Lifestyle

De voordelen van een draadloze steelstofzuiger

5 oktober 2017
Draadloze steelstofzuiger-GoodGirlsCompany

Tussen de apparaten die ik dagelijks gebruik, zitten heel wat exemplaren die draadloos zijn. Snoerloos stofzuigen zou dan ook een logische vervolgstap zijn. Ik mocht een draadloze steelstofzuiger proberen en opeens zag ik alle hoeken van de kamer… .

draadloze handstofzuiger-Sauber V50- GoodGirlsCompany

Voor mijn gevoel ben ik nog helemaal niet zo oud. Maar als ik naar de ontwikkelingen van sommige producten kijk, besef ik steeds vaker dat er in een paar jaar tijd heel wat veranderingen geweest zijn. Zo heb ik al mee gemaakt dat je van een vaste telefoon-die letterlijk vastzat op een bepaalde plek- opeens overal kon telefoneren met een draadloze. Datzelfde geldt voor computeren. Dat deed je ook op een vaste plek. En draadloos internet is een hele verbetering vergeleken met een piepend en krakend modem die de telefoonlijn lam legde.

Review-Sauber V50- GoodGirlsCompany

Stofzuiger zonder zak

Als het op stofzuigen aankomt, bleef ik altijd een beetje hopeloos ouderwets. Nu had mijn laatste stofzuiger gelukkig al geen stofzuigerzakken meer nodig. Een hele vooruitgang, want ervaring leerde dat altijd wanneer de nood hoog was; de stofzuigerzakken op waren. Bovendien bleek het ook altijd drama om dan net de goede exemplaren voor jouw type stofzuiger te vinden. Maar met de komst van een stofzuiger zonder zak was dat probleem opgelost. Groot voordeel ervan is dat je meteen goed kan zien wanneer het reservoir vol is. Of wat je eventueel hebt opgezogen. Want in een huishouden met kinderen, verdwijnt er van alles in dat ding wat eigenlijk niet zou moeten.

steelstofzuiger-Sauber V50- GoodGirlsCompany

Draadloze stofzuiger

Toch stond een draadloze stofzuiger ook erg hoog op mijn verlanglijstje. Ik ben van mijzelf namelijk niet zo groot. Tijdens de zwangerschap van Miss C had ik al ervaren dat het geen pretje is om de stofzuiger van de begane grond naar de zolder te tillen. Toen ik in het laatste trimester zat, wilde man het ook niet meer hebben dat ik de stofzuiger tilde.

Gelukkig ben ik inmiddels weer in vorm, maar nog steeds liep ik tegen een probleem aan. Het is een drama om een ouderwetse sledestofzuiger omhoog te tillen als ik de entre sols van mijn dochters moet stofzuigen. Hoewel ik het stofzuigen en schoonmaken met een gerust hart aan mijn schoonmaakster over laat, vond ik niet dat ik het kon maken om haar met zo’n lomp ding de smalle traptreden op te sturen. Zij is namelijk ook al op leeftijd. Toen ik vorige maand de kamers van beide meiden onder handen nam, vond ik het ook tijd om af te rekenen met dit probleem. Ik wilde een draadloze steelstofzuiger.

Review Sauber V50- GoodGirlsCompany

oplader

draadloze steelstofzuiger-Sauber V50- GoodGirlsCompany

extra accessoires

Voordelen steelstofzuiger

De keuze voor een steelstofzuiger was snel gemaakt. Via Sauber ontving ik de V50. Een draadloze steelstofzuiger met een extra sterke Lithium batterij. Helemaal handig is dat hij een uitneembaar handmodel heeft. Dus je krijgt bij deze stofzuiger ook een soort van kruimeldief waarmee je snel even kleine restjes kan opzuigen. Wat mij meteen opviel is het compacte handzame formaat. Zowel ik (met mijn kleine lengte) als mijn man (is vrij groot) kunnen er mee overweg. Hij klapt makkelijk in waardoor ik vanuit staande positie eenvoudig onder banken, bedden en kinderstoelen kom.

handstofzuiger-Sauber V50- GoodGirlsCompany

uitneembare handstofzuiger

Voordelen draadloze steelstofzuiger

 • Stofzuiger is oplaadbaar
 • Hoeft geen rekening te houden met snoerlengte van je stofzuiger
 • Goed wendbaar
 • Compact opbergen
 • roterende AnimalProBrush. Met deze roterende borstel kan je dierenharen en andere lastig van tapijt te verwijderen deeltjes eenvoudig opzuigen.
 • Steel kan in 2 richtingen bewegen
 • Oplaadbare DC 22,2V, 2200 maH Lithium batterij
 • Bedrijfstijd 35 min, oplaadtijd slechts 4 uur
 • Stofcapaciteit 0,5L
 • Geen stofzuigerzakken nodig
 • De steel is inklapbaar waardoor het nog eenvoudiger wordt onder banken etc. te reinigen
 • De borstel is geschikt voor alle vloertypes; parket, harde vloeren en vloerbedekking
 • Uitneembare handstofzuiger
Ervaringen- steelstofzuiger-GoodGirlsCompany

Zo licht. Ik kan hem met 1 hand optillen.

