noo
  12 december 2016 at 16:36

  Zou heel goed uitkomen. Doe graag mee

 • Reply
  Sandra van Limpt
  12 december 2016 at 16:34

  Ja super leuk, deze kunnen we wel gebruiken!

 • Reply
  Maaike
  12 december 2016 at 16:33

  Jaaa, ik doe mee! Heel mijn gezin aan de elektrische tandenborstel!

 • Reply
  Nadia Lahpor-Hesse
  12 december 2016 at 16:33

  Wauw!
  Leuke actie !
  IK waag een gokje… wij poetsen nog met een normale tandenborstel maar nu onze grote man steeds groter wordt moet er ook goed tanden gepoetst worden en dan is elektrisch poetsen volgens mij wel het beste…

 • Reply
  Marian Zw
  12 december 2016 at 16:29

  Wat een mega pakket! Ik loot heel graag mee. Kom zojuist bij de tandarts vandaan…met de kids en daar werd aangegeven dat het voor dochterlief van 7 toch echt beter is om elektrisch te poetsen. Maar ja ze zijn best nog duur. Ik hoop dus dat ik deze keer de gelukkige winnaar ben!

 • Reply
  Marjo
  12 december 2016 at 16:27

  Wat een super pakket, rhodé is helemaal fan van froZen dus die wil graag de tandenborstel en ik kan met mijn altijd gaatjes gebit wel een goede elektrische tandenborstel,gebruiken! Doe dus heel graag mee!

 • Reply
  Trudy
  12 december 2016 at 16:26

  Wauw, zo word tandenpoetsen een feestje, ik doe mee voor onze twin van 5 jaar, goed begin in het halve werk!

 • Reply
  Inge Schouten
  12 december 2016 at 16:26

  Jaaaazou super zijn!

 • Reply
  Chantal Dekker
  12 december 2016 at 16:18

  Ja super kunnen we allemaal elektrische poetsen ???❤️

 • Reply
  Lisette van Dijk
  12 december 2016 at 16:13

  Jaaaaaaaaaaaaa super leuk !! Lijkt me zooooo fijn, een electrische tandenborstel .. heeeeeel hard duimen maar !!

  Ik ga je volgen hoor –> fitfunelis is de naam op IG 🙂

 • Reply
  Laura van Hout
  12 december 2016 at 16:11

  Waaauw super actie!! Ik denk dat ik toch echt aan de electrische tandenborstel moet!! Vooral na jouw ervaring gelezen te hebben!! Ik doe dus super graag mee!!

 • Reply
  Joke Vermanen
  12 december 2016 at 16:10

  Oeh ja die is super leuk! Dat zal mijn dochter geweldig vinden als ze een eigen elektrische borstel krijgt! =D

 • Reply
  Anna
  12 december 2016 at 16:07

  Tegekke actie! Ik doe graag mee
  Facebook: An Na
  Instagram: newyorkje88

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

[instagram-feed feed=2]