Review Sauber V50

Met de Sauber V50 kan je goed schoonmaken. Dat vind ik niet alleen, maar ook mijn man en mijn schoonmaakster. Voor laatstgenoemde vind ik dat misschien nog wel het meest belangrijk. Ik heb er een hekel aan wanneer er op mijn werk dingen niet naar behoren werken. Omgekeerd wil ik dat thuis dus ook uitsluiten.

Groot pluspunt vind ik bovendien dat hij niet zwaar is. Ik kan hem makkelijk met 1 hand optillen. Zowel in uitgeklapte als ingeklapte versie. Daardoor neem ik hem zonder problemen mee naar de zolder en de trap op in mijn dochters kamers. Het inklappen is bovendien erg ideaal. Zo past hij makkelijk in de kast onder de trap Zonder dat de slang bekneld zit en scheurtjes krijgt. Oh en man wilde al jaren een kruimeldief. Hij is blij dat hij er twee voor de prijs van 1 gekregen heeft.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook

  Praat mee!

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Instagram

  • 🎀 B I J D E H A N D 🎀⁣
Even een dikke throwback naar die mooie tijd waarin mijn dochter niet bijdehand zei "Lekker dan" bij alle wat wat ik per ongeluk fout deed. 😩😂😅 Ik dacht dat tieners erg waren, maar die zijn echt tam vergeleken bij kritische kleutertjes 😂 Mijne is gewoon echt genadeloos en neemt geen blad voor de mond. Van wie zou ze dat nu hebben?🤔🤐🙄⁣
⁣
⭐Wie staat er bij jou altijd commentaar te geven als de boel in de soep loopt?⭐⁣
.⁣
.⁣
,⁣
#throwback_thursday #throw🔙 #mixedbabiesig #mixedbabies #mixedbaby #savageaf #baby_girl #melaninpoppin #dutchmom #mamablogger⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #kidsforreal #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys #kinderen
  • 🎀 GROTE ZUS 🎀⁣
Het is mooi om te zien hoe de jongste van ons gezin in de afgelopen maanden een groeispurt heeft gemaakt. 🤩 Ze beseft dat ze straks als haar broertje geboren is, niet meer de baby is. En dat vindt ze niet erg. Grote zus zijn heeft ook zijn voordelen. Ze gaat hem straks voorlezen en daarom oefent ze nu alvast fanatiek.⁣
⁣
⭐Hoe heb jij aanwezige kindjes voorbereid op gezinsuitbreiding?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#grotezus #babyboy💙 #zwanger #zwangerschap #dutchmom #christen #bijbel #kraamcadeau #kraamcadeautje #godly #voorlezen #kinderen #boekenwurm #instabooks #babybijbel #babybijbel2 #familietijd #kinderboek #kinderboeken #gekregen #gospel #christianity #nbg #nederlandsbijbelgenootschap #christelijk #bookphotography #booksofinstagram #booklove #childrenphoto #becauseofreading
  • 🎀 1 T A AK 🎀⁣
⁣
Volgens mijn man ben ik de sloddervos en is hij opgeruimd. Okay, het klopt inderdaad dat opruimen niet mijn sterkte kant is.😅 Maar, ik kan meestal wél alles terugvinden.😛 Mijn man daarentegen ruimt het zo uit de weg, dat het 'kwijt' is. 🤬🤯Gevolg: Ik heb een Maxi-Cosi maar geen zitverkleiner 😩 Hij heeft overal gezocht maar kan hem niet vinden.😳 Zo'n ding los kopen bij de babywinkel kost 65 𝐞𝐮𝐫𝐨 terwijl ik een compleet nieuwe autostoel zag voor 9𝟓 𝘦𝘶𝘳𝘰😫⁣
⁣
Ondanks mijn zwangerschapshormonen ben ik niet ontploft en kan ik gelukkig nog helder nadenken. Dus ik heb op Marktplaats een tweedehands autostoel aangeschaft alleen voor die zitverkleiner. 😂 En hem daarmee 4𝟓 euro bespaart. Spreekt voor zichzelf dat ik nu nooit meer wil horen wie van ons de meest opgeruimde is...😝⁣
⁣
⭐ In welk team zit jij? Opgeruimd of chaoot?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #zwangerschap #battleofthesexes #baby #babyspullen #babyuitzet #babyboy💙 ⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #ouders #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mommyblog ##momblog #bloggermom #momswhoblog
  • It's beginning to look a lot like christmas. 🎄Ja echt, ik heb dat liedje dus in mijn hoofd zitten. Ben de schaamte voorbij. Inmiddels neurie ik het gewoon mee. ⁣
⁣
Ik kan me trouwens nog wel inhouden met All I want for Christmas 😂😅⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#christmasdecor #christmasdecorations #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfst #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #
  • Dit meisje is toch om op te vreten. Tegenwoordig is dit haar pose. Vindt ze leuk want het staat zo stoer aldus haar. Lief klein meisje blijf maar altijd zo zelfverzekerd over wat je wilt.😍❤⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#littlepiecesofchildhood #watchthemgrow #mytinytribe #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #nestingly #childhoodunplugged #pixel_kids #instakid #littleandbrave #childrenofig #babiesofig #stunningbabies #candidchildhood #letthembelittle #kidsforreal #darlingmovement #minime #mommyandme #childhoodeveryday #runwildmychild #wildandfreechildren #the_sugar_jar #vscobaby #alldaykids #petitejoys
  • Tijdens al mijn zwangerschappen krijg ik op den duur last van jeuk. Aan de ene kant omdat ik natuurlijk gewoon uit mijn jasje groei en aan de andere kant omdat ik tegenwoordig bijna dagelijks in bad zit tegen de benauwdheid. Daardoor heb ik wel de tijd om nieuwe verzorgingsproducten te testen. Voor mij en de toekomstige baby.⁣
⁣
⭐Welke product is jouw holy grail bij een droge jeukende huid?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #huidverzorging #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #momlifeisthebestlife #fitpregnancy #maternity #motherhoodunplugged #dutchmom #motherhoodthroughinstagram
  • Oh my! Nog 1 maand en dan is dit meisje ook al weer 13! 😩Wat vliegt de tijd. Sinds dit jaar is ze mij voorbij gegroeid. Steelt ze mijn kleding (jij bent zwanger jij past dat toch niet) 😂😩 maar waardeer ik het ook dat ik steeds minder in de rol van opvoeder zit. Maar steeds meer naast haar sta. ⭐🙏❤⁣
.⁣
,⁣
,⁣
⁣
#dailyparenting #honestlyparents #parenthood_unveiled #parenthood_moments #ourcandidlife #parentinglife #parentinghumor #parentingblogger #parentingwin #raisingthefuture #documentyourdays #lovingtheordinarymoments #everythingtribe #photosinbetween #watchthemgrow #toddlerhood #theheartcaptured #writeyouonmyheart #littlefierceones #teenagerfashion #nestingly#childhoodeveryday #teenage #tiener #runwildmychild #teenager #wildandfreechildren #the_sugar_jar
  • 🍁Appreciate where you are in your journey, even if it's not where you want to be. Every season serves a purpose 🍁⁣
.⁣
.⁣
.⁣ #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #fallweather #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #herfst #herfstkleuren #leaffall #fallleaves #falltime #quotestagram #mommydiaries #bloggermama #mamablogger #mamablog #mommyblog #mommyblogger #momblog #bloggermom #momswhoblog #momblogger #quotestags #sundaefunday #motivation101
  • 🎀 Zusjes 🎀 Wij zijn een samengesteld gezin. Soms is dat lastig. Tijdens de week varieert onze samenstelling. En soms moeten ze elkaar voor een langere tijd missen. Groeien ze op en maken ze dingen mee die de ander mist. Maar als ze samen zijn, zijn ze 3 handen op 1 buik. En zorgen ze voor elkaar. Dat het voelt als familie kun je niet afdwingen. Het heeft tijd nodig. Geduld en vooral veel ruimte en liefde.❤⁣
⁣
#scheiden #scheiding #opvoeding #samengesteldgezin #dutchmom #familietijd #zus #zusje #zusjes #trotsemama #trots #meisjesmama⁣
#familyforever #motherhoodunplugged #motherhoodrising #ohheymama #motherhoodthroughinstagram #ig_motherhood #momsofinstagram #dailyparenting #momtogs #letthekids #vsco_mom #vsco_kids #honestmotherhood #mytinymoments #vscomom #blessed😇 #bless
  • Jaren geleden was ik ook in de herfst zwanger. Destijds was een stuk verder dan nu. Normaal is de herfst dus helemaal niet mijn seizoen. Maar voor het eerst in al die jaren (well hello Frozen) heb ik er dit jaar dus helemaal niks op tegen. Sterker nog: ik word er behoorlijk huiselijk van.⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschap #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #acorn #leaffall #fallleaves #falltime #zwanger #melaninpoppin #melaninonfleek #melaninpower #melaninmagic #blackwomen #autumncolours #autumntime
  • Sinds het oktober is vraagt @goodgirl_miss_b wanneer we de kerstboom🎅🎄 gaan opzetten. Ze weet dat het ding niet eerder van zolder wordt afgehaald dan 1 november. Maar dat weerhoudt haar er niet van om stiekem al over wat kerstversiering rond te strooien.❄☃ Nog even genieten van mijn herfststukje. Volgende week is het klaar.🍂🍁⁣
⁣
⭐Ben jij team herfst of team kerst?⭐⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#diy_guro #doityourself #diyproject #autumcolors #autumnleaves #autumnstyle #instaautumn #autumncolors #autumndays #diys #fallweather #diyideas #seasons #fallcolors #autumnweather #instafall #fairies #dutchmom #herfstvakantie #herfst #herfstkleuren #herfstknutsels #acorn #tinkerbell #leaffall #fallleaves #falltime #tutorials

  Dit zijn wij!